Garra Dembele написа:Какво сте седнали да ровите в миналото на Гарра??? Не е важно какво е правил преди, важно е какво прави сега!
Много е важно и до кога ще го прави! Лично аз съм малко скептик!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Garra Dembele написа:Какво сте седнали да ровите в миналото на Гарра??? Не е важно какво е правил преди, важно е какво прави сега!
boys85 написа:Не знам защо да изчерпана темата и какво сте знаели. Бас държа, че повечето фенове на Левски не знаят за тези неща, защото родните журналисти не ги пишат нарочно или може би не са ги намерили. Отварям днес спортала и гледам статия озаглавена "Гара: Не прекалявам със заведенията, предпочитам вкъщи". Прочетох я и си казах тоя човек е направо светец, не пие, не пуши, ходи пеша, ляга си рано...
liverpul11 написа:Феновете на лефски са предимно от факултето и столипиново ,една боя са все пак ,нормално е да им е идол.КУР ЗА ЛЕФСКИ
Martines написа:liverpul11 написа:Феновете на лефски са предимно от факултето и столипиново ,една боя са все пак ,нормално е да им е идол.КУР ЗА ЛЕФСКИ
де*ба неориентираното ти прасе!Неграмотно грухтящо същество,което даже си е избрало за ник Ливърпул,но не знае горкото как се пише Ливърпул на английски,абе прасе кво да го правиш![]()
liverpul11 написа:Феновете на лефски са предимно от факултето и столипиново ,една боя са все пак ,нормално е да им е идол.КУР ЗА ЛЕФСКИ
boys85 написа:Прави ми впечатление Гарра манията, която е обзела цяла България. Пишат се безброй статии колко грандове в Европа искали да подпишат с него, как се редяли на опашка за него. Най-смешното е да чета публикации, в които ни убеждават колко добър човек бил Гарра и едва ли не не близвал алкохол и не припарвал вечер до заведенията.
Само едно търсене в интернет и човек може сам да си набави информацията за него, стига да знае и френски език. Навсякъде го описват като провален талант. Роден в парижко предградие, израстнал в академията Клерфонтен заедно с Атем Бен Арфа, Абу Диаби и Рикардо Фати, той бива привлечен в Оксер през 2001. От 2004 до 2006 изиграва не малко мачове за втория отбор на Оксер, като дори му предричат в скоро време да заиграе в първия отбор. Заради нощните му похождения по парижките клубове и проблемите с полицията (на 19 години е задържан за каране без книжка) в крайна сметка той бива освободен през 2006 от Оксер.
След това Гарра се озовава в Рим, където е на крачка от подписване с Лацио. В дните когато се водят финалните преговори, Дембеле е обвинен в изнасилване на американска студентка в нощен клуб в италианската столица. Остава в ареста в продължение на 7 седмици, не отричайки, че е правил секс с нея, но твърдейки че тя е била напълно съгласна. В последствие бива освободен поради липса на доказателства, но едва след година и половина бива обявен за невинен по този случай. През това време Гарра е на проби в Ливърпул, но до контракт така и не се стига. В крайна сметка той подписва с втородивизионния френски Истр, където изиграва и първия си професионален мач на 21 години. В Истр остава 6 месеца, но поради многобройни контузии изиграва едва 12 мача и отбелязва 3 гола, което се оказва недостатъчно за отбора му да запази мястото си в Лига 2 и същата година изпада в трета дивизия. Гарра естествено напуска клуба и като свободен агент е свързван с преминаване в Седан, Амиен, Селта и дори Севиля. В крайна сметка той преминава в първодивизионния датски Архус, от където бива освободен след едва 3 мача поради нощните му изяви.
В този момент се намесва неговият стар учител Ги Ру, който го прибира отново в Оксер. Гарра изиграва няколко мача за резервите на Оксер и отново се озовава без клуб до 2008, когато подписва с...Пиерикос, клуб от втора дивизия на Гърция, където е и най-дългият му престой досега.
По-нататък историята я знаем, привлечен е в Локо Пд, които тогава се борят за оставане в групата, а от това лято е новата звезда на А група, като името му се свързва с клубове от цяла Европа.
Пускам темата не за да се заяждам или да дразня някого, а защото ми прави впечетлен колко обичан и боготворен е този играч, а колко малко хората знаят за него, благодарение на нашите журналисти. Който не вярва в достоверността на информацията, ще му дам линкове към статиите на френски журналисти, откъдето съм превеждал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта