[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот Udoji90 » 09 мар 2011 11:01

Хора, няма какво да се коменитра повече. Барса са си уникален отбор и ще си вземат пак и ШЛ, и титлата в Примера, и Купата на Краля, а вероятно и други трофеи. Арсенал не са слаби, но просто Барса са прекалено силни. Убеден съм, че нататък в турнира Барса ще мачкат още повече и фенове на други отбори ще се срамуват повече, отколкото феновете на Арсенал след вчерашния мач.
Иначе Арсенал вчера не игра умишлено дефанзивно. Стига да можехме, щяхме да се хвърлим за победа - просто Барса не ни позволиха почти да пипнем топката. Има разлика между двете неща.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 09 мар 2011 11:16

За мача от снощи не искам да говоря. Както на няколко пъти съм казвал - няма да коментирам съдийството, защото нито може да се върне нещо, нито има смисъл.
Пожелавам на победителя от снощи да се срещне на финала /няма съмнение в това, че ще бъде направено без оглед на приомите/ примерно с Манчестър Юнайтед или с Реал. И тоя от снощи пак да свири. Ще бъде интересно :mrgreen:
Последна промяна от jul на 09 мар 2011 11:17, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 мар 2011 11:16

DmG написа:
Ca7alano написа:Мача беше решен от червения картон . Първо , че е пресилен . Второ , че остави Арсенал само със 10 човека . Трето , Перси нямаше да пропусне във положението накрая . Четвърто след картона падна желанието на играчите на Арсенал . Всичко се реши от този АБСУРДЕН картон .
Повтарям , не ми се спори за дузпи и т.н.

Не ти се спори за дузпи, но ако Бусака беше дал очеизвадното нарушение срещу Меси, още на полувремето всичко беше ясно - 2:0. Нататъка изобщо нямаше да се говори за картони, гуши и други (не)тънки провокацийки. Но това е - Арсенал нямаха нито един удар и закономерно им е единствено до извънфутболни теми. Венгер, ако желае, може да включи като оправдание и препирнята в тунела след мача. :lol:

И всичко това след загубата на Барселона на Емиратс, когато честитих (а и други юзъри) на Арсенал. Въпреки няколко спорни отсъждания и отменения гол на Меси. Сега явно няма кой да върне жеста...

Потребителски аватар
Real_Madrid1
Контакти:

Мнениеот Real_Madrid1 » 09 мар 2011 11:28

rebelheartous написа:
DmG написа:
Ca7alano написа:Мача беше решен от червения картон . Първо , че е пресилен . Второ , че остави Арсенал само със 10 човека . Трето , Перси нямаше да пропусне във положението накрая . Четвърто след картона падна желанието на играчите на Арсенал . Всичко се реши от този АБСУРДЕН картон .
Повтарям , не ми се спори за дузпи и т.н.

Не ти се спори за дузпи, но ако Бусака беше дал очеизвадното нарушение срещу Меси, още на полувремето всичко беше ясно - 2:0. Нататъка изобщо нямаше да се говори за картони, гуши и други (не)тънки провокацийки. Но това е - Арсенал нямаха нито един удар и закономерно им е единствено до извънфутболни теми. Венгер, ако желае, може да включи като оправдание и препирнята в тунела след мача. :lol:

И всичко това след загубата на Барселона на Емиратс, когато честитих (а и други юзъри) на Арсенал. Въпреки няколко спорни отсъждания и отменения гол на Меси. Сега явно няма кой да върне жеста...

Абе професоре освен да говориш глупости друго можеш ли ?!? До червения картон колко удара имаха барца във врата на Арсенал или нямаш идея ама си пишеш ?!?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 мар 2011 11:50

luddeN написа:Голове: 3:1
Общо удари: 19:0
Удари във вратата: 10:0
Блокирани удари: 2:0
Спасявания: 0:7
Корнери: 5:2
Засади: 8:4
Притежание на топката в проценти: 68:32
Покрита дистанция: 115924: 111139
Извършени фаулове: 8:19
Жълти картони: 0:5
Червени картони: 0:1
Общ брой пасове: 872:339
Общ брой точни пасове: 738:199 (успеваемост на пасове - 85%:59%)

Не съм фен на Барса, но това какво ви говори? Арсенал са ги съсипали с тези 0 в графата удари, така ли? На крива ракета космоса и пречи ;)
Последна промяна от MCMXIII на 09 мар 2011 12:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 мар 2011 11:57

delije_sever написа:А я виж статистиката,колко удара имаха Барса преди подаръкът от Бусака в 55-та минута. И стига с това владеене на топката,че направо ставате банални. Както казва многоуважавания от мен Боби Борисов, Барса играят женски футбол. Това е. Барселона са нагли симуланти, абсолютно целият им отбор падат по тревата като женички при всяко по-леко докосване.

Аз не съм фен и на двата отбора, като за мен и двата играят женски футбол! С приятели Арсенал мило си ги наричаме мине..иите :)
Това не значи, че играят грозно, но... Барса просто са по- добри в момента!

Лек ден!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Gary Shaw
Контакти:

Това е Масимо Бусака

Мнениеот Gary Shaw » 09 мар 2011 12:38

[center]Това е Масимо Бусака - Съдия №1 в света за 2009-а, който показва среден пръст и пикае на терена[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]
Швейцарският арбитър Масимо Бусака, който стана централна фигура в снощния двубой между Барселона и Арсенал, е бил избиран за №1 в света сред колегите си за 2009 година от Международната федерация по футболна история и статистика. 40-годишният съдия се справи с много завързани срещи преди две години, като неслучайно получи наряд за финала в Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед.

Бусака обаче влезе на два пъти в хрониките на "жълтата" преса. Първо той размаха среден пръст по адрес на феновете в мач от турнира за Купата на Швейцария, след като беше обиден от тях.

След това той беше заснет да уринира директно на терена по време на двубой от първенството на Катар.

Бусака се извини за невъздържаното си поведение в случая с привържениците, но пък беше категоричен, че това за изпикаването не е вярно, а е част от опит за саботаж срещу него.
[/center]

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: Това е Масимо Бусака

Мнениеот goalkeeper » 09 мар 2011 12:50

delije_sever написа:Добави и факта, че Барса имат само победи,когато той им е свирил

Поноже Барса иначе само губят, ако им свири друг?
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Това е Масимо Бусака

Мнениеот mormona » 09 мар 2011 12:54

Абеее Бусака не свири дуспа за нарушение над МЕси още през първите 45мин. И то пред очите му. После трябваше да изгони Перси но и Абидал. Когато се збутаха - тои обаче дигна жълт само на ПЕрси. А като цяло Арсенал не игра нищо. Сега следващия съперник ще е или Интер или Милан или Челси и тактиката им ще е 10 - 0 -0. Особено в Испания. Ма и Барселона са си виновни. Дават шанс на съперника когато е домакин.После се чудим защо Ван перси и Милито играят защитници... :roll: Вместо да ги бият с 0-1 или да направят голово равенство в гостуването и после на НоуКамп да ги отворят като дърт моряк - девица.... :mrgreen: Щото ако Арсенал имаше да връща голове щяха да играят по атакуващо. Това бе и шансът им според мен. Ние им вкарваме 4 те 3 и продължават.... Обаче избраха да се бранят...маината им. Заслужено сме напред.А вие си пискаите колко щете. Лошото е ,че тия години ще се запомнят с доминация на Барселона и с непрестанните коментари , че ни подпират...Къде заслужени къде не ! :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Арсенал”