Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот Гуу » 30 дек 2010 21:09

vaskonti написа:Изпълнителният директор по спортните въпроси на ЦСКА Емил Костадинов ще напусне клуба. Това стана ясно, след като босовете на "червените" обявиха, че ще правят промени в организацията на ръковдството на тима. Почти сигурно е, че негов заместник ще бъде Росен Кирилов.

Бившият футболист на ЦСКА и Литекс ще влезе в ръковдството на тима от Борисовата градина след Нова година. Той ще бъде назначен за спортен директор на "червените". Промяната се прави заради сериозните различия между Емил Костадинов и Милен Радуканов.

Не знам какво да мисля, но според мен в най-лошия случай положението едва ли ще стане по-зле. Не знам от къде се присетиха за Росен Кирилов, но дано да се справя по-добре. Стига да е вярно инфото де...

Това е една чудесна новина за мен. Личеше си, че Костадинов не ставаше за спортно-технически директор. В престоите си в ЦСКА първо при Лупи, а после при "титаните" къде от неумение, къде от лакомия, направи адски много грешки. ТАзи година ни докара 11 футболисти (а Дочев искаше най-много 3-4), които не ставаха, само Акуаро се наложи като титуляр. Със сигурност има вина и в повечето бъркотии, които станаха около ЦСКА. Всъщност съм на мнение, че Емо трябваше сам да напусне, както знаем имаше доста неприятна случка, когато беше залята с боя звездата на Емил Костадинов на алеята на славата ЦСКА, поне за мен не трябваше да се стига до там, но както и да е, вече е минало. Сега ни остава да му пожелаем на добър час и да се опитаме да забравим колкото се може по-бързо управлението му.

Колкото до Кирилов...не знам, определено в негово лице ще видим един нахъсан до краен предел човек (нещо като Гонзо, но по-интелигентния му вариант), който ще се опита да докаже на всички, че не е умрял, и че все още има какво даде на футбола в България. Определено в участията си в телевизионни предавания ми е правил чудесно впечатление, но сега ще трябва да работи в обстановка на вечна истерия в ЦСКА. Въпреки всичко съм доволен от избора му, мисля, че смяната на лицата, управляващи ЦСКА (а не старите муцуни) ще даде положителен ефект.

Върни се в “ЦСКА”