20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот Sole » 22 сеп 2010 19:02

Димо Момиров за дузпата: Нямаше такава, съдиите ги е страх от Левски
21 септември 2010 13:30
Изгоненият по настояване на Левски бивш съдийски шеф коментира мача във Варна
Бившият председател на съдийската комисия Димо Момиров, който сдаде поста си заради претенции на Левски, коментира мача във Варна. "Според мен съдиите в момента се страхуват от Левски. Нямаше дузпа. Видя се, че вратарят на Черно море стигна първи до топката и едва след това нападателят на Левски се спъна в него."

За отсъждането на Николай Йорданов, съдията от близкото минало добави. "Играчите на Черно море се качиха върху него, а той не извади на никого от тях дори жълт картон. Това показва, че е гузен."

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Жардел прокълнал Николай Йорданов по време на мача

Мнениеот зеленобелия » 22 сеп 2010 21:47

runnersa написа:
Sofiazapadultrasa написа:Жардел преди години беше невероятен нападател самия факт че и в Порто и в Спортинг има повече голове отколкото мачове говори много но в момента не става дори за отбор и от Б група....има шкембе като на бременна жена в 8-мия месец,тромав просто ми стана много смешен като взе да ръкомаха срещу съдията оня ден приличаше ми на герой от анимационно филмче :) :) :)

Точно и не мога да повярвам, че вместо да си почива заслужено от активния футбол е тръгнал да се излага тука както са казали хората никога не е късно да станеш за резил :)

Просто не е очаквал да види такова мафиотско съдийство.Цялата държава-радио, телевизия, БФС ,съдийска и арбитражна комисия работят за един единствен отбор.Това го няма никъде по света.

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот Sagittarius » 23 сеп 2010 00:10

До всички смешни сини медии драскачи дето плямпаха много след "великия" мач с Гент,след "обрата на лудия Левски" на мача с Гент....

ЛОКЕРЕН - ГЕНТ 3:2...след 0:2.....АХ ТОЗИ ЛУД ЛУД ЛОКЕРЕН,ВЕЛИК ОБРАТ НА ВЕЛИКЯ ЛОКЕРЕН,ФАМОЗЕН ОБРАТ!!!Великолепни голове на...ДЕ ПАУВ,ТЕМБЕ И ДЕЕКМАН!!!КАКЪВ МАЧ,КАКВА ДРАМА.....ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПИШАТ...хахахахаха,иначе селския ГЕНТ приземен в Локерен при това от 0:2,къде са сега сините устати смешки да кажат как това жалко отборче Гент било нещо повече от Миньор и Пирин ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”