Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Вълчан » 12 юни 2025 23:17

TristaNNN каква искрица търсиш. Човекът е реалист. Латерни доста минаха. На Сеньора манталитета му е друг. Ако каже нещо което искат да чуят феновете точно след 4 месеца ще го упреквате,че като си знае материала какво е тръгнал да се изхвърля. Няма угодия. Продължавайте да го саботирате и гледате под лупа всяка негово действие или интервю. На никого не пречите. Освен на отбора.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 12 юни 2025 23:18

ananas написа:
Венелин написа:Всички тези твърдения са меко казано спорни, да не кажа направо неверни. Атанас Илиев е бил "супер нападател" само във Втора лига. И до там. Морето го пробваха на 2 пъти и го разкараха. Ако вярвам на очите си И. Илиев излизаше от кожата си от яд заради "изявите" му. Имаше само един добър сезон в Ботев - 33 мача/7 гола. Колев също 1 добър сезон в Крумовград - 33 мача/15 гола. Илиев е вкарал 2 гола повече, но Ботев е много по-силен отбор от Крумовград, а и това има значение. Последния сезон - Атанас Илиев - 26 мача/8 гола, Колев - 27 мача/9 гола. Тук статиктиката е на страната на Колев, но пак почти същото. С какво точно А. Илиев е по-добър от А. Колев? За нашия стил на игра в момента Колев може да е по-полезен, макар привличането му в Левски да беше грешка.
Георги Николов нашите искаха да го вземат в Левски, той предпочете Ботев. Левски в онзи момент не е имал възможност да му предложи по-добра заплата. В настоящия момент пък не си струва въобще да се говори за него.
Цонев е халф - 43 мача/6 гола, Бала - крило 36 мача/7 гола. По-бърз е от Цонев, по-техничен, по-млад и не е обременен с тежки операции. Има възможност до бъде продаден за прилична сума. Цонев - не.
Само факти. Иначе всеки може да си има мнение и предпочитания.

Морето не го "разкараха", а го пуснаха да поиграе за повече пари в Италия и Кипър, както ние пуснахме Миланов при арабите.
Илиев вкарва или асистира на всеки 146 минути в А група, Колев на всеки 184. Илиев е по-млад и има 118 гола в кариерата си, Колев има 70 в повече изиграни минути. Илиев е играл с Монтана, Ботев и Морето в А група, а Колев с Левски, Числото, Берое и Крумовград. Илиев има същите голове+асистенции със средняк в по-силното кипърско първенство като Колев с Левски в по-слабото българско в половината от неговите изиграни минути.Илиев и Аралица бяха безплатни, а Сангаре и Колев 400-500хил. лева. Колев по-рано също беше безплатен и по-млад, но ние тогава не се интересувахме от него, щото имахме звездата Бари.
Бала вкарва или асистира на всеки 200 минути за Левски. Цонев на всеки 148 в Левски, в Арда са 214, а в Берое 143. Цонев има 3 пъти повече голове и 4 пъти повече асистенции от Бала в кариерата си в по-малко от 2 пъти повече минути. Бала има един силен сезон в кариерата си и ще бъде на 27г. през Януари, за колко ще го продадем според теб, щото се говори, че сме платили 150-200 хил. евро за него + по-висока заплата? Подобно е и сравнението с Вутов, а Бала играе в по-предни позиции от двамата, особено от Цонев. Левски български футболен отбор ли е или афробразилска сергия за футболисти? Факти?

Разкарали, пуснали - какво значение? Факт е, че Ил. Илиев не ще нито да го чуе, нито да го види, а той е напълно наясно с качествата му. По-млад е, но не толкова, че да има някаква перспектива в него. Както се казва, хвани единия, удари другия. За мен трансфера на Колев беше грешка, но тогава Наско си изми ръцете, като каза "Генчев си носи отговорността". Назначаването на Генчев също беше грешка, и то голяма! А Наско само когато Генчев поиска Колев, трябваше да го изгони. Но да предположим, че тогава просто не е имал друг вариант.
"Бала вкарва или асистира на всеки 200 минути за Левски, Цонев на всеки 214 в Арда" си писал ти. Това е единствения съпоставим факт - същия сезон, сащото първенство. Кой какво е правил в кариерата си преди 5-6 години няма никакво значение. Важно е моментното състояние и кой каква може да направи сега. И да, Бала може да бъде продаден на печалба и цената му ще е минимум 500 000.
Левски е велик футболен отбор, който в момента играе ролята на сергия за да може да оцелее. Иначе поемаме по пътя на Ботев Пловдив - фалит и "В" група с юноши на клуба. След това Втора лига, евентуално първа - когато стане. Само българи. На мен този вариант не ми харесва. Много повече не ми харесва, отколкото да играем в евротурнирите с 11 чужденци.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2025 23:31

ananas написа:Икар, говориш пълни глупости. Вутов никога не е бил в Киево,а в Удинезе. Българските играчи в Левски и Тирето очевидно се пренебрегват и унижават. Не получават същото игрово време и същите заплати като чужденците, дори по-слабите от тях, а се критикуват повече. Очакваме от българите да идват на помощ като нямаме пари и да си разтрогват договорите без или с малка компенсация по всяко време,когато не ни трябват вече. Отказваме да даваме големи заплати на доказани играчи като Миланов, Попов, Краев, Цонев и т.н., а ги даваме на чужденци без да знаем дали стават или не със сигуност.
Същата работа и в тирето, тия глупаци бях отписали Шопов, а той е почти на нивото на Филип Кръстев и беше от най-добрите им играчи. Дойде Томаш и го спаси, но накрая му се изсмяха като им иска заплата почти наполовина на великата звезда Купър. Тирето щяха да са много по-добре,ако бяха позлатили Чочев,а не анонимници.
Марин Петков винаги е бил по-добър от Роналдо, включително и статистически, но му търкаше пейката. На Миланов и Краев никой не би си помислил да им плаща и 40% от заплатите на Обертан, Гомез и Холмар, дори на Мариани. Български играч щеше да е изритан 5 пъти, ако се държеше като Джемили. Иванов и Русев са много над Лима ,Бала, Роналдо но ние не ги искахме като бяха свободни агенти(или в Септември),а Иванов ни беше от най-добрите на 19г. в отбора с Мариани и Робърта. Дойде черен от 2-ра хърватска и го взехме вместо да налагаме Стоянов или да върнем Райнов. Дойде Маркович със смешна визитка и го налагахме пред Андреев. Изгонихме Панайотов, който играеше добре и човека стана легенда на Морето. Изритахме Йомов без един мач за мъжете,а той ни взе купата със Славия и беше титуляр за тирето в групите на Лига Европа. Русев ни би с числото като бяхме 11 на 10 при Мъри, после направи трансфер в Швейцария. Хубчев беше прилична резерва на бека и го изгонихме след като вкара гол. На Генчев не се даде шанс, Попелинчо не беше уважаван тук и донесе купа на жълтурите и т.н.
Ние всяка година със страшна мъка се борим с Арда, Морето, числото, които плащат по-ниски заплати и ползват 2-3 пъти повече българи. Във Варна джуджето уважава българските играчи, вярва им и те играят за него.
Забравих,че и Георги Николов е свободен,но не знам как е след контузиите, иначе той и Атанас Илиев са ни най-добрите нападатели в момента.

Прав си пич. Всичките са велики играчи и с 200 класи над черните. Накрая идва Гърция и ни показва какви супер аматьори са всички изброени български играчи тъи наречени национали. Всички българи до дупка играят футбол от 19 век благодарение на супер некадърните (връзкари)тъи наречени треньори.ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ТАМ. КАТОВИДЯХ ТРЕНЬОРА НА СИНА МИ В ЛОКО.ПВ (совов). СИ КАЗАХ ЕНЯМА ТАКЪВ ТЪП СМЕШНИК ФИСКУЛТУРНИК. За справка играл съм футбол 10 години от 81г. До 91г. Разликата е огромна в моя полза.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2025 23:52

Вълчан написа:TristaNNN каква искрица търсиш. Човекът е реалист. Латерни доста минаха. На Сеньора манталитета му е друг. Ако каже нещо което искат да чуят феновете точно след 4 месеца ще го упреквате,че като си знае материала какво е тръгнал да се изхвърля. Няма угодия. Продължавайте да го саботирате и гледате под лупа всяка негово действие или интервю. На никого не пречите. Освен на отбора.

Tи си отявлено адвокатче и неприкрито солташаче на драгото ти ръководство, което е твое право, разбира се, но все пак би ли потвърдил, че си прочел какво точно съм написал? И след това, по-важното - би ли потвърдил, че си разбрал написаното, че то ако ставаше само с четене, ехеееее?
Кои сме ние и какво саботираме? Как точно се саботира треньор с раздумки по форумите? Как точно коментари из форумите пречат на отбора?
За сведение на пуходушковците и мишлетата-тролчета, а и както казах в предходното си мнение - треньорът на Левски е институция, или поне славата и историята на славния ни клуб го задължават да бъде такава, следователно всяко негово действие и интервю се гледа под лупа. Независимо дали се казва Рудолф, Васил, Велислав, Делио, Станимир, Станислав, Хулио, Кольо, КОролюб, ДОпеблиз, Палмолап или Карло Анчелоти. Точка!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2025 23:53

Това не е форум на Левски. Това е 100 на 100 форум припок. От пет минути чета мнения и 2 часа повръщам от припошка помия. В този форум има точно 5(ПЕТ) помияра които мразят Левски и в червата. Няма такава помия като тези безродници. Сигурен съм,че дори и майките им ги мразят тези дяволски изчадия. Позор. Няма такава продажна бълвоч дори и в слънчевата система.
НЕ ПИТАЙТЕ КОИ СА .ПО ДУМИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.ТАЗИ ПАПЛАЧ Е ЕДНОТИПНА И ПРАВОЛИНЕЙНА ЗГАН С ЕДНА ОБЩА МОЗЪЧНА КЛЕТКА ИЗПЪНАТА ДО СКЪСВАНЕ ВОДЕЩА ДО БЕЗМОЗЪЧЕН КОЛАПС.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 13 юни 2025 00:09

Извинявам се, не знаех, че националите на Гърция играят в ефбет лига и са конкурент на Левски, мислех, че това са Арда и Тича! За щастие тук не играят и Бодьо или Нордселанд,че лошо им се пише на зелените. Треньорът на сина ти в Локо Пд.(?) сега със сигурност има много общо с това дали юноши на Левски и Литекс отпреди 5-15 години са по-добри от анонимни бразилци. Сигурен съм,че Роналдо, Фадига, Алдаир и Бари щяха да бият Гърция с поне 3-0. Поне пишеш като футболист.
А другият искал да гледа 11 чужденци в Левски да играят в евротурнирите. То не сме много далече от тоя момент, но за по-удобно може да гледаш Лудогорец или Ман Сити, те имат толкова общо с Левски, колкото 11-те чужденци.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2025 00:15

ananas написа:....Не всички искаме Левски с българи. Сираков и половината умници тук не го искат.
Само през зимата платихме трансферни суми за Бала, Вуцов, Фабиен, Камдем, Търдин. Сега свободни агенти бяха Кирилов, Цонев, Вутов, А. Илиев, а още са Хр. Иванов, Г. Николов, Андреа Христов. Втората група играчи са по-добри,по-доказани и сигурни, по-евтини. .....

За жалост всяка година някъде по това лятно време, както и през януари по време на зимната почивка, водим едни и същи дискусии. Не е важно какво искаме или не искаме ние като привърженици. Тъпото е, че клубът не знае какво точно иска и това е най-големият и съществен проблем. Липсва политика, последователност и стратегия! Всяко лято и всяка зима ще разтягаме същите локуми още дълго време, помни ми думата!
Последният стратег носеше анцуг и ходеше за риба, обаче постави ясни цели, начерта някакви планове и до голяма степен ги постигна с труда си: 1) Ще привличаме и развиваме играчи с поправими кусури. 2) Повече няма да продаваме футболистите си за жълти стотинки. 3) Ще правим футболен бизнес, докато успоредно с това ще се борим за трофеи. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2025 07:30

То е ясно какво да каже :oops: Още от същото като през последните 16 години :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юни 2025 08:11

След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2025 08:45

mikata написа:Във вестника пише,че пак искаме Андреа Христов.

Едва ли може да си го позволим. Иначе в сравнение с Ван дер Каап ще е като ван Дайк.

Върни се в “Левски”