Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Абе, Лацио тъпи ли са, бе :lol: ? Тъпи са!!!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Емполи са царе на тъпите отпадания, няма смисъл повече да се връщат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Лацио само дето подляха вода на Интер... Идиотски изтърваха ЛК за сметка на Фиорентина (за които се радвам де).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
За Италия и коефициента им е добре, че омразния Юве се класира. Лацио или Рома щяха да са просто пълнеж там (без да се обиждат) и да приключат в основната фаза. А Юве няма как да е все в това състояние, и си мисля че лятото ще форсират селекцията и ще са доста по-силни другия сезон.
Барса и Лудогорец, але, алеее... 

Ювентус след Алегри е същият пълнеж
Ако се върне Конте, каквито слухове има, може и да ги постегне, поне в първенството. Той там е по-склонен на компромиси за да остане, а и няма как да му продадат класните играчи, защото нямат такива.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Ако не беше почнал с 3 загуби можеха да са в ШЛ. На Раниери все нещо малко не му достига ако изключим титлата с Лестър.

1914.1902 написа:
Опроверга скептиците,че винаги тръгвал с няколко добри мача и накрая се провалял,заради които не го потърсиха на по-ранен етап.Интересно ми е какви разговори направи след края на мача в Билбао с Ернесто Валверде,останах с впечатление ,че му остави визитка,защо ли :?:
-
- Контакти:
Цялото му семейство на Раниери са върли привърженици на Рома. Майка му (която наскоро май чукна 100 години) даде едно пространно интервю през 2018г. и разказа много неща за живота му и като цяло за рода им - няколко поколения романисти. Аз затова се учудих, че е водил толкова различни отбори в Италия извън Рома.