Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот koisa » 18 авг 2020 11:09

Serafim написа:Иначе ми е странно как Царско Село намериха трима класни чужденци, Ботев Пд. всяка година намират качествени също.

Няма нищо странно... Хората ходят, гледат и преценяват. Ние разчитаме на мениджъри тип Жейнов да ни водят играчи. Херо сам си избира играчите. Илиан Илиев същата работа. Акрапович освен, че сам ги избира, също така ги кара да минават задължителни проби. Даже Крушарски каза, че спират всякаква работа с мениджъри и сами ще си правят трансферите.
Не ти трябват луди пари, за да намериш добри играчи за нашето първенство, а само хора, които си разбират от работата!

Аз така и не разбрах кога Сираков (ако предположим, че той се занимава с това) е ходил до Франция да гледа Даске, че и да го прецени... Пак ми намирисва на мениджърско трансферче.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2020 12:03

Херо как намери Яник Боли и Аатиф Шаешу навремето за Черноморец :roll:

Левски взе на проби сина на шампиона на България с ЦСКА Милен Петков - Алекс. За последно централният защитник е бил част от шотландския Хартс.

21-годишнният футболист има сериозен опит зад гърба си в клубове от Шотландия. Той може да играе като централен защитник и опорен халф. Петков има опит и в юношеския национален отбор на България. В момента е свободен агент и ще бъде на проби в следващите седем дни.

За тима на Хартс Петков има общо 7 мача - един за представителния тим, 3 за дубъла и 3 за отбора до 20 години. В кариерата си е играл още за Клайд, Бречин Сити и Беруик Рейнджърс.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 18 авг 2020 13:44

mikata написа:Херо как намери Яник Боли и Аатиф Шаешу навремето за Черноморец :roll:

Левски взе на проби сина на шампиона на България с ЦСКА Милен Петков - Алекс. За последно централният защитник е бил част от шотландския Хартс.

21-годишнният футболист има сериозен опит зад гърба си в клубове от Шотландия. Той може да играе като централен защитник и опорен халф. Петков има опит и в юношеския национален отбор на България. В момента е свободен агент и ще бъде на проби в следващите седем дни.

За тима на Хартс Петков има общо 7 мача - един за представителния тим, 3 за дубъла и 3 за отбора до 20 години. В кариерата си е играл още за Клайд, Бречин Сити и Беруик Рейнджърс.

Като ръст и габарити е екстра...дано има и футболни умения.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 авг 2020 16:04

Гледах го в мача с младежите на Сърбия. Представи се най-лошо от цялата защита. Не ми вдъхва доверие този младеж.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 авг 2020 16:23

Е,па как ти се наби в очите,че и го запомни?
Иначе малко хърбав ми се струва,липсват му десетина килограма.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2020 16:41

Иво Иванов, Данчо Милиев, Владо Гаджев, Георги Сърмов, Лъчо Балтанов, Исмаил Иса

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 авг 2020 18:07

vlong написа:Е,па как ти се наби в очите,че и го запомни?
Иначе малко хърбав ми се струва,липсват му десетина килограма.

Игра в двойка с един от близнаците Христови, ляв бек беше Виктор Попов от Морето, а десен Турицов.
Момчето беше несигурно. Това впечатление ми направи. Не си спомням вече игра ли с Полша или не игра, но със сърбите си игра.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 авг 2020 14:51

koisa написа:
Serafim написа:Иначе ми е странно как Царско Село намериха трима класни чужденци, Ботев Пд. всяка година намират качествени също.

Няма нищо странно... Хората ходят, гледат и преценяват. Ние разчитаме на мениджъри тип Жейнов да ни водят играчи. Херо сам си избира играчите. Илиан Илиев същата работа. Акрапович освен, че сам ги избира, също така ги кара да минават задължителни проби. Даже Крушарски каза, че спират всякаква работа с мениджъри и сами ще си правят трансферите.
Не ти трябват луди пари, за да намериш добри играчи за нашето първенство, а само хора, които си разбират от работата!
Аз така и не разбрах кога Сираков (ако предположим, че той се занимава с това) е ходил до Франция да гледа Даске, че и да го прецени... Пак ми намирисва на мениджърско трансферче.

Не става въпрос за трансферните методи на Ботев и Локо, на Берое и Черно море, или на Царско село. Иде реч за неефективността на трансферната политика "а ла Жейнов" която съсипва Левски от години. С две думи:
На мястото на Миятович се поставя 31– годишния Георгиев с аргумент, че някога като дете бил тренирал в Левски. Той сам каза достатъчно с действията си. И да си посипят главата с пепел ще е късно.
Лозев. Да се каже, че е бъдещия Живко Миланов е повече от смешно. Видя се какво може в Левски и къде е сега.
На мястото на Каргас – никому неизвестният Даске. Кой, кога , къде и колко го е гледал никой не казва. Едно е видно. Няма физически данни за ЦЗ.
Симеон Славчев. Имам чувството, че е дошъл да бъде излекуван от сериозна травма за сметка на отбора. Ефект от него никакъв.
Стаматов. Борис Галчев ще ви отговори.
Старокин. Когато напусна Левски хората се радваха повече от колкото когато се махна Райнов! Сега бил звезда.
Спиерингс. Напразни надежди. Кой, кога , къде и колко го е гледал? И как го е оценил?!
Насиру. Гигантът на норвежкия футбол. Беше представен едва ли не като спасител на атаката. Действащ футболист. Дрън, дрън...
Робърта. Който каза, че освен качества трябва да се гледа и харатера на човека е много прав. Насила хубост не става.
Единствен Атанасов показва искрица надежност.
Трениращите без договор какво да коментираме? Всички са ни познати до болка, с изключение на последно дошлия.
Божи – перфектна визитка. До някъде.
Курдов – пази Боже!
Цонев – вълка козината си мени ...
Петков – достатъчно висок, но недорханен. Как е играл, и дали изобщо е играл, а не само тренирал, в Шотландия? Не съм го гледал.
Нарочно давам пример с играчи взети от старото и новото ръководство. За да се види, че работят по един и същи начин. Неефективно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 авг 2020 15:04

Има само една съществена разлика.Тогава имаше някакви пари,сега няма нищо.А да имаш претенции,като нямаш пари ми е непонятно.
САМО ЛЕВСКИ!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 20 авг 2020 03:00

Безумно е да обсъждате каквито и да е трансфери. Всеки един играч, който се нави и ще се навие тепърва да дойде в клуба, заслужава само и единствено уважение. Доброволно идват в отбор, който не плаща заплати редовно(меко казано) и е на ръба...

Върни се в “Левски”