ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 29 сеп 2018 23:48

Яблонски в едно лично видео: к** за ЦСКА, не стават за нищо, Каранга за видеото - пИдИрас :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 23:49

rsk написа:На оранжевия фен Виктор Врачев му се ревеше през цялото време.

На тоз турбоджендер-федерослия как му е понесло-не знам...дорде седяхме на стадиона питах моята по телефона дали коментира след мача-ами не коментирал, дагоева... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2018 23:52

шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.

Еее, Шивач, появи се накрая. Мислех, че ще се покриеш, ама имаш доблестта да признаеш. Щото изцепките ти с Куклен (много бира ??) те пращаха в една друга орбита, но сега показваш , че си стъпил на земята. За съжаление духовитостта ти се е изпарила заедно с последния съдийски сигнал, но не се отчайвай. Има още един отбор със същото име в Б група и догодина може да са фактор ;)

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 29 сеп 2018 23:53

delqnski47 написа:
helic написа:
rsk написа:Нашият Обертанчо всеки мач играе 90 минути и изорава терена. Нормално да свърши въздуха. Вашият космонавт като имаше въздух, та голяма работа. Много нещо направи.

да бе, това че риташ въздуха не значи че си имал въздух :mrgreen:
за космонаФта ми е думата :)

:lol: Вие вземете се разберете,най-накрая,дали ще викате ''оранжеви'' ,или ''Червени боклуци'',щот с двете не върви и е супер смешно.

нюанси в палитрата боклука си е боклук

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 23:54

шивача написа:Божинката яка клетва удари...Иначе заслужена победа днес. Повече единоборства, повече хъс и логично бихте.

[offtopic]Кво сме били, ве? Детето ми сочи грешка на Мариани и вика: аз така ако я сбъркам, тренрера ще ме направи на гъс! Тва не е футбол, а друга игра...[/offtopic]

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 29 сеп 2018 23:58

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози.... :) Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно. :) Добре ще е да не залагаш много много.

А, знам кой е противника, знам и кой играе там. По принцип не залагам, но днес заложих , и 500 лева така ми идват за почерпка дюшеш! :)
Всъщност сте безинтересни, защото пак залагате на един играч. Груба грешка. Предвидими сте. И сте пълни с някакви безлични играчи, които са взаимозаменяеми и еднакво посредствени. Начетох се как X щял да ни пори по фланга, как Y щял да ни пори в средата, безумни анализи и полюции, нямащи нищо общо с реалността.
Но наистина очаквах победа с разлика днес. Ще преглътна някак липсата ѝ...
Все пак съм горд със себе си-наистина махнах емоциите и видях много неща, които инак не бих видял.

ммм не вярвам за залога и печалбата и аз очаквах победа но колко да си сложил та да вземеш 500

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 сеп 2018 00:10

elpatron написа:
ммм не вярвам за залога и печалбата и аз очаквах победа но колко да си сложил та да вземеш 500

Ти какво вярваш си е твой проблем. Аз не съм очаквал победа, аз бях уверен в нея. Отдавна съм приключил с комара, но този път сложих някой лев, за здраве и берекет! :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 сеп 2018 00:15

Vura написа:Колко победи имате в Разград? Бързо забравихте Вадуц. :lol: :oops:

И вие забравихте Милсами. Но съдиите не забравяте да подковавате. При обективни съдии щяхме да имаме повече победи, а вашите титли щяха да са на половина, но което не се купува с пари се купува с много пари , нали ;)
Като си с омазани гащи не ги развявай :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 сеп 2018 00:53

Твоят отбор един патрон го дели от закриване, изобщо не знам къде се буташ.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2018 00:58

За първи път от много дълго време насам ми хареса как играчите влизат в дерби мач. Нямам предвид че сме били много силни, но борбата за топката беше спечелена напълно, иначе брак в отиграванията имаше предостатъчно. Трябва да се наблегне върху организацията на контраатаките, има изпълнители за тази цел, но цари хаос

Върни се в “Левски”