Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот Altarf » 10 авг 2016 08:57

Mitata написа:Не е нужно обединение. Цесекарите вече решиха кой е истинският ЦСКА.

Сектата е отделен клуб, да се развива както намери за добре. Вероятно тя получава средства от Разград и Герена, което за "моралистите" е разбираемо, а за нормаялните армейци това е добре платена услуга.

Точно така. Глупаците с радикални възгледи сами се отделиха. А в 1948 пари няма, не очаквам и да има. Досега всичко е PR. Жал ми е за момчетата, които ще играят в тази пародия, ако изобщо имат някакви мачове. Цесекарите от кварталните отбори ще им строшат краката.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 авг 2016 09:02

Mitata написа:Не е нужно обединение. Цесекарите вече решиха кой е истинският ЦСКА.

Сектата е отделен клуб, да се развива както намери за добре. Вероятно тя получава средства от Разград и Герена, което за "моралистите" е разбираемо, а за нормаялните армейци това е добре платена услуга.

Аз пък реших, че Гери-Никол е истинската Уитни Хюстън! Моето решение е еднакво важно колкото и вашето.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2016 10:19

Alexx написа:

Аз пък реших, че Гери-Никол е истинската Уитни Хюстън! Моето решение е еднакво важно колкото и вашето.

Всеки има право на собствено мнение. Но преди да критикуваш, виж кой дава парите на клонинга. Самият факт, че това се превърна в едва ли не държавна тайна, говори твърде много. Някакво НПО дало 50 хиляди, айде стига бе, на кого ще разправят тези измишльотини! Наемът на В.Левски също стана тайна.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 10 авг 2016 13:03

Никакво обединение! На Армията останаха армейците, а отцепниците явно никога не са били такива. Ако бяха, щеше да им бъде болно да избягат така и да плюят по останалите, да им пречат, а някои от тях да се пробват да разорат терена. Аз няма да се обединя с такива хора дори да ми предложат като част от обединението всичкия нефт в Персийския залив. Може да се заяждат с нас и да ни наричат както искат, но има нещо, на което държа и то е да не допускам до себе си хора, които с лекота биха забили нож в гърба на мен, на любимия ми отбор и вероятно дори на майка си, ако някой им каже, че е хибрид, ГМО и не е автентична. За мен те не са хора - все ми е тая дали са фенове на нещо. Все едно да се разхождаш със скорпион в джоба си и да стискаш палци да не ти навреди. Да си гледат ТР до последния си ден и да живеят по-далеч от нас! Колкото по-скоро ги отделят в някоя тема било във подфорума или във Футбол - България, толкова по-добре! Очевидно те не искат ЦСКА да живее, а упорито дълбаят и настояват да изберем погребалната им агенция за някакво погребение, което според тях е неизбежно. С нищо няма да помогнат на клуба в бъдеще, а обещанията за натякване на тяхната гледна точка до откат ги превръща в тролове според правилата в Интернет. Надявам се, че тролстването не се толерира тук без значение дали тролът има общи възгледи с някого от персонала! :x
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 авг 2016 18:40

Yan_Bibiyan написа:Никакво обединение! На Армията останаха армейците, а отцепниците явно никога не са били такива. Ако бяха, щеше да им бъде болно да избягат така и да плюят по останалите, да им пречат, а някои от тях да се пробват да разорат терена. Аз няма да се обединя с такива хора дори да ми предложат като част от обединението всичкия нефт в Персийския залив. Може да се заяждат с нас и да ни наричат както искат, но има нещо, на което държа и то е да не допускам до себе си хора, които с лекота биха забили нож в гърба на мен, на любимия ми отбор и вероятно дори на майка си, ако някой им каже, че е хибрид, ГМО и не е автентична. За мен те не са хора - все ми е тая дали са фенове на нещо. Все едно да се разхождаш със скорпион в джоба си и да стискаш палци да не ти навреди. Да си гледат ТР до последния си ден и да живеят по-далеч от нас! Колкото по-скоро ги отделят в някоя тема било във подфорума или във Футбол - България, толкова по-добре! Очевидно те не искат ЦСКА да живее, а упорито дълбаят и настояват да изберем погребалната им агенция за някакво погребение, което според тях е неизбежно. С нищо няма да помогнат на клуба в бъдеще, а обещанията за натякване на тяхната гледна точка до откат ги превръща в тролове според правилата в Интернет. Надявам се, че тролстването не се толерира тук без значение дали тролът има общи възгледи с някого от персонала! :x

Че то и малките деца знаят, че ако преименуваш някоя улица тя няма да стане друга, примерно булевард, а ще си остане същата улица, но с ново име. Това обаче е непосилно за припознавачите!

В София, като преименуваха Г. Димитров на Мария-Луиза, каква промяна настъпи-стана по-широка, с по-красиви сгради, с липса на трамваи по нея, преместиха Лъвов мост по към центъра ли?!

Що не пробвахте да картотекирате Шимао с ТМС на ЦСКА, а с този на "Литекс", нали сте ЦСКА, който спечели купата, пък и за Суперкупата няма да играете :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 авг 2016 19:56

Mitata написа:
Alexx написа:

Всеки има право на собствено мнение. Но преди да критикуваш, виж кой дава парите на клонинга. Самият факт, че това се превърна в едва ли не държавна тайна, говори твърде много. Някакво НПО дало 50 хиляди, айде стига бе, на кого ще разправят тези измишльотини! Наемът на В.Левски също стана тайна.

Има хора които имат мнение,че Земята е създаде за шест дни. Дай да считаме и тяхното мнение за валидно?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 яну 2017 19:06

Alexx написа:
Mitata написа:
Alexx написа:

Има хора които имат мнение,че Земята е създаде за шест дни. Дай да считаме и тяхното мнение за валидно?

Има и такива , които смятат че те са създали Земята . С тях ли да се съобразяваме ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 30 яну 2017 23:56

Yan_Bibiyan написа:Никакво обединение! На Армията останаха армейците, а отцепниците явно никога не са били такива. Ако бяха, щеше да им бъде болно да избягат така и да плюят по останалите, да им пречат, а някои от тях да се пробват да разорат терена. Аз няма да се обединя с такива хора дори да ми предложат като част от обединението всичкия нефт в Персийския залив. Може да се заяждат с нас и да ни наричат както искат, но има нещо, на което държа и то е да не допускам до себе си хора, които с лекота биха забили нож в гърба на мен, на любимия ми отбор и вероятно дори на майка си, ако някой им каже, че е хибрид, ГМО и не е автентична. За мен те не са хора - все ми е тая дали са фенове на нещо. Все едно да се разхождаш със скорпион в джоба си и да стискаш палци да не ти навреди. Да си гледат ТР до последния си ден и да живеят по-далеч от нас! Колкото по-скоро ги отделят в някоя тема било във подфорума или във Футбол - България, толкова по-добре! Очевидно те не искат ЦСКА да живее, а упорито дълбаят и настояват да изберем погребалната им агенция за някакво погребение, което според тях е неизбежно. С нищо няма да помогнат на клуба в бъдеще, а обещанията за натякване на тяхната гледна точка до откат ги превръща в тролове според правилата в Интернет. Надявам се, че тролстването не се толерира тук без значение дали тролът има общи възгледи с някого от персонала! :x

Присъединявам се напълно!

Феновете, които трябва да се борим да върнем на стадиона, са тези, които го напуснаха през последните 27 години по чисто футболни и битови причини - слаба игра, лоша материална база. Те са много, много повече от т.нар. "оздравители".

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 31 яну 2017 07:23

Altarf написа:

Присъединявам се напълно!

Феновете, които трябва да се борим да върнем на стадиона, са тези, които го напуснаха през последните 27 години по чисто футболни и битови причини - слаба игра, лоша материална база. Те са много, много повече от т.нар. "оздравители".

Най-много фенове, които спират да посещават Армията в историята на клубът са заради едно джудже от Микре.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2017 09:13

RedSkin написа:
Най-много фенове, които спират да посещават Армията в историята на клубът са заради едно джудже от Микре.

А ти какво конкретно предлагаш? Да изгоним жужето и ЦСКА да мине на самоиздържка, феновете да събират членски внос? Което означава ЦСКА да се обрече на аматьорщина и посредственост. Но това няма да е ЦСКА, защото природата на клуба е съвсем друга. Не видя ли до какво доведоха усилията на цесекарите преди три години? 5000 човека зорлем събраха малко над един милион, средства които не могат да покрият разходите на ЦСКА за 1-2 месеца.
Нужно е да проумеете едно - голям футбол без стабилен/ни собственик/собственици не може да има, поне в България.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “Архив”