delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Тва е партенка-няма как да стане.Ново дружество-А окръжна.Лицензи не се прехвърлят и откупват/за Локо Мз/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Кашчей написа:delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Не е нов, а Божковият, но вече закупил лиценза на Локо Мездра.
Друго си е кешовицата, мъхъм!
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Е нали не можело да се закупуват лицензи?
Абе баси кашата,на мене лично не ми дреме в тоя група ще играем и кой с кого ще се слива.Кашата е толкова голяма,че човек не може да вземе решение.Просто да направят НЕЩО и това е....
dreamcradle написа:Фен съм на ЦСКА общо взето от когато имам реални спомени (не, че съм чак толкова дърт, само на 35). Не, че някога съм бил чак такъв закоравял футболен фен, ама имах някакъв интерес все пак. Признавам си някъде около Титан спрях да ходя на мачове.А някъде малко след това спрях да вярвам и на всичко казано, написано, подхвърлено и тн. във връзка с ЦСКА. Защо ли, защото всичко (особено последните 10 дена) е от ден до пладне, та и по кратко. Обещания, петиции, манджи с грозде.. на мен лично ми писна.
Ново ЦСКА, старо ЦСКА, ЦСКА на средна възраст... ЦСКА е едно. Аз лично бих подкрепял нястоящето ЦСКА с всичките му дългове ако ще и в "Я" извънземна група. Да подкрепата ми на този момент е "от разстояние", но когато стане здравословно пак да се ходи на мачове и мога да заведа детето си без да се притеснявам евентуално ще го подкрепям и от стадиона. Всичко друго за мен е тотално извратена история. На никой не му се връщат 20 ли са, 30 ли са, 50 ли са милиона, особено като ги е "заработил" някой друг. И моята фирмичка има дългове и на мен ми се иска утре да фалирам и нищо да не връщам на никой, а на другия ден да съм "морално" чист ама няма как да стане (а бе то има, ама няма да го направя). Ще се бъхтам по 20 часа както последните години и ще се опитам малко по малко да си изчистя задълженията. Никога обаче няма да заведа детето си на мач и да го увещавам да се трогне по отбор, които е завлякал сумати народ с много пари. Егати и примета ще му дам в живота.
И на мен ми се иска всичко да се оправи като с магическа пръчка ама няма как.
Както много казаха преди мен обаче моля няколко души да не се изказват като "цялата" общност цесекари. Аз лично не бих припознал нито сношение с Литекс нито загърбване на дълговете. Искам с моето ЦСКА независимо в коя група ще рита!
Red joker написа:Кировец написа:Red joker написа:Кировец написа:Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!?Кви Фиорентини ви гонят бе
забравяте къде живеете
Кое е градено с години бе, марсианец? 30+ милиона дългове?!![]()
Айде стига си писал глупости!
Как ги изчисли бе ,лунатик!Ти от 5 години ли си фен на ЦСКА!?
Кво е значението аз от колко години съм фен?
казваш - изградили - припомни ми кое точно се е изградило в последните 20 години, че нещо не се сещам. Дори автГобуса е на лизинг.
Говоря ти като цяло,не само в материален аспект и не само за последните години и между другото бяха поставени нови седалки от Илия Павлов и ремонт на сектор А и Г,при Лупи и боклуците,а я кажи какво беше направено при Божков!Между другото много внимавай с епитетите щото ше береш ядове
honda написа:dreamcradle написа:Фен съм на ЦСКА общо взето от когато имам реални спомени (не, че съм чак толкова дърт, само на 35). Не, че някога съм бил чак такъв закоравял футболен фен, ама имах някакъв интерес все пак. Признавам си някъде около Титан спрях да ходя на мачове.А някъде малко след това спрях да вярвам и на всичко казано, написано, подхвърлено и тн. във връзка с ЦСКА. Защо ли, защото всичко (особено последните 10 дена) е от ден до пладне, та и по кратко. Обещания, петиции, манджи с грозде.. на мен лично ми писна.
Ново ЦСКА, старо ЦСКА, ЦСКА на средна възраст... ЦСКА е едно. Аз лично бих подкрепял нястоящето ЦСКА с всичките му дългове ако ще и в "Я" извънземна група. Да подкрепата ми на този момент е "от разстояние", но когато стане здравословно пак да се ходи на мачове и мога да заведа детето си без да се притеснявам евентуално ще го подкрепям и от стадиона. Всичко друго за мен е тотално извратена история. На никой не му се връщат 20 ли са, 30 ли са, 50 ли са милиона, особено като ги е "заработил" някой друг. И моята фирмичка има дългове и на мен ми се иска утре да фалирам и нищо да не връщам на никой, а на другия ден да съм "морално" чист ама няма как да стане (а бе то има, ама няма да го направя). Ще се бъхтам по 20 часа както последните години и ще се опитам малко по малко да си изчистя задълженията. Никога обаче няма да заведа детето си на мач и да го увещавам да се трогне по отбор, които е завлякал сумати народ с много пари. Егати и примета ще му дам в живота.
И на мен ми се иска всичко да се оправи като с магическа пръчка ама няма как.
Както много казаха преди мен обаче моля няколко души да не се изказват като "цялата" общност цесекари. Аз лично не бих припознал нито сношение с Литекс нито загърбване на дълговете. Искам с моето ЦСКА независимо в коя група ще рита!
Поздравления за мнението.
Аз съм по-възрастен и фенските ми пристрастия са в син цвят,но това няма никакво значение. Докато ЦСКА и Левски имат фенове като теб, ще ги има и тези два клуба.
А сега към феновете на ЦСКА няма никакво желание да се заяждам или подигравам с много от вас сме спорили много пъти. Макар че бях първи в този форум (за кой ли път),че ЦСКА се обвърза с определени кръгове.
Какво бих казал.
Любимия клуб не са купите,титлите , не е даже и емблемата или екипа с любимия цвят,за мен любимия клуб е това ,което е в сърцето ми и ме свързва с него и не може да се обясни с думи. Просто това е нещото,което те кара да се чувстваш част от един отбор. Няма да давам оценка ,кой от т.н. проекти е истинския ЦСКА ,първо до момента има (поне доколкото ми е известно) един ЦСКА,второ всеки фен на ЦСКА е в правото си сам да реши към кой от проектите принадлежи.
Може и да се стори малко неуместно бих цитирал думите на генерал Камброн казани точно преди 200 години на полето при Ватерло :" Гвардията умира,но не се предава".
За мен като футболен фен най-важния мач е следващия. Колко купи и титли е спечелил отбора преди незнам колко години не е толкова важно. То и Нотингам са 2 пъти шампион на Европа ,но това едва ли топли особено феновете им в момента.
Докато има фенове на ЦСКА (а и на Левски) ,тези клубове ще ги има. Самия факт ,че тези два клуба привличат вниманието на фенове от целия спектър говори достатъчно. Или както е казано" По добре на хората в устата отколкото в краката"
delqnski47 написа:До фена на ЦСКА:
Примерът с фирмата не беше много правилен,защото:
Кой е направил задълженията на фирмата ти - ти или самата фирма така си е решила?
Кой е направил задълженията на ЦСКА - аз,ти,самия клуб ЦСКА или някой друг?
Между двата примера мисля че има известна разлика и не смятам,че ЦСКА като клуб и самите му привърженици трябва да бъдат нечия изкупителна жертва за чужди грехове.Да,звучи ''гадно и неморално'' и нам си кво,но всеки си има проблеми на тоя свят и всеки трябва да си чисти л*йната,които е направил,а не някой друг(ако изключим работата на модераторите,които го правим от добра воля...).Като не може да се изплатят задълженията,наказанието е при аматьорите.Това е.А това,че са 10 милиона,а не 1 милион - тук си е АБСОЛЮТНО и САМО виновна държавата.2,5,8 и т.н. мнения по тоя въпрос няма.
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:Възроденият ЦСКА след колко време може да кандидатства за професионален лиценз ако не се слее с отбор, член на БФС?
След колкото стане, след толкова. Ти нали не си негов фен, какво те интересува или просто е важно пак да дразниш с малоумните си въпроси ?!
Аз съм човек с широк поглед към нещата, а не закостенял, тесногръд и мразещ всичко, което не е по неговата, човек.
Въпросът не е малоумен, защото виждам как след две години ще псувате пак БФС, че ни ви допуска до професионалния футбол, поради нещо си, което сега е малоумно!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група.![]()
![]()
![]()
Fuck this shit...
Е нали не можело да се закупуват лицензи?
Абе баси кашата,на мене лично не ми дреме в тоя група ще играем и кой с кого ще се слива.Кашата е толкова голяма,че човек не може да вземе решение.Просто да направят НЕЩО и това е....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта