Браво на Росен Плевнелиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Браво на Росен Плевнелиев

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 12:51

MORSKI написа:Не се занимават да му звънят телефони, има си информатори на първо място, а за останалите медии - пращат им се мейли от пресаташетата и пр-ите му. Това е практика не само у нас, не само при Бойко, ами навсякъде по света. Отделно, че както ти казах медиите само това и чакат, а и самите те си търсят има ли нещо в предстоящите дни свързано с него. Така е и в спортната журналистика(отнася се до Бербатов). Всеки ден се търси нещо за него из чуждите медии, тъй като се чете! Бербатов едва ли иска това, но кой го пита. В случая с Бойко пак е така, разликата е, че на него му харесва.

Не ме разбирай погрешно, аз също не го дишам, но в случая няма за какво да го виним точно него.

И в случая с Росенчо как разбраха, че той ще ходи точно в този момент да помага на бедстващите точно на това място и че ще се кекне по някакъв БТР, бз някой да им е подшушнал? :? :? :? :? :? Това много ми е любопитно! Как успяха да научат точно за това нещо и в този сняг и тези виелици те да са там и да чакат, за да го щракнат! И това, ако не е поръчков журнализъм, то не знам кое е... :roll: :roll: :roll: И точно затова казваме, че това отново е ПиАр!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 09 фев 2012 21:01

демагогия.тоя послушко надали е разглабял и сглабял ак72 дори веднъж през живота си-а се похендрил на бтр.то това момченце поне камуфлажо да бе облекло-а оно с балтона.роскооооооооо .абе женка му сама,а он по служба.хммммм.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 10 фев 2012 23:33

Още луди...

единият обяви, че САЩ ще атакуват Иран утре (за 11 февруари става въпрос), че Хилари е тука, щото без наша подкрепа нищо не става...

вторият му 'аресват изцепките на Плевнелиев - а бе ти не си паднал от Марс, ти си паднал на главата си като малък, сигур'...

тоя същият дето го бравосваш досега една лоша дума не е казал срещу куратора си (това е истинска дума)...да те питам утре като ти дойдат ГДБОП на крака и те смачкат, щото са объркали адреса кой ще му вика браво, а??? или след месец пак като прелеят язовирите и пак има ден за траур, пак ли ще го бравосваш...ми ти утре може да кажеш, че и от Бойко си доволен. и така преди да се усетиш ще започнеш да стреляш по негри и, не дай си боже, ще пропушиш.

Пияни да бяхте нямаше да ръсите толкова глупости...
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Върни се в “Свободна зона”