Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Иво Тонев в Левски ?!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 дек 2011 13:01

BLUE CHAMPIONS написа:
СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред :mrgreen:

"Оправил" Локото? :o И какво точно Тонев "направи" на Локото според теб???

Абе и с него, по-зле от последните 3 години, няма как да сме!!! :mrgreen: :oops: :P
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 дек 2011 13:02

А какво бихте казали за сумата-1.5 евро ? Ясно е,че всяка помощ е добре дошла.....
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 15 дек 2011 13:02

Аз лично бих изчакал официално съобщение. На мен по-скоро ми звучи като нов акционер (поне).. спонсор да прави такива промени е странно.
А ако банката влиза наистина в Левски, дано се направи по-добра структура.. не може един човек (Гонзо, Иво Тонев) да отговаря за всичко.
Дано е за добро!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 дек 2011 13:03

Още от първите 2-3 месеца ще се види дали е за добро или не назначаването на Иво Тонев :?

Тоя Шишков ми е някаква енигма на мен лично :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 дек 2011 13:06

Avanti_Ragazzi написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред :mrgreen:

"Оправил" Локото? :o И какво точно Тонев "направи" на Локото според теб???

Абе и с него, по-зле от последните 3 години, няма как да сме!!! :mrgreen: :oops: :P

Понеже е много уверен в думите си, нека изкаже според него какво точно е направил, че да е "оправил" Локото?...или по-важно е да си плещим у форума ей така за спорта :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 13:06

dodo7271 написа:В това е проблема. Иво Тонев не направи нищо за 20 години в Локо Сф. Какво ни кара да мислим, че сега ще направи нещо. Мен обаче ме притеснява повече другото име - Стилиян Шишков. Този дали не е сина на професор Шишков, онзи с треньорската школа. Ако е той, Стилиян е болен чорбар и е собственик на един от най-цесекарските сайтове - Спортал. Това вече ще е върхът, ако този се намърда в Левски.

Дано не е вярно! Не ни трябва розов начело...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 13:13

Според мен Батков продава или ще продаде съвсем скоро! Кой ти дава за спонсорство 1.5млн ойро и сменя директори?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 дек 2011 13:14

1лс написа: 4-ма изпълнтелни директори и един малоумен президент

Ако малко по разсъждаваш ще разбереш, че май двама от директорите и президента са пътници!!!И лятото вече най-късно няма да са в клуба!!! :) Даже Наско го намекна вече като каза, че Тодор и Гонзо са пътници.А Наско никога не говори случайни неща!!! :(
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 15 дек 2011 13:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 15 дек 2011 13:15

Angoff написа:Аз съм първосигнален :shock:
Какво казах точно че се размучахте така , Сандански пък какво го бъркате , че немога да разбера?
Моя умствен багаж бил ограничен ...
Да тръгне да ви обижда човек няма смисъл , просто казвам че ако това е извънредна и сензационна новина журналистите в гонг сериозно са ударили дъното !
По - спокойно следващия път с обидите и плиткоумните съпоставките за хората живеещи в красивите кътчета на България .

Селодански ли е красиво кътче бе?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 дек 2011 13:17

Нещо не е чиста тази новина , спонсор дава 1,5 млн. Е .
Хубаво като е спонсор , за колко време ги дава тия пари и ще се рекламира ли нещо ?
Как спонсор назначава в клуб ???
Ако назначава не значи ли че взима акции ???
Ако взима акции той не е спонсор нали така ???

Върни се в “Архив”