Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот Тони Шумахер » 20 яну 2012 13:57

Rainbow 1983 написа::) :) :) Значи трябва да си долюбван в Пловдив , за да си пловдивчанин..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не, трябва обаче да помниш от къде си тръгнал! Забравиш ли забравят и за теб! ;)[/quote]
?????? Явно нещо съм изтървал..... ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 14:00

Бекъма написа:Забрави да споменеш откритието Старокин, благодарение на което загубихме доста точки....

В интерес на обективността Старокин показа качества в Бургас, бе твърд титуляр и това бе причината за трансфера му. Факт е обаче, че тук е слаб и непостоянен.[/quote]
Прав си, но качества за Бургас ли е показал или качества за Левски?[/quote]
Ами нали в Бургас играят играят със същите отбори с които и Левски.Не би трябвало да има разлика.[/quote]
Ти сериозно ли? Левски се бори всяка година за шампион, Бургас - за каквото стане, ако в това не намираш разлика...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 14:07

Николай Костов няма вина и няма да има никаква вина,каквото и да се случи от тук нататък.Каквото и да направи Левски ще е благодарение на него,защото футболистите са си същите,но с друг треньор.И да не се получават нещата,то виновен може да бъде само един ИВО ТОНЕВ.Ако не се лъжа той каза,че от тук нататък той ще е виновен за всичко.
С чиста съвест вече мога да го обвиня,че НЕПРАВИ НИЩО ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В Левски,новините го показват.А относно журналистите: смях в залата мълчат като .......Томиславе стегни си гилдията.Никито Александров разбиваше чичо Томчо от неудобни въпроси,а нашите такива СПЯТ.Ако нямат пари за командировки не ги пращайте,но поне да са достойни журналисти,а не подлоги.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 14:09

sslevski написа:Николай Костов няма вина и няма да има никаква вина,каквото и да се случи от тук нататък.Каквото и да направи Левски ще е благодарение на него,защото футболистите са си същите,но с друг треньор.И да не се получават нещата,то виновен може да бъде само един ИВО ТОНЕВ.Ако не се лъжа той каза,че от тук нататък той ще е виновен за всичко.
С чиста съвест вече мога да го обвиня,че НЕПРАВИ НИЩО ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В Левски,новините го показват.А относно журналистите: смях в залата мълчат като .......Томиславе стегни си гилдията.Никито Александров разбиваше чичо Томчо от неудобни въпроси,а нашите такива СПЯТ.Ако нямат пари за командировки не ги пращайте,но поне да са достойни журналисти,а не подлоги.

Супер точно!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 20 яну 2012 14:23

sslevski написа:Николай Костов няма вина и няма да има никаква вина,каквото и да се случи от тук нататък.Каквото и да направи Левски ще е благодарение на него,защото футболистите са си същите,но с друг треньор.И да не се получават нещата,то виновен може да бъде само един ИВО ТОНЕВ.Ако не се лъжа той каза,че от тук нататък той ще е виновен за всичко.

Точно така, дано това го разберат и момчетата от крайните фракций които при един недай боже неприятен старт на шампионата от Костов ще искат оставка :evil: На мен не ми е ясно защо и журналистите на Гонг не намерят онзи парашутист г-н Тонев и не му поискат обяснение какво става ако не заради нас феновете и слушателите на Гонг то поне журналистическата работа им изисква това. На мен не ми е ясно след като цяла седмица са тук как така не зададъха един конкретен въпрос :idea: :!: Ако ли не от него то има и други отговорни фактори в клуба които да дадът обяснение :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 14:42

Кирил Ивков мъгла,слънчево затъмнение или лъч светлина.
Нямам си никаква представа дали има нужните качества точно за тази позиция.Някой ако знае нещо повече за него нека не осветли,защото явно ръководството няма да направи нищо по въпроса.
П.С. Не искам да ми се разказват легенди какъв е бил на 25.Интересно ми е в последните години,дали е дал нещо за Левски,в кухнята ли е или ......каквото знаете.Все пак при пропуските които имаше Хаздяй,имаше и положителни неща и те се видяха сега в Кипър.Затова продължавам да твърдя,че в Левски от един месец и половина не се знае какво става,или по точно се знае ама още никой не смее да го каже на глас.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 20 яну 2012 14:51

sslevski написа:Кирил Ивков мъгла,слънчево затъмнение или лъч светлина.
Нямам си никаква представа дали има нужните качества точно за тази позиция.Някой ако знае нещо повече за него нека не осветли,защото явно ръководството няма да направи нищо по въпроса.
П.С. Не искам да ми се разказват легенди какъв е бил на 25.Интересно ми е в последните години,дали е дал нещо за Левски,в кухнята ли е или ......каквото знаете.Все пак при пропуските които имаше Хаздяй,имаше и положителни неща и те се видяха сега в Кипър.Затова продължавам да твърдя,че в Левски от един месец и половина не се знае какво става,или по точно се знае ама още никой не смее да го каже на глас.

Преди няколко години беше шеф на школата след това го смениха с Р. Гочев (поне такива са ми спомените) а кави са били резултатите му в работата това само някой запознат с школата може да каже!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 20 яну 2012 14:55

СВОБОДЕН написа:Трябва да се върнем в началото. Помните ли, че лично премиерът Борисов обяви, че е намерил нов спонсор. А Бойко с начина по който управлява държавата е доказал, че когато каже добър ден, то мигновено трябва човек да се увери дали слънцето е изгряло. Та от там. Казал ли е някой друг за тези реки от пари и т. н. които щели да потекат? Аз поне не знам. А, ако е само това дето го е каза Бойко, то ще има да чакаме Годо.

И какво ти е виновен Бойко Борисов?Намери ли фирма,която проявява интерес,намери.Обаче той не може да седне да подпише договор за спонсорство или покупка,има преговори и то с изпечени тарикати(мошеници)като Батков и Чорни,при които думата не значи нищо особенно за адвоката който днес съм иска толкова утре ще иска повече.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 15:04

sslevski написа:Кирил Ивков мъгла,слънчево затъмнение или лъч светлина.

Аз мисля, че по голям специалист от оня холандеца Ян Деркс не е работил в ДЮШ. Но Наско тогава му спретна някаква интрига. Последно писаха че станал шеф на ДЮШ на галатасарай...
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 16:01

Ясно голямо име за футболист,но никакво подобно за след това.И щом е бил в школата и нищо запомнящо не е направил,да не чакаме и сега кой знае какви резултати.
Между другото от както някои съфорумци оплюха журналистите и сякаш изведнъж многобройни новини в Левски.Странно нали???

Върни се в “Левски”