ASVEL Вильорбан-Лукойл Академик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: ASVEL Вильорбан-Лукойл Академик

Мнениеот david_villa » 20 дек 2011 23:17

С една дума - язък. Достойно отпадане. Но отпадане. :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2011 23:38

Лукоил:много американец,малко класиране...И за кво беше цялата тази селекция?За да си джиткат в НБЛ!Тц,тц,тц...

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 дек 2011 05:26

Лукойл ме изненадаха и заслужават поздравления за този мач, въпреки че загубиха. Не очаквах, че ще имат шанс да победят в този мач. Тези Лион май за втори път ги подцениха и за малко това не им изяде главата.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 дек 2011 10:03

Вчера просто останах шокиран, след края. :shock: Бях сигурен, че Лукойл щеше да бие, но онзи последен пас се оказа фатален. Иначе Лукойл играха страхотно, не смятам, че трябваше да отпаднат, но трябваше да спечелят поне 2 от 3те си домакинства.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 21 дек 2011 10:44

Тия дето си мислят ,че "Лукойл са играли страхотно" и ,че "заслужават поздравления за играта си "- хич не са в час с баскетбола !
Изображение

Lucky club
Контакти:

Мнениеот Lucky club » 21 дек 2011 21:00

controller написа:Тия дето си мислят ,че "Лукойл са играли страхотно" и ,че "заслужават поздравления за играта си "- хич не са в час с баскетбола !

Добре де, на теб какво точно не ти хареса- играха много добре в защита и прилично в нападение с изключение на третата част разбира се, там бяха катастрофални :geek: За мен лично изиграха доста добър двубой, а за нивото на българския баскетбол- направо феноменален :)

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 22 дек 2011 21:02

Lucky club написа:
controller написа:Тия дето си мислят ,че "Лукойл са играли страхотно" и ,че "заслужават поздравления за играта си "- хич не са в час с баскетбола !

Добре де, на теб какво точно не ти хареса- играха много добре в защита и прилично в нападение с изключение на третата част разбира се, там бяха катастрофални :geek: За мен лично изиграха доста добър двубой, а за нивото на българския баскетбол- направо феноменален :)

За селекцията си за бюджета си Лукойл не показаха и 50-60% от това , което трябва да играят . Павел Маринов (колкото и да му симпатизирам) изигра слаб мач , а той не е малък и се очаква повече от него , за детинската постъпка на Стойков писах , Тенчо тоя мач беше НУЛА (както и добрите пасове към него липсваха), пълна безидейност в нападение мач само на тройки не се играе - през първата част играха съгласен съм , втората част сякаш си мислеха ,че Асвел сами ще се бият. И вината не е само на играчите или Арсич , Везенков да не се прави на ощипана мома сякаш той няма за нищо вина , пропуски има и в селекцията !
Изображение

Върни се в “Баскетбол”