Форум на Ман Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Форум на Ман Сити

Мнениеот sMotLiO » 27 ное 2011 12:00

n0_FeArBG написа:
OldTrafford написа:
Hakercheto написа::) :) Забелязвате ли как 3ма фена на МЮ дойдоха и развалиха темата

Проблемът е че феновете на Пуул сте толкова комплексирани. И сте повече анти отколкото да подкрепяте своя си отбор.
И в всяка тема има изрази от сорта на ''мангалите,манафаите'' и какви ли не простащини.
А ние говорим с факти,когато настигнат някой други отбори който си нямат форум тогава ще се съглася ;)

Погледнете се ВИЕ как хейтите бе,какво са ти виновни феновете на Пуул,че вие о*рахте темата и бълвате злоба,май още ви боли от 6-1 ...и това няма да е първият подобен резултат,във ваша вреда.

ПП:Аз лично съм,за съставянето на подфорум на Сити,нека и те имат. :) ;)

Темата е направена от един дрисльо,който навсякъде плюе по Юнайтед и се е кръстил на един печковиден циганин,който мина през Левски. И в тази тема отново е засегнат по подигравателен начин отбора Манчестър Юнайтед още в първото мнение. Очевидно е,че на олигофренчета като теб не ви стига умствения потенциал,за да го проумеете и затова решихте да се намесите по най-неадекватния начин /както винаги - вашата запазена марка :mrgreen: /
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 27 ное 2011 12:00

Кои бяха Сити?А да,изкуствено направения отбор от един шейх

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 ное 2011 12:01

PIMP написа:Знам какво стана срещу Барса, но и знам какво стана на финала с Ман Юнайтед...А на финала в Москва защо някой от Ман Ю не се подхлъзна ? Моуриньо успя да спечели ШЛ с Порто, но не стигна даже и финал с Челси !

Последна дузпа, която може да реши всичко, психическото натоварване сигурно е било огромно. Едва ли нарочно се е подхлъзнал.
А това за ШЛ с Порто и Челси само доказва, че трябва и късмет понякога. С Челси не успя, но с Интер да. Така че и късмета има своята роля.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 ное 2011 12:03

Въпросът е, дали ще има кой да пише в този подфорум, а не дали Сити са голям отбор. ;)
Между другото ми е леко странно, какви фенове са тези, които никога не са гледали на живо любимият си отбор, не са били на стадиона му, не знаят песните и т.н. , но както и да е...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 ное 2011 12:03

Hakercheto написа:
windy26 написа:Абе малко повече сме от трима тука, колкото за форума на сити,нека има какво толкова,ако има кой да пише вътре,да направят;гледам наскоро се появи тая снимчица с шампиони и вмъкнато 1-6 - ок,поражението си е поражение,обаче да я сложи фен на сити тая снимка ясно,ама тъй като тук ги няма,снимката е естествено по аватарите на ливърпулците.Провокацията е на макс ,но какво общо има Ливърпул с това 1-6,просто да си излеят злобата заради подобна снимка с 19те титли.Колко жалко е да си фен на Ливърпул,когато се радваш на победи на други отбори срещу Юнайтед!

Че кой е споменал че феновете на Ливърпул подкрепят Сити. Днеска си взимам бира и се надявам Ливърпул да ги разбият(въпреки че трудно ще стане),но не разбриам защо Сити да си нямат подфорум?

Защо отбори като Дортмунд,Аякс,Наполи,Порто нямат форум,а трябва "великите" Сити да имат....?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 ное 2011 12:05

Rivaldo10 написа:Въпросът е, дали ще има кой да пише в този подфорум, а не дали Сити са голям отбор. ;)
Между другото ми е леко странно, какви фенове са тези, които никога не са гледали на живо любимият си отбор, не са били на стадиона му, не знаят песните и т.н. , но както и да е...

Въпреки годините си,Левски ги гледам по 16-20 пъти на сезон ;) А за Челси...Гледал съм им 3 мача,бил съм на стадиона няколко пъти и знам част от песните...Защо да не са ми на сърцето?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 ное 2011 12:06

Hellkeeper написа:
PIMP написа:Знам какво стана срещу Барса, но и знам какво стана на финала с Ман Юнайтед...А на финала в Москва защо някой от Ман Ю не се подхлъзна ? Моуриньо успя да спечели ШЛ с Порто, но не стигна даже и финал с Челси !

Последна дузпа, която може да реши всичко, психическото натоварване сигурно е било огромно. Едва ли нарочно се е подхлъзнал.
А това за ШЛ с Порто и Челси само доказва, че трябва и късмет понякога. С Челси не успя, но с Интер да. Така че и късмета има своята роля.

Нали знаеш, че късметът е със силните и големият отбор точно по това се познава ;)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 27 ное 2011 12:07

Достатъчно добре обясних за коя снимка на един от форумците става въпрос,ако наистина някои фенове на Ливърпул не се радват за сити,тогава е много тъжно да се радваш единствено на загубата на Юнайтед.Все едно аз да се радвам на загубата с 4:0 от тотнъм и това,че гледате евротурнирите по телевизията.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 ное 2011 12:11

0007 написа:Въпреки годините си,Левски ги гледам по 16-20 пъти на сезон ;) А за Челси...Гледал съм им 3 мача,бил съм на стадиона няколко пъти и знам част от песните...Защо да не са ми на сърцето?

Има не малко хора (повечето под 20 години), които подкрепят един-два чужди отбори, но единствено ги гледат по тв-то и дори нямат техни фланелки, и определено ми е странно като се изкарват големи фенове, поне аз разбирам малко по-различно определението фен. Нищо лично към никого, просто споделям възгледите си.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 ное 2011 12:13

Rivaldo10 написа:Въпросът е, дали ще има кой да пише в този подфорум, а не дали Сити са голям отбор. ;)

Там ще пишат тези,които са анти-Юнайтед / анти-Челси и т.н като между тях ще има един,двама привърженици на отбора :mrgreen: Е,как пък няма да се направи един подфорум за хейтърите като този печковиден циганин автора? :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”