turbogena написа:По крилата трябва да играят Калво и Тошко Христов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:По крилата трябва да играят Калво и Тошко Христов
Levski 1914 написа:turbogena написа:По крилата трябва да играят Калво и Тошко Христов
![]()
![]()
itsko17 написа:Levski 1914 написа:turbogena написа:По крилата трябва да играят Калво и Тошко Христов
![]()
![]()
И аз съм,на същото мнение,при положение,че Райков е с конзтузия
THE G.A.M.E написа:Ами трябва ако ще да лазят, ама да се вземат трите точки ...
Аз не мисля, че Левски беше надигран категорично, като игра имам предвид, при гостуванията си ...
Само можеби във Варна загубата си беше безспорна.
Иначе мачът в Бургас беше загубен тактически, но игрово Левски стоеше добре, даже на моменти превъзхождаше.
В Разград мачът си беше странен ... Най вече с нежелнието на на'ще да осъществят какъвто и да е натиск в края, за да се потърси изравняване.
Така че ...
Ако се опазим от глупави тактичекси грешки, невиждам, как Берое може да ни затрудни.
Имаме далеч по-добрите играчи във всякакъв аспект.
itsko17 написа:Levski 1914 написа:turbogena написа:По крилата трябва да играят Калво и Тошко Христов
![]()
![]()
И аз съм,на същото мнение,при положение,че Райков е с конзтузия
Avgusta 1916 написа:Рязаните ви изтърваха на разгромен резултат -поне 5-6 чисти положения изтърваха ,а вие атакувахте без никаква идея!Ти кой мач си гледал???
Мача в Стара Загора е Х
blue avalanche написа:Avgusta 1916 написа:Рязаните ви изтърваха на разгромен резултат -поне 5-6 чисти положения изтърваха ,а вие атакувахте без никаква идея!Ти кой мач си гледал???
Мача в Стара Загора е Х
Щото Ч.море ХИЧ не ви "изтърваха"...
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
PIMP написа:blue avalanche написа:Avgusta 1916 написа:Рязаните ви изтърваха на разгромен резултат -поне 5-6 чисти положения изтърваха ,а вие атакувахте без никаква идея!Ти кой мач си гледал???
Мача в Стара Загора е Х
Щото Ч.море ХИЧ не ви "изтърваха"...
И вас също
blue avalanche написа:05.Левски 12 21-14 24
13.Берое 12 11-20 10
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта