Ботев (Пд)-Ботев (Вр) 1:0 (FT) Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев (Пд)-Ботев (Вр)-Купа на България
0-2 Ботев Пд са още далеч от нивото на на А гр., колкото и да е слаба. Вижте мача с Микрево. Пък и този треньор... сега ти няма боклукчиите зад него и ще трябва да се оправя само с можене.
chovek s mnenie написа:0-2 Ботев Пд са още далеч от нивото на на А гр., колкото и да е слаба. Вижте мача с Микрево. Пък и този треньор... сега ти няма боклукчиите зад него и ще трябва да се оправя само с можене.
Писна ми от "капацитети".
Ако ти е писнало, трий акаунта и повече не влизай
Мисля че ще победим Враца и ще продължим за купата с категоричен резултат! Просто очаквам различна мотивация на БОТЕВ Пловдив в следващите мачове!

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
С този отбор всеки мач е труден, но да се надяваме, че след три седмици Радуканов ще е успял да изправи на крака момчетата и те вече ще изглеждат по друг начин. Моята прогноза е трудна победа, но след три седмици може и друга песен да пея.
-
- Контакти:
Фифти - фифти е всичко, единственото ни предимство е ТИ, която в делничен ден от 13:30 дори и не знам как ще изглежда 

Тука някви застраховки ,презастраховки. Текат плахи мнения и тнт ,май много от вас "революционерите" са забравили на кой отбор са фенове !
Категорична победа за Ботев Пловдив !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Древен и Вечен
trakia написа:Тука някви застраховки ,презастраховки. Текат плахи мнения и тнт ,май много от вас "революционерите" са забравили на кой отбор са фенове !
Така е!!!
То и с Добри4 беше категори4на, но треперихме циал ма4 

-
- Контакти:
trakia написа:Тука някви застраховки ,презастраховки. Текат плахи мнения и тнт ,май много от вас "революционерите" са забравили на кой отбор са фенове !
Не съм от "революционерите" и винаги гледам да съм оптимист, но май и ти забравяш, че от началото на сезона нямаме почти и един силен мач...
- slash1912
- Контакти:
След днешните мачове на двата отбора мисля,че прогнозата за двубоя е повече от лесна-твърда двойка,още в редовното време!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]