Ще глобяват за настройки на фаровете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ще глобяват за настройки на фаровете

Мнениеот vaskonti » 02 ное 2011 08:47

marmi52 написа:
pomiqrat написа:Трябва да си мега кух, батка? Що да не караш през зимата с летни гуми и да утрпеш някой друг човек, защото си слабоумен?

8-)

Мегакух си ти ! Аз карам кола вече 20 години и не съм утрепал никой. Карал съм коли-"самолети" за времето си ... Примерно BMW 323 i - 2 800 куб. 6 цилиндъра ! Това през 1991-92 г., когато баща ти е карал "ЗАЗ"-ка или "Жигули" в най-добрия случай. :mrgreen:
Тогава никой не делеше гумите на зимни и летни, а катастрофите бяха по-малко от сега.

А това, че преди 20-30-40 години колите бяха съответно толкова пъти по-малко?
ти въобще ли не правиш опити да се замислиш над някои неща? Сигурно нямаш нищо против някой да те заслепява с фаровете си, особено ако преминаваш Петрохан, например?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 ное 2011 10:42

kartago написа:Всичко е ОК, съгласен съм, че трябва да има контрол! Доколкото разбирам обаче темата е за регулиране на фарове! Тия дето пишат за нови крушки, пишат колко да не заспят, като е по-старичка крушката не значи, че свети по-слабо, т.е. не "застарява", или свети или не свети! Явно става дума за "височината" на фаровете, как са регулирани, едно време го имаше това нещо на прегледите! Мен ми е интересно обаче, кой и как ще прецени дали са ти регулирани фаровете?! Ще седят два фатмака, люпят семки и в един момент решават да се заядат и те спират! Иди доказвай на пътя, как са ти фаровете! Ще пълним гушки пак явно!

Да точно така е, под какъв ъгъл светят!В това отношение моите са настроени перфектно! 8-)

ShooterMan написа:Всичко,ВСИЧКО идва от несъобразена скорост и неспазване на нечие предимство.

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 ное 2011 11:27

marmi52 написа:8-)

Не се оплаквайте ! Искахте милиционери да ви управляват - сега ще търпите !
Това, че идеята е меко казано идиотска е ясно. По телевизията гледах преди малко, че изнасят на пътя някаква машинария и с нея измерват силата, регулацията и незнам още какво на фаровете ... :shock:
И ако нещо не е както трябва - глобичка ! :mrgreen:
Само моля сега разни любители на реда и законноста да не излизат с номера, че в САЩ и Западна Европа било така.
Да, ама там и заплатите на хората са други !
Тук ни дават мизерни заплати, а ни глобяват с огромни глоби, за каквото им дойде на ум.
То не бяха "зимни" и "летни" гуми, то не бяха колани на задните седалки, то не бяха детски столчета, а сега и това с фаровете ...
Едно време нямаше "зимни" и "летни" гуми, нямаше столчета за деца, нямаше колани на задните седалки, но КАТАСТРОФИТЕ БЯХА В ПЪТИ ПО-МАЛКО !
Нито пътищата бяха по-добри, нито колите бяха по-качествени ...
Значи причината е другаде, а тази взискателност е само, за да се събират пари от хората !!!

еееееее ее за поред път доказа колко си кух чедо
-Кой е искал милиционери не знам ама както и да е ТЕБ ТЕ ЗНАЕМ ЧЕ ТИ ДАВАТ ЛЕВ ДА АГИТИРАШ !
- Малки заплати вземаш ти , а на такива като теб който са с малка заплатка можеш да го спреш да дерибейства по улиците само тогава когато го накажеш с леФ ама много леФ
-Едно време нямало ,нямаше "зимни" и "летни" гуми, нямаше столчета за деца, нямаше колани на задните седалки , АЛООО МАРМОТТ ЕДНО ВРЕМЕ БАЩАТИ КАРАШЕ МОСКВИЧ И ВДИГАШЕ 78 км. А СЕГА КОЛИТЕ СА " ЗАПАДНИ" И ВДИГАТ 300
направи си равносметка ПОЛИТИЧЕСКИ СЪВЕТНИКО :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 ное 2011 11:47

marmi52 написа:
pomiqrat написа:Трябва да си мега кух, батка? Що да не караш през зимата с летни гуми и да утрпеш някой друг човек, защото си слабоумен?

8-)

Мегакух си ти ! Аз карам кола вече 20 години и не съм утрепал никой. Карал съм коли-"самолети" за времето си ... Примерно BMW 323 i - 2 800 куб. 6 цилиндъра ! Това през 1991-92 г., когато баща ти е карал "ЗАЗ"-ка или "Жигули" в най-добрия случай. :mrgreen:
Тогава никой не делеше гумите на зимни и летни, а катастрофите бяха по-малко от сега.[/quotea

A uuu ауууа ууу ДВАМАТА НАЙ ХАБНИ СЕ ЗБРАХТЕ :)

Ти пък карал бил к во беше т ва БМВ ау ау 92 година сигура ОЩЕ СИ С НЕГО А ? лакейче
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Свободна зона”