05.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Берое

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 05.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Берое

Мнениеот зеления » 05 ное 2011 23:29

boys85 написа:Посвещаваме победата на Сандьо! Наздраве! :mrgreen:

Не знам кой е този Сандьо, но щом е за наздраве - аз съм първа кипра. :lol: Наздраве!!! В началото бях на ракийка, после на биричка, а сега съм на някакво младо винце и не знам къде ще му излезе края, ама... Айде още веднъж: НАЗДРАВЕ ЗА МОРЯЦИТЕ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 06 ное 2011 03:36

Дано с този успех ни дойде малко самочувствие и успеем да натрупаме няколко поредни победи като завършек на полусезона. За съжаление Генов по някаква причина обаче обяснява насам-натам, че момчетата били за 5-6 място и за повече нямали сили. С такъв треньор каква мотивация могат да имат футболистите ми кажете? В началото на сезона се надявах на нещо голямо, но май само феновете го искаме това - треньор, ръководство, и повечето футболисти явно бягат от успехите като дявол от тамян. Все пак им пожелавам успех, от дете съм бил на стадион Тича и винаги ще подкрепям нашия отбор. А за мача - не успях да гледам, но съм доволен от победата. Надявам се с този гол на Миро да му дойде самочувствие и да се върне към старата си форма. Пожелания за бързо оздравяване на Капитана, и дано в Севлиево вземем трите точки, за да се изкачим малко в класирането! Запей за Моряците! :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 ное 2011 14:35

GrEeN-FaN написа:
ZARAA написа:Само публиката беше на ниво от нашите в този мач,така че честита победа!

Кое ви беше на ниво агитката не спряхте да викате ''Ако Викате Ще ви .ибаме а след 2та гола имаше 30 минутно мълчание и после пак много отворени ... иначе евала бяхте стабилна бройка все така да е със всички отбори но тва отношение и към играчи ... ''Сашо .Урво'' Момчето е дало не малко за вас ;) но вий си знайте.Ако си бил на мача можеш с Ръка на сърцето ние какво отношение имаме към вашите (Наши бивши) играчи ;) айде Наздраве !

Така е,аз също не съм съгласен с тези скандирания,но точно Сашо си тръгна по най-к*рвенския начин,подигра се с отбора който му подаде ръка като беше с тежка контузия и не го искаха във В група даже..Не е хубаво и да се пее толкова против другите отбори,за сметка на песните за нашия отбор,но това не зависи от мен,аз каквото мога да направя и да не пея тогава и го правя :)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 ное 2011 16:13

Някой видя ли някакви наченки на ремонт??? ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 06 ное 2011 20:38

Не беше един от най-силните ни мачове, но играхме дисциплинирано и не дадохме почти никакви шансове на противника. Много се радвам, че Миро вкара, заслужаваше го след толкова изпитания.

Глупава постъпка на Росен Колев с тази изритана топка, така пропуска мача в Севлиево.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 ное 2011 21:25

Един от най-слабите ни мачове като игра,но пък го спечелихме с надъхвация и дисциплина от край до край...с изключение на Росен Колев,който след глупостта с Локо Сф,когато напсува съдията след края на мача(ЧК) вчера при НИКАКВА ситуация отиде и изрита една топка като селянин(ЖК).Както тогава,така и сега повтарям-глобичка за Росен,не може така,млад играч е,трябва да си калява нервите,има уникален талант,може да бъде най-добрия защитник,може и кариера в Европа да направи без никакви проблеми,но с тези "изпускания на парата" няма да стане.Забележки и към Илко,глупави излизания,смешни увисвания,до кога?Изключително съм щастлив за попадението на Миро Манолов!!!Без да го възхвалявам,но започва да е това което беше!Вярвахме в Миро и продължаваме на вярваме.За мен е около 60-70% вече от онзи Миро и съ убеден,че напролет ще е пак лидер на отбора какъвто беше преди травмата,а до края на есента ще са ни нужни още 2-3 гола като тоя вчерашния.Радва ме,че възвръща бързината си и експлозивността,започва да надбягва защитниците,започва да ги пресира и тормози...преди време беше най-добрия ни защитник той,колкото и да е смешно като изказване,гонеше и тормозеше противниците като куче....ако и Паломино е здрав не виждам изобщо начин противника да разиграва в собствената си половина,никакъв шанс-директно ще трябва да изритва гьотере :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 06 ное 2011 21:36

Може и да не сме играли силно (и със сигурност продължаваме да имаме проблеми със създаването на голови положения), но победихме заслужено. Берое в моментната си форма са най-слабия отбор, идвал напоследък на Тича, а силните отбори за това са силни, защото се възползват от всяка грешка на противника - ние просто се възползвахме и победихме.
Освен ако не го е направил нарочно, за да пропусне мача точно с Видима - Росен очевидно не е дорасъл за да играе в П(!)ФК... Генов има много работа с него, ама за това в другата тема.
Дано да не допускаме грешки и имаме спортно щастие останалите 3 кръга.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 07 ное 2011 14:36

Аз пък се изненадах, че доста традиционни типични песни на Черно море имат беройски вариант изключвам тези универсалните които се въртят из всички отбори от А група, вкл. и химна който звучи преди и след мач. Поне нея да бяха пропуснали и то при резултат 0-2, уж публика с големи претенции, а идентичност = 0. Лудогорец също направиха подобно впечатление ама те нямат големите беройски претенции, а и поне химна са оставили хората, показали са уважение и към себе си и към Черно море. Изненада ме и че песните за Берое бяха колкото тези против Черно море, ако не и по-малко. Май с бройката се изчерпва единственото хубаво което видях.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 07 ное 2011 14:57

"Така и така нямаше да играя с Видима, поне сега ще изчистя картоните си", обясни постъпката си Колев. На 15 ноември той ще играе и на Градския стадион в Ловеч срещу Австрия, след което се завръща на "Тича".

Умен е Роската :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”