Черноморец - Миньор 11 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - Миньор 11 кръг

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2011 19:17

petrof написа:
калпазанчо написа:Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ

Много тъпо мнение колега, много тъпо... На фона на умерените коментари, ти реши да се правиш на умен, а не осъзнаваш какви глупости си написал. Изрази като подчовеци са в репертоара на най-омразните ни врагове лефскарите. На говедата обаче им е простено. На вас обаче не ви отива...

Не колега. Убеден съм, че ти не си сред тези твои съграждани...Публиката ни си беше мирна, тихичка и културна. На целия този фон, като добавим и факта, че сме фаворити в този мач ( без гъдел според мен, а явно и според играчите ни) една групичка от 13-14 човека фенове на Миньор да крещи неистово в тази тиха и блаженна, като коледна нощ вечер: "Шарани - майка ви да е*а" , да показват средни пръсти и кръстосани лакти на възрастни хора и деца ( както Бургас вметна) е меко казано неадекватно. Как да ги наречеш таквиЗ . Дори изглеждаха толкова смешно, че определено ме веселяха...Молех се обаче да не им се "върже" някой по-изнервен от нашите, защото нямаше да има изгледи някой от "народната" власт да им помогне...Направо си изглеждаха на парче месо в електрическа месомелачка...Добре, че никой не им пусна тока... :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2011 19:35

Тя народната власт чоплеше семки пред входа, нямаше да има спасение за чуковете :) Но ние сме си толерантни, трудно се нервим :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2011 19:39

Bourgas написа:Тя народната власт чоплеше семки пред входа, нямаше да има спасение за чуковете :) Но ние сме си толерантни, трудно се нервим :)

Именно... ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 28 окт 2011 20:54

Бе стига сте ги коментирали тия миньОРКИ. :lol:
За мача - очаквах повече, но победата си е победа. Дано поне някой измежду Жужу,Асис и Абел да остане до края на сезона,че не искам пролет 2012 да е като пролет 2011... :?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 окт 2011 18:26

Винаги съм се чудел защо така упорито се залага на Паланков при липсата на Цонков и защо никой не реши да използва Хайри на този пост,със сигурност ще спечели повече единоборства и ще подаде повече точни пасове от Паланката,да не говорим,че ще усили атаката ни при статични положения :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2011 18:27

Devian написа:Винаги съм се чудел защо така упорито се залага на Паланков при липсата на Цонков и защо никой не реши да използва Хайри на този пост,със сигурност ще спечели повече единоборства и ще подаде повече точни пасове от Паланката,да не говорим,че ще усили атаката ни при статични положения :roll:

Паланката има 1 мач добър на 10 лоши... А Хайрито съм сигурен и аз, че ще се справи по-добре!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2011 19:57

Bourgas написа:
Devian написа:Винаги съм се чудел защо така упорито се залага на Паланков при липсата на Цонков и защо никой не реши да използва Хайри на този пост,със сигурност ще спечели повече единоборства и ще подаде повече точни пасове от Паланката,да не говорим,че ще усили атаката ни при статични положения :roll:

Паланката има 1 мач добър на 10 лоши... А Хайрито съм сигурен и аз, че ще се справи по-добре!

Всички ми знаете мнението за Хаири ( както и почти всички останали , домъкнати от Балъков футболни ентусиасти ) , но и аз съм на мнение , че е по-добър вариант от Паланков . Най малкото нямаше да буди смях с отиграванията си . ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 окт 2011 10:16

Доколкото гледах около 10ина пъти репортажното видео от новспорт, то само ние имаме няколко шута към вратата на Миньор, а те имат само едно положение около 90 мин с глава в аут.
п.п. Гола ни е супер як, Анесито пак излиза от 2ра линия, гола е доста одобен с 2рия срещу Левски, но отиграването е с крак, а не с глава. Доста интелигентно отиграна е цялата ситуация. Херо си е Херо!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 окт 2011 10:18

petrof написа:
калпазанчо написа:Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ

Много тъпо мнение колега, много тъпо... На фона на умерените коментари, ти реши да се правиш на умен, а не осъзнаваш какви глупости си написал. Изрази като подчовеци са в репертоара на най-омразните ни врагове лефскарите. На говедата обаче им е простено. На вас обаче не ви отива...

Petrof, знаете си феновете, знаете си на*каните гащи. Всеки път тъпи провокации от шепа получовеци и после защо не ви обичат никъде. Айде няма нужда. Явно ти си от по-интелигентните и се засрами, но признай че ако не бяхме от най-толерантните публики в България тия 12-13 полуидиота щяха да ги събират с часовникарски бригади..

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 окт 2011 10:20

hristo1306 написа:Честито и от мен ! Нека има много победи за Бургаските отбори ! Само нагоре и напред !

Мерси, мерси! А дано от твоята уста....(да не споменаваме напразно името Му!)

Върни се в “Черноморец”