petrof написа:калпазанчо написа:Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ
Много тъпо мнение колега, много тъпо... На фона на умерените коментари, ти реши да се правиш на умен, а не осъзнаваш какви глупости си написал. Изрази като подчовеци са в репертоара на най-омразните ни врагове лефскарите. На говедата обаче им е простено. На вас обаче не ви отива...
Не колега. Убеден съм, че ти не си сред тези твои съграждани...Публиката ни си беше мирна, тихичка и културна. На целия този фон, като добавим и факта, че сме фаворити в този мач ( без гъдел според мен, а явно и според играчите ни) една групичка от 13-14 човека фенове на Миньор да крещи неистово в тази тиха и блаженна, като коледна нощ вечер: "Шарани - майка ви да е*а" , да показват средни пръсти и кръстосани лакти на възрастни хора и деца ( както Бургас вметна) е меко казано неадекватно. Как да ги наречеш таквиЗ . Дори изглеждаха толкова смешно, че определено ме веселяха...Молех се обаче да не им се "върже" някой по-изнервен от нашите, защото нямаше да има изгледи някой от "народната" власт да им помогне...Направо си изглеждаха на парче месо в електрическа месомелачка...Добре, че никой не им пусна тока...