Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Червени_шампиони написа:shotgun blues написа:Red Warrior написа:Както казваше Дънкан Маклауд от клана Маклауд: "Накрая ще остане само ЕДИН!!!" - Гонзо
ами ако ви бие в петък ,така става
![]()
![]()
Но, ако падне...
delqnski47 написа:И накрая от всичките треньори само ЕДИН ще оцелее!Познайте кой![]()
![]()
„Вие може би повече от мен знаете, цяла седмица се коментира, но моето име не се е коментирало, повече за Милен, до мен едва от вчера е коментара и разговорите, които протекоха с мен. От моя страна е важно да си дам своето мнение. Моето мнение е важно да направя моя екип, някъде до утре 14 часа трябва всичко да бъде ясно. Отборът трябва да тренира, винаги ще се намери треньор да тренира отбора.”
„Предстои мач с Левски. Мач, който знаете, че тези мачове са били сериозни, аз го таксувам като един редовен мач в нашето първенство. Те също не вървят добре, очаквам скоро Наско Сираков да си каже думата, както Пенев заговори в ЦСКА. Вече при нас се получи това нещо. Екипът ще бъде наши треньори, дори от този екип ще запазя 2-3.”
metodito написа:„Вие може би повече от мен знаете, цяла седмица се коментира, но моето име не се е коментирало, повече за Милен, до мен едва от вчера е коментара и разговорите, които протекоха с мен. От моя страна е важно да си дам своето мнение. Моето мнение е важно да направя моя екип, някъде до утре 14 часа трябва всичко да бъде ясно. Отборът трябва да тренира, винаги ще се намери треньор да тренира отбора.”
„Предстои мач с Левски. Мач, който знаете, че тези мачове са били сериозни, аз го таксувам като един редовен мач в нашето първенство. Те също не вървят добре, очаквам скоро Наско Сираков да си каже думата, както Пенев заговори в ЦСКА. Вече при нас се получи това нещо. Екипът ще бъде наши треньори, дори от този екип ще запазя 2-3.”
Ей тука казва много важни неща. Убеден съм. Но чичо Митко е дзен. Той никога не казва нещата, така, както биха ги разбрали всички, а само избрани...
Ицо, както говори на английски, така и Пената говори на български.
Знаеш, че ти казва нещо важно, ма не знаеш какво.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта