Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Мнениеот LUDAKIS » 18 окт 2011 11:50

кой да бъде ли - АЗ !! :lol: :)
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 18 окт 2011 12:11

LUDAKIS написа:кой да бъде ли - АЗ !! :lol: :)

Хайде марш при бай Ганя и Гонзо, нямаш работа тук!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 18 окт 2011 12:44

Треньор на Ботев трябва да е Костадин Видолов и да бъде оставен да работи на спокойствие. Мисля че всеки друг не е подходящ в момента. А нашата работа е да сме на стадиона и да го подкрепяме. Само БОТЕВ !!!

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 18 окт 2011 12:47

Като заговорихме за Пичони....
На мача с Любимец видях Пичони с най-големия анти-Бакаловист Велизар. Уж щял да остава в Пловдив Пичони, да прави някакво кафене. Интересно беше, че Илиян Христов беше на трибуните и лицето Велизар му обясняваш да изчака до зимата, щяло да има много големи промени в клуба...
Впрочем лицето Велизар, защо е Persona non grata вече в клуба, нали беше преди в управителния съвет?
Последните 4 домакиски мача е като един огромен лайномет срещу Бакалов. 90 мин плюс почивката не спира да маже срещу ръководството, верно че има проблеми, но чак толкова....

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 18 окт 2011 13:06

the___dog написа:Като заговорихме за Пичони....

Впрочем лицето Велизар, защо е Persona non grata вече в клуба, нали беше преди в управителния съвет?
.

Нещо май се бъркаш, не помня този да е бил някога в какъвто и да е съвет.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 18 окт 2011 13:26

nabokos написа:
drughi написа:[offtopic]А бе, къде изчезна "PLOVDIV PEE" ?[/offtopic]

[offtopic]Искаш ли да се запознаеш с него?[/offtopic]
:)

[offtopic]Много време не съм му(ти чел :) ) чел мнения във форума и ми стана интересно къде изчезна. Иначе чак да се запознаваме не, но ако ти настояваш няма проблем, а и аз съм от "Тракия"...квартала де... :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 18 окт 2011 16:36

the___dog написа:Като заговорихме за Пичони....
На мача с Любимец видях Пичони с най-големия анти-Бакаловист Велизар. Уж щял да остава в Пловдив Пичони, да прави някакво кафене. Интересно беше, че Илиян Христов беше на трибуните и лицето Велизар му обясняваш да изчака до зимата, щяло да има много големи промени в клуба...
Последните 4 домакиски мача е като един огромен лайномет срещу Бакалов. 90 мин плюс почивката не спира да маже срещу ръководството, верно че има проблеми, но чак толкова....

Велизар е доказано болен мозък, който обича да е в центъра на вниманието. В момента някой го използува за свои цели и това вероятно е топ журналиста на Републиката, който чрез него и още няколко човека се опитва да дестабилизира сегашното ръководство за да намърда вътре свои подставени лица.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 18 окт 2011 18:19

Yellow blood написа:
BultraStyle написа:Днес по Нова в каренцето с новините мина анонс ,че Главата е назначен за старши треньор на Ботев .
Има ли нещо вярно в това ?

Надявам се да няма.

С Хубчев можехме да станем бялата лястовица на промяната в българския футбол. Промяна в манталитета и философията, какви са функциите на един футболен клуб, каква е ролята му по отношение на обществото, на младото поколение - все неща, които са много повече от една игра. За съжаление, чисто игрово не му се получиха нещата, за мен и в голяма степен заради настройката на футболистите. И тъй като първосигнално се гледат резултатите на отбора, не остана време за по-стойностните неща. А може би не сме дорасли.

С Вуцов-младши начело може би бихме започнали да побеждаваме, но пък с пълна сила ще затънем в блатото на българската футболна действителност - интриги, плюнки, разправии със съдиите, просташки манталитет. И тогава дори и отборът да побеждава, ще се радвам, но няма да съм щастлив. Защото ще сме се отказали от мечтите си да променим статуквото.

И за да се върна към прагматизма - от спряганите имена за треньор на мен ми харесват Пламен Марков, Стойчо Младенов и Пичони. Първият едва ли ще стане, а и от БФС сигурно ще започнат да ни правят сечено, заради разправиите му с тях, Пичони е ясно, че Бакала не го иска по някакви причини, така че се надявам новият ни треньор да е Стойчо Младенов.

Защо смяташ,че Пламен Марков няма да стане?Нещата май отиват точно към него,макар,че аз бих предпочел Стойчо Младенов.Не,че не харесвам Пламен Марков,напротив той е много добър треньор и футбола му е много ясен,обаче по отношение на него в мен е останало едно такова усещане,че с неговата флегматична лексика някак трудно мотивира футболистите,а това е важно,иначе е добър треньор и аз също ще се радвам,ако стане той,но някак по ме дърпа към Стойчо Младенов.Все пак има ръководство и то ще реши.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 18 окт 2011 18:45

Единствено и само Коцето Видолов, трябва да е нашия треньор. :!:
Всички други варианти в момента са пагубни за Ботев. Който и да дойде, ще минат месеци преди да опознае отбора, пак ще има експерименти и щуротии.
Треньор различен от Коцето ще е самоубийство в момента. :!:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 18 окт 2011 19:50

Aз мисля, че до края на полусезона не трябва да назначаваме треньор.Остават 4 мача , в които спокойно Видолов може да води отбора.А пък през паузата да се мисли за треньор и задължителните трансфери.

Върни се в “Архив”