Петър Хубчев е уволнен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдив Обича Ботев
- Контакти:
Re: Петър Хубчев е уволнен!
Селекцията беше под всякаква критика,взеха се футболисти които нямат качествата да играят за клуб като Ботев.Имахме готов отбор,трябваше да се вземат по-класни футболисти.Да вземат да се стегнат защото публиката ни няма да търпи всичко това което се случва в клуба!Бакалов също трябва да поеме вината си за случващото се!Ботев е над всичко и всички!
12 март 1912 г.

Дори много го изтраиахне този Хубчеv.От тук нататак Коцето си знае работата
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Моето мнение пък е че изхвърлихте много кадърен специалист ... понякога вината не е в треньора .... миналата година се справяше мн добре с Поморие 

- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
Ще си позволя да копирам мнението на един човек, който се изразява много по-добре от мен и в което мнение има няколко въпроса, на които ще е добре да си отговорят много хора преди да пишат:
Това, което в момента се случва, е позор за Ботев Пловдив!
Да правиш фейсбук групи срещу Бакалов, да вадиш на преден план тотални олигофрени, като Велизар.....СРАМ!
Срам и за тези първосигнални, но податливи на манипулации, известни фенове, които не разбират, че си плюем по името и историята, точно в навечерието на юбилея! Има само едно мнение, което ми достави истинско удоволствие и в което е разковничето на загадката в клуба! Ники ЛБ правилно фокусира, но на никой не му се мисли явно!
1. Какво правят останалите в борда на директорите?
2. Защо Марин трябва да е виновен за всичко?
3. Коев не са го видяли на мач, друг въпрос е какво изобщо прави в този борд?!
4. Ванчев щял да е комуникацията с феновете - за такава не съм чул!
5. Палийски е изпълнителен директор, а елементарните ми познания за фирмено управление показват, че изп. директор е този, който би следвало да е най-важен и деен!
Аз не съм чул до този момент някой от този борд, извън Бакалов, да е свършил работа за пет стотинки!!!
Единствено Попов приемам, че със самото си присъствие е гарант за интересите на собственика. Не искам да ги хуля, нито да защитавам Марин, просто ей така, ама това е такава наглост и безочие, че просто нямам думи! Селянията е превзела тотално нашия стадион! Ботевизмът е жив в няколко стотици, останалото е сган, която по нищо не се различава от червената и синята такава. Просто споделям, щото съм изнервен страшно много...
Това, което в момента се случва, е позор за Ботев Пловдив!
Да правиш фейсбук групи срещу Бакалов, да вадиш на преден план тотални олигофрени, като Велизар.....СРАМ!
Срам и за тези първосигнални, но податливи на манипулации, известни фенове, които не разбират, че си плюем по името и историята, точно в навечерието на юбилея! Има само едно мнение, което ми достави истинско удоволствие и в което е разковничето на загадката в клуба! Ники ЛБ правилно фокусира, но на никой не му се мисли явно!
1. Какво правят останалите в борда на директорите?
2. Защо Марин трябва да е виновен за всичко?
3. Коев не са го видяли на мач, друг въпрос е какво изобщо прави в този борд?!
4. Ванчев щял да е комуникацията с феновете - за такава не съм чул!
5. Палийски е изпълнителен директор, а елементарните ми познания за фирмено управление показват, че изп. директор е този, който би следвало да е най-важен и деен!
Аз не съм чул до този момент някой от този борд, извън Бакалов, да е свършил работа за пет стотинки!!!
Единствено Попов приемам, че със самото си присъствие е гарант за интересите на собственика. Не искам да ги хуля, нито да защитавам Марин, просто ей така, ама това е такава наглост и безочие, че просто нямам думи! Селянията е превзела тотално нашия стадион! Ботевизмът е жив в няколко стотици, останалото е сган, която по нищо не се различава от червената и синята такава. Просто споделям, щото съм изнервен страшно много...
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
- batistuta25
- Контакти:
Аз предлагам да сложим Велизар за наставник защото който и треньор да дойде(ако въобще някой свестен иска след всичкото което стана) при първата му "грешна" смяна или при първия X (защото ние сме Ботев и такива неща не трябват да се случват,ние не можем да допускаме X) ще му искаме оставка,пък ще оставяме хората които плют на емблемата(защото много хора взеха тяхната страна,като застанаха срещу Хубчев) на мира.
Все повече си мисля че си заслужавахме всичко това което ни се случи последните 10 години и това което трябва да се случи не го заслужаваме,щом може велизаровци да гонят треньор и да псуват всеки мач като откачени все едно жълтите са врагове....
Все повече си мисля че си заслужавахме всичко това което ни се случи последните 10 години и това което трябва да се случи не го заслужаваме,щом може велизаровци да гонят треньор и да псуват всеки мач като откачени все едно жълтите са врагове....
Любовта на хората прави един отбор голям!!!
bulgaro написа:Аз по-страхлив треньор начело на Ботев не си спомням, а гледам мачове от 1985-та.
bulgaro написа:Бакалов се хвалеше лятото, че той е довел Хубчев в Пловдив, нека сега, след като го е довел и след като му направи селекцията, което Хубчев снощи заяви в прав текст пред мен и още 50 човека, нека сега да поеме той вината за срамните резултати и позорната игра.
Много е прав Булгаро и за двете неща.За Хубчев няма да съжалявам но човека снощи си го каза за селекцията.Толкова години ни лъжеше селския-сега пак ли?Толкова ли е трудно да излезе и каже сбърках,сгреших-хора сме.
НЕ мерси аз лично на този етап приключих с Колежа.
п.п.г-н Бакалов феновете на БОТЕВ не са Иван,Петкан или Драган(нарочно не споменавам актуални имена)с които контактувате и Вие много скоро ще го разберете,надявам се да го разберат и ваште шефове.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- rump_shaker
- Контакти:
Трябваше кат приключихваме ерата селския, наистина да е приключиме. Сега кво имаме. Една кофа боклуци които бяха при него. Демек същата кочина с нов ръководител. Ама и ние сме си за ебане. Хем искаме наши момчета, хем много силни да сме. Е да ама се видя, че с нашите не става. Трябваше да изкореним всичко. Ако ще радикално да звуча ама ако трябва и Бакалов да се махне.
След Хубчев трябва скорострелно да си заминат Лимона, Манчев и всички които бяха при селяка. Квито и качества да имат, видяхте как двмата братя Байреви се раздават всячески, докато онзи принц мринц и кви ли още не звезди си мислят че ей така става.
До преди 3-4 мача бях на мнение че не трябва да се сменя треньор, но сега се радвам за смяната. И дано вече твърдите титулярни дупки Видолов ги оправи.
След Хубчев трябва скорострелно да си заминат Лимона, Манчев и всички които бяха при селяка. Квито и качества да имат, видяхте как двмата братя Байреви се раздават всячески, докато онзи принц мринц и кви ли още не звезди си мислят че ей така става.
До преди 3-4 мача бях на мнение че не трябва да се сменя треньор, но сега се радвам за смяната. И дано вече твърдите титулярни дупки Видолов ги оправи.

batistuta25 написа:Аз предлагам да сложим Велизар за наставник защото който и треньор да дойде(ако въобще някой свестен иска след всичкото което стана) при първата му "грешна" смяна или при първия X (защото ние сме Ботев и такива неща не трябват да се случват,ние не можем да допускаме X) ще му искаме оставка,пък ще оставяме хората които плют на емблемата(защото много хора взеха тяхната страна,като застанаха срещу Хубчев) на мира.
Направо за президент да се кандидатира.
- publicimage
- Контакти:
Някой да преименува темата в нещо по-глобално
Официално: Тимонов аут от Ботев
Код: Избери всички
http://sport.plovdiv24.bg/296553.html
Искам и аз да кажа своето мнение за обстановката и това което се случва в любимия ни отбор.
Първо искам да кажа,че когато беше назначен Хубчев за треньор на отбора,бях радостен и доволен от този факт и му вярвах защото смятам,че е добър и качествен треньор и методите му на работа са правилни.Когато направихме 5-те равни мача също смятах,че не трябва да се сменя въпреки,че беше видно,че отбора не стои никак добре,но след вчерашния мач Хубчев доказа едно нещо,доказа не че е слаб треньор,а че явно не е разбрал къде е дошъл,не е разбрал философията на нашия клуб и най-важното,доказа,че БОТЕВ му идва висока летва.Мога да аргументирам всичко това с много факти но това означава да пиша до сутринта.Така,какво според мен трябва да се направи от тук на татък?Грешки в избора на кадри се допускат и трябва да спрем да се тюхкаме,още нищо страшно не е станало,но трябва да се вземе много правилно решение.Според мен имаме спешна нужда от много качествен треньор,такъв с опит и който е свикнал и не се плаши да преследва високи цели,защото ние такива искаме,нали-сега да влезем и след като влезем не да живуркаме да да се върнем сред водещите отбори в България.Това може да стане само с качествен треньор който знае как да носи товара на високите цели,да е амбициозен и по принцип да е победител.И в този ред на мисли да кажа за спряганите от вчера на сам двама треньори.За Вили Вуцов не мисля няма какво да се коментира,треньор който нищо не е постигнал до сега и поведение не отговарящо на името БОТЕВ,това смятам е достатъчно за да бъде игнориран.За другия човек обаче, Стойчо Младенов съм твърдо "ЗА".Мотивиран винаги за победа,треньор който където и да е работил целта е била само една-титла и я е постигал.Човек практикуващ нападателен футбол,човек който също държи на дисциплината,има нужния опит и всичко което се сетите.Така,че ако има възможност ще се радвам ако този човек се захване и запретне ръкави да върне отбора ни там където ни е мястото.Не,че не вярвам на КОЦЕ ВИДОЛОВ,напротив,но самия той през лятото намекна,че не се чувства готов да се справи със задачата която си е поставил отбора.По-добре да трупа опит пак като помошник на следващия треньор и през това време да си изкара необходимите лицензи и един ден да е готов да поеме отбора,а не да го хвърлим в огъня и като загубим някой друг мач да го грабнем и него да го унищожим и от наш любимец да го разпънем на кръст. А друг наш кадър мисля,че нямаме в момента.Така,че аз съм за треньор като Стойчо Младенов дори на цената на висока заплата,след като сме достатъчно добре финансово,защото добър и качествен треньор без пари няма да дойде,така че средства за качествен треньор според мен не трябва да се жалят.
Първо искам да кажа,че когато беше назначен Хубчев за треньор на отбора,бях радостен и доволен от този факт и му вярвах защото смятам,че е добър и качествен треньор и методите му на работа са правилни.Когато направихме 5-те равни мача също смятах,че не трябва да се сменя въпреки,че беше видно,че отбора не стои никак добре,но след вчерашния мач Хубчев доказа едно нещо,доказа не че е слаб треньор,а че явно не е разбрал къде е дошъл,не е разбрал философията на нашия клуб и най-важното,доказа,че БОТЕВ му идва висока летва.Мога да аргументирам всичко това с много факти но това означава да пиша до сутринта.Така,какво според мен трябва да се направи от тук на татък?Грешки в избора на кадри се допускат и трябва да спрем да се тюхкаме,още нищо страшно не е станало,но трябва да се вземе много правилно решение.Според мен имаме спешна нужда от много качествен треньор,такъв с опит и който е свикнал и не се плаши да преследва високи цели,защото ние такива искаме,нали-сега да влезем и след като влезем не да живуркаме да да се върнем сред водещите отбори в България.Това може да стане само с качествен треньор който знае как да носи товара на високите цели,да е амбициозен и по принцип да е победител.И в този ред на мисли да кажа за спряганите от вчера на сам двама треньори.За Вили Вуцов не мисля няма какво да се коментира,треньор който нищо не е постигнал до сега и поведение не отговарящо на името БОТЕВ,това смятам е достатъчно за да бъде игнориран.За другия човек обаче, Стойчо Младенов съм твърдо "ЗА".Мотивиран винаги за победа,треньор който където и да е работил целта е била само една-титла и я е постигал.Човек практикуващ нападателен футбол,човек който също държи на дисциплината,има нужния опит и всичко което се сетите.Така,че ако има възможност ще се радвам ако този човек се захване и запретне ръкави да върне отбора ни там където ни е мястото.Не,че не вярвам на КОЦЕ ВИДОЛОВ,напротив,но самия той през лятото намекна,че не се чувства готов да се справи със задачата която си е поставил отбора.По-добре да трупа опит пак като помошник на следващия треньор и през това време да си изкара необходимите лицензи и един ден да е готов да поеме отбора,а не да го хвърлим в огъня и като загубим някой друг мач да го грабнем и него да го унищожим и от наш любимец да го разпънем на кръст. А друг наш кадър мисля,че нямаме в момента.Така,че аз съм за треньор като Стойчо Младенов дори на цената на висока заплата,след като сме достатъчно добре финансово,защото добър и качествен треньор без пари няма да дойде,така че средства за качествен треньор според мен не трябва да се жалят.