Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него
Много точно написано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него
Blue_Lion написа:Няма да забравя през 1997-ма година как Слави и Зуека ходеха по улиците около Александър Невски и убеждаваха хората, че трябва да излезнат на улиците и да съборят БКП ! В този ред на мисли, си спомням как тогава народната "любов" която се изсипа върху Народното събрание беше наречено "адекватно" и "справедливо" от Славчо (разбирайте трошене на прозорци, чупене на врати и опити за нахлуване вътре) ! Сега, едно десетилетия по-късно, същия този "родолюбец" защитава теза която е против българските граждани ! Визирам снощното предаване с М.Б. ! Цялата им телевизия (и не само тя) се опитват да убедят хората, че истинското ЗЛО което е извършено всъщност е рушенето на незаконни имоти на представител на малцинството, който от почти 30 год. си има криминално досие, и не само той, но и семейството му, които са един вид жертва в случая - хахах пародия ! А същия този г-н Трифонов направи една песен, озаглавена "нЕма такава държава !"Припадай...
От много отдавна не му гледам предаването и Слави, колкото и връзки и гръб да има, за мен си остава палячо !
П.П. М.Б. наистина ли е еврейка или просто така си и сипвате, заради анти-българските коментари от нейна страна ?
Sisi 1914 написа:Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
Red Warrior написа:Sisi 1914 написа:Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
Конкурсите, които организира е пак за да се зоби с мангизи. Не знам дали знаете, но 30 секунди реклама в БТВ струват 12 000 лева - сещате ли се...? А тези конкурси в неговото шоу, като "танцувай", "пей", "умна и красива" и т.н., ги прави да текат рекламките, а сценаристите му да не се хабят да създават тъпите си сценарии.
Sisi 1914 написа:Red Warrior написа:Sisi 1914 написа:Неговото шоу рядко го гледам, но за сметка на това не пропускам неговите конкурси, които организира.
Конкурсите, които организира е пак за да се зоби с мангизи. Не знам дали знаете, но 30 секунди реклама в БТВ струват 12 000 лева - сещате ли се...? А тези конкурси в неговото шоу, като "танцувай", "пей", "умна и красива" и т.н., ги прави да текат рекламките, а сценаристите му да не се хабят да създават тъпите си сценарии.
Така е, но ми харесват.
Още си спомням за "Бягство към победата".
Този тв проект беше доста забавен и научителен най-вече.
pampi написа:Преди 89г. България беше разделена на народ и ... управляващи (номенклатура и слуги на номенклатурата)
Двадесет години по-късно лично аз не виждам никаква разлика. Ако не беше ИНТЕРНЕТ, щяха да покрият случая в Катуница, както сториха с Чернобил.
Колкото до Славчо ... той просто е един високо заплатен слуга и ще си остане такъв, въпреки отчаяните опити да се намести в политиката...
marmi52 написа::evil:
Познавам Слави Трифонов от времето, когато не беше известен. По онова време често минавах служебно през Плевен. Имах много приятели и познати от този град.
Виждал съм го да ходи сам. Винаги се опитваше да сяда при мои познати плевенчани, които бяха сред известните и влиятелни хора в града ...
Те го отбягваха. Поне такова впечатление е останало у мен. При всички случаи никой не го броеше за жив.
Изведнъж Слави Трифонов израстна. Не, не на ръст - ръстът винаги си го е имал.![]()
Аз твърдя, че някой подготви, обучи и издигна Славчо. Много рязко стана при него промяната ...
Преди това не е блестял с някакви изключителни качества. Напротив - познавах доста млади хора, които го превъзхождаха. Те обаче не станаха известни ...
Как се издигна Славиту, кой го издигна, каква цена е платил и плаща за това свое издигане, само той си знае. Ние само се досещаме за някой неща ...![]()
За никого не е тайна обаче, че Слави Трифонов и екипа му не допринесоха особено за доброто на България.
Те имат основна заслуга за чалгаризирането на народа. Помогнаха и за неговото опростачване.
За мен Слави Трифонов е типичен представител на псевдоелита, който ни беше натрапен през последните 22 години, продукт на Системата и част от статуквото !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 174 госта