motion_man написа:Къде ми е поста за екскурзията, драги модератори?
Да не би да имаше нещо обидно в него![]()
На 2-а страница,в темата ''Черно море взема Тича на концесия''.Там я видях.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
motion_man написа:Къде ми е поста за екскурзията, драги модератори?
Да не би да имаше нещо обидно в него![]()
MORSKI написа:roskata21 написа:Кролик написа:Роска, врътваме един равен и сме квит, съгласен ?
Не ме устройва, в Ловеч само победата за Литекс е приемлив вариант, а за мача във Варна има време
За мача във Варна както винаги ще падате или ще ви подпрат съдиите!
А за сегашния мач- в сегашното ни състояние и вашето такова, ако тръгнем да се надиграваме с вас, повярвай не ви мърда загубата!
ShooterMan написа:Не знам защо повтарят Динамо К,Висла...аз сега да ти кажа-добре играхте.И друго да ти кажа,от личен опит при сблъсъци с по-силни отбори,макар,че ние срещнахме ПСВ и Щутгарт,които са 5 пъти по-големи и по-силни отбори от Динамо К и особено пък Висла....Но е време да си биеш един шамар и да се събудиш...Динамо и Висла играха точно толкова,колкото да ви бият,без да се напрягат,минимален разход на енергия.Повеждат ви 0:1,спират да играят,вашите напъни,напъни...1:1....айде пак газ малко,1:2 и айде чао.Абсолютно идентични бяха и двата мача,не и 4-те мача и хиииич недей се хвали с това,че някакви средни отбори като Висла и Динамо К се поразходили,повтарям ПОРАЗХОДИЛИ без напрежение да ви отупат с лекота....барем да ви беше ритнал кон,макар,че и там чувството е същото,болезнено.Неслучайно напомних за мача ви с Видима,където ви биеха като маче у дирек до 90 минута,когато ПРЕСТЪПНА дузпа,поредната такава за вашия отбор ви спаси от резила да паднете в Севлиево.Може да се пънем повече отколкото сме,но поне имаме някаква подплата - добри игри срещу НАПЪВАЩИ се отбори,победа над Левски....а вашите аргументи се изчерпват с 4 поредни загуби в ЕКТ от съперници играещи на куц крак и ходом,победа с клизма над Берое и истинска ПАРОДИЯ в Севлиево където съдията ви спаси от унизителна загуба и то заслужена.Шампиони сте,но сте шампиони на СМЕШНО и НАРЕДЕНО Първенство,добри сте,факт,но цяла пролет съдиите ви носиха на гръб,то не беше Пирин,не беше Локо Сф,Черно Море,Славия...Истината за вас е,че царят е гол и смятам,че участието в ЕКТ го показа нагледно.Тия се опитват да ме убедят,че не са голи,че не ги бутали реферите...няма как да стане г-да,няма как.И забравете нашите да ви правят евала,идваме за 3 точки,за победа,хииич няма да се съобразяваме с вас,Литекс не е с нищо повече от Черно Море...разликата я дават съдиите ви!Махнете от миналия си шампионски сезон ПОДАРЕНИТЕ победи над Пирин,Славия,Локо Сф,Черно Море....и да видим къде ще ви е мястото а?Не се натягайте много,царят е гол,в България дереджето е едно и също,с вашите реферчета и Миньор щеше да е шампион!
paceto написа:Приятел това сравнение за отборите, че играли на ходом срещу Литекс важи в пълна сила и за вашите мачове с ПСВ и Щутгарт т.е. играха толкова колкото им трябва, за да победят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта