Барселона - Порто (Суперкупа на Европа) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Порто (Суперкупата на Европа) 21:45 26.08
Може ли да си толкова задръстен, че да не схванеш иронията?
Mes Que Un Club
- Middlesbrough
- Контакти:
Хълк е уникален междодругото , дано няма ден в петък : )

Офтопик:
TheGame написа:Може ли да си толкова задръстен, че да не схванеш иронията?
Иронията си я наври на тъмно и удобно за теб място!
Когато става въпрос за БАРСЕЛОНА няма място за ирония!
Аман от измислени фенченца като теб... Чудя се от колко ли месеца подкрепяш отбора?!

Barcelona - Mes que un club
- bobi_getov
- Контакти:
Megan горещо ти препоръчвам доктор- или веднага преселване в каталуня и от сутрин до вечер на Ноу Камп-може тогава да не ти личи толкова 

bobi_getov написа:Megan горещо ти препоръчвам доктор- или веднага преселване в каталуня и от сутрин до вечер на Ноу Камп-може тогава да не ти личи толкова
+
Mes Que Un Club
bobi_getov написа:Megan горещо ти препоръчвам доктор- или веднага преселване в каталуня и от сутрин до вечер на Ноу Камп-може тогава да не ти личи толкова
Мислиш ли, че не мечтая за това?! Аз не съм виновен, че по сърце и душа съм каталунец! За мен Барселона е издигната на един пиедестал и по-старите потребители знаят, че и прашинка не давам да пада отгоре му! И съм убеден, че така трябва да се държи всеки истински фен! Да бъдеш фанатизиран по адрес на любимият ти отбор!

- bobi_getov
- Контакти:

При триумф в Монако: Барса става властелинът на евротрофеите
В петък вечер каталунският колос Барселона излиза за поредно ценно отличие в битка с Порто за Суперкупата на Европа. Ако момчетата на Джосеп Гуардиола завоюват трофея, ФК Барселона ще стане клубът с най-много международни европейски купи. На този етап "лос кулес" имат 14 и делят върха с Милан. Италианците са абсолютен лидер в световен мащаб заради повечето си Междуконтинентални купи.
"Блаугранас" имат четири купи от Шампионската лига, четири трофея КНК, три Купи на панаирните градове и три Суперкупи на Европа.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)

luddeN написа:При триумф в Монако: Барса става властелинът на евротрофеитеВ петък вечер каталунският колос Барселона излиза за поредно ценно отличие в битка с Порто за Суперкупата на Европа. Ако момчетата на Джосеп Гуардиола завоюват трофея, ФК Барселона ще стане клубът с най-много международни европейски купи. На този етап "лос кулес" имат 14 и делят върха с Милан. Италианците са абсолютен лидер в световен мащаб заради повечето си Междуконтинентални купи.
"Блаугранас" имат четири купи от Шампионската лига, четири трофея КНК, три Купи на панаирните градове и три Суперкупи на Европа.
Няма как да не ме радва този статистически факт, но най-важните купи са тези от ШЛ. Трябва един ден да поведен по този показател! И знам, че това все някога ще стане!

- Middlesbrough
- Контакти: