Време ли е Ники Илиев да се върне в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Време ли е Ники Илиев да се върне в Левски?

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 13:58

PAJO написа:
UltraBlue написа:Време е Нaско Сираков да се върне в Левски, ако искаме отбора да се оправи!

Има нещо такова :) Въпреки, че за мен той има малка вина за това което се случва или по скоро не се случва в Левски от както той и Мъри не са тук. Комбинатор си е той ;) Но ... няма спор, че когато Наско е в Левски ... титлата е запазена за Герена :)

Лошото в Наско е че винаги се опитва така да направи нещата, че или той е в Левски или няма Левски.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 22 авг 2011 14:10

Gonzi_407 написа:Как приемате едно евентуално завръщане на Ники Илиев в Левски? На мен лично ми изглежда доста интелигентен и разбиращ играта. Има и доста опит натрупан опит в чужбина и мисля, че ще може да налижи някои нови и практични европейски практики в управлението на отбора?

Представа си нямате какъв интригант е Ники Илиев. Не робувайте на имена, само и само защото са били част от някакъв успешен период на Левски.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 14:16

killer написа:
Gonzi_407 написа:Как приемате едно евентуално завръщане на Ники Илиев в Левски? На мен лично ми изглежда доста интелигентен и разбиращ играта. Има и доста опит натрупан опит в чужбина и мисля, че ще може да налижи някои нови и практични европейски практики в управлението на отбора?

Представа си нямате какъв интригант е Ники Илиев. Не робувайте на имена, само и само защото са били част от някакъв успешен период на Левски.

Нали за това е темата всеки да си каже мнението - ЗА и ПРОТИВ, ако имаш друго предложение казвай.
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 авг 2011 14:23

много версии има в широкото жълто пространство
1.Батков е зле финансово и има някакви задължения към Гонзо.
2.Гонзо работи без пари в Левски и по този начин адвоката спестява и за директор и за тренер.
3.Батков наистина търси купувач за сините и му е през к.ра за отбора.
4.Батков все още вярва на Гонзо.
5.Гонзо псува и ругае играчите си на всяко занимание и затова те го бойкотират много яко.
6.Футболистите на Левски са съсипани психически от своя МЕНТОР-директор,тренер,доктор и всичко.
7.Тези футболисти на Левски са адски слаби и не са за този отбор
8.Адвоката все още не е плащал премиите за ЛЕ-от миналата година.
9.Жейнов и Заберски правят сечено на Гонзо-тази година не пласираха нито един свой агент в Левски.
10.Гонзо е изключително слаб ръководител.
11.Много грешна и неправилна подготовка е водена това лято.
12.Силна фигура в БФС-саботира работата на Гонзо-пример вчерашния рефер на мача с Монтана този Гаджев от гостите беше не за един а за три червени картона.Всяко падане на гостите се свиреше за фаул.
13.моля ако някой има и други версии нека ги пише тук.
За Ники Илиев винаги съм бил ЗА,но не знаех за този порок на сърцето.
Ако е БГ-то аз съм за трима-Херо,Грозданов,Илиян Илиев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 14:37

zlatan написа:много версии има в широкото жълто пространство
1.Батков е зле финансово и има някакви задължения към Гонзо.
2.Гонзо работи без пари в Левски и по този начин адвоката спестява и за директор и за тренер.
3.Батков наистина търси купувач за сините и му е през к.ра за отбора.
4.Батков все още вярва на Гонзо.
5.Гонзо псува и ругае играчите си на всяко занимание и затова те го бойкотират много яко.
6.Футболистите на Левски са съсипани психически от своя МЕНТОР-директор,тренер,доктор и всичко.
7.Тези футболисти на Левски са адски слаби и не са за този отбор
8.Адвоката все още не е плащал премиите за ЛЕ-от миналата година.
9.Жейнов и Заберски правят сечено на Гонзо-тази година не пласираха нито един свой агент в Левски.
10.Гонзо е изключително слаб ръководител.
11.Много грешна и неправилна подготовка е водена това лято.
12.Силна фигура в БФС-саботира работата на Гонзо-пример вчерашния рефер на мача с Монтана този Гаджев от гостите беше не за един а за три червени картона.Всяко падане на гостите се свиреше за фаул.
13.моля ако някой има и други версии нека ги пише тук.
За Ники Илиев винаги съм бил ЗА,но не знаех за този порок на сърцето.
Ако е БГ-то аз съм за трима-Херо,Грозданов,Илиян Илиев.

14.Гонзо кара "С" категория за шофьор на автобус за намаляване на разходите за шофьори :)
Аз поне вярвам, че батков и гонзо са много навързани защото той му бил изкарал фалшивите дипломи (също съм го срещал по жълтите). Темата е по-скоро за нов Директор
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 авг 2011 14:53

В Левски виждат ,че има нужда от нов треньор ,но държат Гонзо и на двате места за да се спестят пари ,Батков вече опуха парите от Дембеле като ходи един месец на сафари в Африка,чега ще гледата да продаде през зимата Калво за да може да отиде на ски,така ,че докато този капиталяга мисли как да разпродава отбора за да ходи по екскурзий с парите никой свестен тренер няма да дойде в Левски
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

stilian
Контакти:

Мнениеот stilian » 22 авг 2011 17:11

Мисля, че шефовете на фенклуба трябва да организират среща на феновете с Гонзо и да се разберат....Кредита е изчерпан още една грешна стъпка и Гонзо трябва да си иде, дано не е много късно и да не сме на доста точки от челните места.Тази среща е просто НАЛОЖИТЕЛНА!!!!
Ако има истински фенове, сега е момента да се срещнат с ръководството!!!
Ники Илиев става само за спортно технически директор, за треньор не знам, вече не трябва да се рискува с треньори на които Левски да е училище

istinskilevskar
Контакти:

Мнениеот istinskilevskar » 22 авг 2011 17:21

Ники Илиев е единствения реализирал се в друго първенство Левскар.
Изключително интилигентен и ерудиран човек.
Неговото място е в Левски!
И то веднага !!!

istinskilevskar
Контакти:

Мнениеот istinskilevskar » 22 авг 2011 17:25

Gonzi_407 написа:
PAJO написа:
UltraBlue написа:Време е Нaско Сираков да се върне в Левски, ако искаме отбора да се оправи!

Има нещо такова :) Въпреки, че за мен той има малка вина за това което се случва или по скоро не се случва в Левски от както той и Мъри не са тук. Комбинатор си е той ;) Но ... няма спор, че когато Наско е в Левски ... титлата е запазена за Герена :)

Лошото в Наско е че винаги се опитва така да направи нещата, че или той е в Левски или няма Левски.

Наистина Наско работи само за своите интереси !
Поставя се над Левски и реди системи за източване на клуба с неуспешни трансфери !
Чорни го беше постригал 0 номер след трансфера на Нешко и го накара да върне парите !
В сравнение с Наско предпочитам Гонзо,но най добре е Ники Илиев да застане начело на нашия любим клуб.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 авг 2011 18:13

Точно Ники Илиев няма никаква работа в Левски. По-голям интригант и лицемер от него НЯМА. Неслучайно толкоз години никъде не може да хване ръка. Винаги в интервютата плюе против отбора. За него никога няма угодия. Когато паднахме от ЦСКА пролетта, в едно интервю господина оплюваше Батков, че не давал пари за селекция. Успехи имало само като имало сериозна селекция. Така... след отпадането от Търнава, същия тоя лицемер: "Не виждам, защо Тодор Батков даде тая година толкова пари за селекция в Левски. Винаги съм твърдял, че е по-добре парите да се вложат в развитието на юношите...а не да пръскаме пари наляво и надясно" - а сега де :evil: Тоя винаги е контра. И преди съм му чел и слушал словоизлиянията, е та тоя си противоречи всеки път.
Всеки си има мнения, но аз лично този не мога да го понасям КАТО ЧОВЕК, като футболист може и да е бил голям, но като човек не струва!

Върни се в “Левски”