Неее,вижда се крива линия на косене на тревата,защото те уверявам,а и ти сам ще се убедиш,че теренът е както с добро покритие-така и равен и топката се движи перфектно.Не знам какъв ви е проблема да го признаете след като дори ви го показах?Може би ще трябва да си върнете казани думи назад ли,неприятно ли ше ви стане,не знам...Остави мача с Литекс,аз казах,че в този период теренът беше зле

.Приемам,че стадиона е скапан,но теренът е добър.
Интересно ми е какви са разбиранията за това как трябва да играе един деф.халф?Та той е последната преграда най-вече пред головия пас,биде ли преминат той или следва удар към вратата от 25 метра(т.е. голов удар често,бомба) или следва голов пас(т.е. голова ситуация).Затова деф.халф загуби ли топка,преминат ли го следва да върши нарушение ВЕДНАГА,защото иначе оставя това да го направят централните защитници а това са преки свободни удари около пеналта или направо дузпи вътре в него барабар с картоните.Дори спокойно играещия Камазола,който аз считам за най-добрия деф.халф в А група в момента в който изтърве играч зад гърба си прави фал.Сетете се за Сърмов,който не правеше и какви голове получавахте.Просто признайте-Гонзо ви провали,това е.
Морски,на Герена 2005 на едно отвратително блато,на едби гнусни бабунки те биха Олимпик М с 1:0,но и до днес го славят като велик мач.Я да видим другата страна?Техничните французи затъна в калта и блатото,а бабунките помогна на Йовов да вкара на Бартез.Те обаче НИКОГА няма да признаят,че да бият Олимпик М на нормален терен е абсурдно просто,дори ако играят с резервите на резервите