ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

Мнениеот tprodanov » 09 яну 2009 12:15

:shock: :shock:
Комунистите са искали борда??? Сега ще кажеш, че и комунистите искаха ЕС и НАТО? Ти в ред ли си бе???
Относто зависимостта от русия, това го направи р.овч с подписването на малоумния договор преди две години, с по-висока цена, а сигурността я виждаме в момента. Същевременно, същия дебил комунист реши, че сегашния и бъдещия ни аец ще бъдат строени, управлявани и захранвани от русия. Същия този омразен на вас костов тогава предупреждаваше, че не е хубаво да си напълно зависим от една страна и трябва да имаме алтернативи, но комунистите тогава се смяха. Вижда се кой е бил прав.

Евроидиоте, май нищо не знаеш за съдебната власт, която е важната в случая.

Орландо, дълга на България беше натрупан след 83та година до 89. 83г на България се отрязват крилцата за незаконния износ на оръжие към незаконни режими, и съответно парите спират. Прекрасната ни развита икономика изпада в колапс и единствения начин да продължи да се върти е със заеми. Които ще изплащат и децата ни. Всичките глупости, които си написал са ужасно далече от истината. При виденов заплатата беше 3 долара, а долара беше 3 000лв. Помниш ли, как хората нямаха пари за баничка, банките фалираха? И костов го бил направил това, за да вземе власта? Ти верно ли?

В последните 18 години, 12 управляват комунисти, 3 управления на комунисти. Първото беше известно, като Луканова зима, второто като Виденова зима, третото като Станишева зима. Колко още ви трябва, за да схванете, че те ни крадат и те са реалния проблем на страната?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 12:49

Ти определено си в заблуда.Това постоянно повтаряне за комунистите,те това те онова,явно са ти промили мозака.4е ти НАТО иска6 ли го :?: ами ЕС :?: колкото е полезно това толкова е и вредно.Това съвсем скоро 6те се усети.Няма смисъл да говорим за стари не6та.аз знам едно ти друго така да е.Ако незнае6,искат от нас по принцип да затворим на цяло АЕЦа,зада вземаме енергия от Румъния,а в Румъния са французите.абе кво гиворим.Ти вижда6 само едната страна на медала.Дългът на България бе6е намален с около 2,5 милиарда долала от виденов.Проу4и това което казвам и ще види6 4е съм прав.За борда също провери кои е дал първи предлогението.По времето на виденов имах магазин и много добре усетих кризата,и нагледно видях как се взема властта независимо от последствията.Така 4е за костов мангала,6тото тои е такъв,ли4имо по цвета на кожата неми говори.За цар4ето бедното и за него да не говорим.А за батето боико да си го държат софианци при тях.Тои е поредния престъпник от класа.А за комунистите.....,те са виновни и з глобалното затопляне,проблема в ивицата газа,гладът в Африка ,световния тероризъм...................................Просто така е угодно на много хора за вси4ко да се обвиняват те...

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 09 яну 2009 13:17

Имам чувството,че страшно много ти липсва виденовата зима.С великолепна ситуация да няма хляб и ред други стоки от първа необходимост.Да получаваш 3 долара или нищо.За какви 2,5 млрд.ми говориш?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 13:31

Ами заинтересуваисе и 6те разбере6 за какво говоря.Няма смисъл да се дъв4е едно и също.В свободна държава живеем .Ходете по митинги.Невярвам да се съберете много хора.И да го направите фаида няма,и няма и да има.Всъщност невигдам за какво ще се събирате там.То и виии маи не знаете.Темата маи се из4ерпа.

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 09 яну 2009 13:38

Кой пък ти е казал,че на митинг ще ходя?Митинга за мен е тъмната стаичка с бюлетината,ума и сърцето.И преди всичко ума.

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 09 яну 2009 15:02

tprodanov написа::shock: :shock:
Комунистите са искали борда??? Сега ще кажеш, че и комунистите искаха ЕС и НАТО? Ти в ред ли си бе???
Относто зависимостта от русия, това го направи р.овч с подписването на малоумния договор преди две години, с по-висока цена, а сигурността я виждаме в момента. Същевременно, същия дебил комунист реши, че сегашния и бъдещия ни аец ще бъдат строени, управлявани и захранвани от русия. Същия този омразен на вас костов тогава предупреждаваше, че не е хубаво да си напълно зависим от една страна и трябва да имаме алтернативи, но комунистите тогава се смяха. Вижда се кой е бил прав.

Евроидиоте, май нищо не знаеш за съдебната власт, която е важната в случая.

Орландо, дълга на България беше натрупан след 83та година до 89. 83г на България се отрязват крилцата за незаконния износ на оръжие към незаконни режими, и съответно парите спират. Прекрасната ни развита икономика изпада в колапс и единствения начин да продължи да се върти е със заеми. Които ще изплащат и децата ни. Всичките глупости, които си написал са ужасно далече от истината. При виденов заплатата беше 3 долара, а долара беше 3 000лв. Помниш ли, как хората нямаха пари за баничка, банките фалираха? И костов го бил направил това, за да вземе власта? Ти верно ли?

В последните 18 години, 12 управляват комунисти, 3 управления на комунисти. Първото беше известно, като Луканова зима, второто като Виденова зима, третото като Станишева зима. Колко още ви трябва, за да схванете, че те ни крадат и те са реалния проблем на страната?

ЧАКАМ ОТГОВОР ЗА ДОСИЕТАТА.ОБЯСНИ МИ ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 яну 2009 16:23

Като чета какво пишете... през редовете най-вече де, никога няма да се оправим. Само спорите за Костов, комунистите, Царя и др. подобни. Колкото и да спорите все тая, това не го ли разбрахте вече? Всичките са един дол дренки и докато не го разберете и спрете да ги обвинявате един по един, никога няма да се оправим! И Костов е виновен, комунистите също, Царя също, Доган също! Просто трябва да бъдат сменени всички те с нови хора, които искат да управляват страната заради доброто на хората, а не за своето си благо. Докато не спрете да мислите кой от тях е крив и кой прав и не почнете да си задавате въпроса - как да ги свалим от власт всички тях, дотогава никога няма да се оправим!!!
И къде тръгнахте към Русия, не знам... аз предлагам да преместим България на екватора и тогава никога няма да ни се налага да почистваме улиците от сняг :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 09 яну 2009 23:35

На теб какъв ти е телевизора,ами телефона.Маи вси4ко е Китаиско.А кои управлява там знае6ли маи са комунистите.А за болните,всяка дъргава си има слабости и проблеми.При нас това наистина е голям проблем.Но с реване и с митинги и със ста4ки ни6то няма да се промени.

А какво предлагаш да направим? Не мисля, че само като стоим отстрани пасивно нещо ще стане? След като мислиш, че няма да стане така, предложи как да стане?

Върни се в “Черно море”