Литекс - Могрен - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 20 юли 2011 19:39

Литекс
65
88%
Могрен
9
12%

Общо гласове: 74

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Могрен |19.07 20:00ч Пряко по БНТ|

Мнениеот iliyan79 » 19 юли 2011 00:54

PFC Litex написа:Bella, още по-интересното е, че този кълвач се прави на фен на Литекс.
Локо Сф. като пътуваха с автобуса до Скопие да разбирам, че нямат пари за самолет ли?

Абе момче ти правиш ли разлика между разтоянието България - Македония и България - Черна Гора? Но както й да е, да не се откланяме от темата.

Не съм бил фен на Литекс, ама съм повече фен от всички ви тук взети заедно. Вие само правописи гледате, и трудно приемате мнение, различно от вашето. Това не ме прави по малко фен на Литекс. Напротив. Щом съм тук, и щом имам мнение и наблюдение, значи ме интересува. И не знам на колко си години, но лъха тинейджърски дух от теб, моля не си позволявай да обиждаш!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 19 юли 2011 01:05

PFC Litex написа:Може да уголемиш още шрифта, че не се чете.
Ганчев почти всеки ден е на стадиона, що не отидеш там и да му кажеш същото?
Утре вероятно и на мача няма да дойдеш или ако си так ще изядеш две пакетчета със семки, но тук си голяма работа, като буквите ти.

Съвсем ясно се убедих, че тук е пълно само с хора които не виждат по-далече от носът си и абсолютно не приемат чуждо мнение. Дори напротив, с убиди и тънки намеци, едва ли не те гонят от този форум, тъй като ако се напише нещо различно от тяхното, значи си Кълвач и т.н.
Няма да съм ТАК, тъй като ще съм ТАМ. А дали ще люпя семки, бадеми или ще отида с вратовръзка и сако, това теб грам не ти влиза в работата. Лека нощ, че утре ще работя за разлика от други, които вероятно ще се заяждат тук с поредния.

Съвсем ясно се убедих, че тук е пълно само с хора които не виждат по-далече от носът си и абсолютно не приемат чуждо мнение. Дори напротив, с убиди и тънки намеци, едва ли не те гонят от този форум, тъй като ако се напише нещо различно от тяхното, значи си Кълвач и т.н.
Няма да съм ТАК, тъй като ще съм ТАМ. А дали ще люпя семки, бадеми или ще отида с вратовръзка и сако, това теб грам не ти влиза в работата. Лека нощ, че утре ще работя за разлика от други, които вероятно ще се заяждат тук с поредния.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2011 01:27

iliyan79 написа:
PFC Litex написа:Bella, още по-интересното е, че този кълвач се прави на фен на Литекс.
Локо Сф. като пътуваха с автобуса до Скопие да разбирам, че нямат пари за самолет ли?

Абе момче ти правиш ли разлика между разтоянието България - Македония и България - Черна Гора? Но както й да е, да не се откланяме от темата.

Правя правя и след като го пиша имам нещо в предвид, но ти понеже си устремен в плюване си пропуснал много важни детайли.

Могрен до Ниш са пътували със самолет и от Ниш до Ловеч с автобус

Ниш - Ловеч 300км
София - Скопие 250км

Та за наденицата ли ставаше дума?
Изображение

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 19 юли 2011 01:53

Илияне, какво посрещане очакваш по-точно? С шампанско и бонбони ли? Влизаш във форума на Литекс и почваш да хвърляш помия по отбора, играчите.. Е какво очакваш? С какво си по-голям фен от нас...? Какви са Могрен няма значение! Ние трябва да се радваме на успеха, като фенове на Литекс! Няма значение с кой ще играят - истинският фен подкрепя отбора си, не го почерня с глупостите си...
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 юли 2011 01:58

iliyan79

Ако обичаш коментирай си по темата и не се прави на много интересен.
Когато отправяш критика към някого ти трябва да можеш и да приемаш такава, така че ще те помоля да спреш да иронизираш всяко мнение и да го повтаряш като папагал с няколко шрифта.

Също така пиши с малки букви т.е. с нормален шрифт, защото при следващ подобен коментар от твоя страна започвам да трия !

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 19 юли 2011 08:47

Са, пичуи, пиеници-мачът довечера е 0:0. После обаче идва дружина полска, и както е казал народа: "Видзев, Висла-все едно! За Латекса иде ЗЛО!" :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 19 юли 2011 09:27

Този мач е ясен. По-интересно е с колко общо Литекс ще загубят следващия си мач. Убеден съм че Литекс е по-слаб от миналата година. И не защото продадоха оня "вечно симулиращия палячо" МъДока,а защото некъдърната работа на Чичиното вече дава резултати. Освен всичко друго в Европа не играе и център-нападателя с джобни размери,строителя на пилешки къщички и любимец на всичките си кучета Г.Г. А съдбата и логиката си знаят работата. Все пак при нищожния принос за националния коефициент на Морковите от доста време .е хубаво поне днес да бият ;)

dido1
Контакти:

Мнениеот dido1 » 19 юли 2011 10:06

са пичуи,по интересно е што болни мозъци като вас са тук вместо в специализирано заведение,кадето ви е мястото,аман от разбирачи,да гледаме и после да коментираме а

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 19 юли 2011 10:14

Ами че ние все си гледаме..... и все Левски в Европа и чааак до Нова година,че и след нея чат пат. А през това време джуджето се пъне да купува Първенството. Абе,ама като гледам несвързаното писане ня някои фенове на Морковите и си мисля: Да не би Г.Г. да е понаучил песовете си да пишат та да позъпълнят мижавите редици от фенове на Портокалите :?: :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 юли 2011 10:33

Момчета, това е само форум. Ние тук хапчета и специализирана помощ, не предлагаме. Бързо намирайте начин да се излекувате от псевдо ясновидските си способности, иначе звездите ще продължават да ви говорят и пак няма да можете да спите, прегърнали удобно калъфките.
Хайде да видим първо, кой как ще се представи в Европа а не да си представяте предварително, че докато гледате в чуждите канчета, вашите се обърнали. Само да не стане така, че после с часовникарска лупа да не можем да ви открием, че който много приказва предварително, после бере голям срам.

Върни се в “Литекс”