PFC Litex написа:Може да уголемиш още шрифта, че не се чете.
Ганчев почти всеки ден е на стадиона, що не отидеш там и да му кажеш същото?
Утре вероятно и на мача няма да дойдеш или ако си так ще изядеш две пакетчета със семки, но тук си голяма работа, като буквите ти.
Съвсем ясно се убедих, че тук е пълно само с хора които не виждат по-далече от носът си и абсолютно не приемат чуждо мнение. Дори напротив, с убиди и тънки намеци, едва ли не те гонят от този форум, тъй като ако се напише нещо различно от тяхното, значи си Кълвач и т.н.
Няма да съм ТАК, тъй като ще съм ТАМ. А дали ще люпя семки, бадеми или ще отида с вратовръзка и сако, това теб грам не ти влиза в работата. Лека нощ, че утре ще работя за разлика от други, които вероятно ще се заяждат тук с поредния.Съвсем ясно се убедих, че тук е пълно само с хора които не виждат по-далече от носът си и абсолютно не приемат чуждо мнение. Дори напротив, с убиди и тънки намеци, едва ли не те гонят от този форум, тъй като ако се напише нещо различно от тяхното, значи си Кълвач и т.н.
Няма да съм ТАК, тъй като ще съм ТАМ. А дали ще люпя семки, бадеми или ще отида с вратовръзка и сако, това теб грам не ти влиза в работата. Лека нощ, че утре ще работя за разлика от други, които вероятно ще се заяждат тук с поредния.
Съвсем ясно се убедих, че тук е пълно само с хора които не виждат по-далече от носът си и абсолютно не приемат чуждо мнение. Дори напротив, с убиди и тънки намеци, едва ли не те гонят от този форум, тъй като ако се напише нещо различно от тяхното, значи си Кълвач и т.н.
Няма да съм ТАК, тъй като ще съм ТАМ. А дали ще люпя семки, бадеми или ще отида с вратовръзка и сако, това теб грам не ти влиза в работата. Лека нощ, че утре ще работя за разлика от други, които вероятно ще се заяждат тук с поредния.