Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Painch0 написа:Вие имате предимство в градовете като Благоевград, Разград, Банско, Сандански и около тях. В част от Северна България също мисля, че имате предимство. Мисля си за Русе, но не съм сигурен. Левскарите имат пък предимство в градовете по морето. Варна, Бургас и това ясно се забелязва по гостуванията. Като цяло са г/д разпределени феновете, но да твърдите, че феновете на цска са повече от феновете на ЛЕВСКИ в страната е абсурдно!
Tommi написа:petrof написа:В София никой няма превес. В София почти няма нито Левскари, нито ЦСКА-ри. В София хората не се интересуват от футбол. Феновете на тези 2 отбора са основно от селата и малките градчета. Не го казвам за да се заяждам. Просто е неоспорим факт!
Разцепи мрака с това мнение![]()
S.T.A.L.K.E.R написа:Avanti_Ragazzi написа:Това е тотално безсмислена тема,всеки знае отговора няма кво друго да се каже!!!
Варна
Търново
Търново, дето измислят песента "да нахлуем в сектор 'Б" за да няма повече сви..
noi написа:В Благоевград не знам дали повечето хора са от ЦСКА, но все още нямат фен клуб, за разлика от Левски.
Thsmith написа:crap написа:Е, иска ли питане? Въпроса е, колко са "истинските" фенове, тези, които ходят на стадиона
По този начин зададен, въпроса е повече от ясен-феновете на ЦСКА са повече!
Иначе Левски са безпорен лидер по фенове и по псевдо фенове.
Интересноби ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски
? Един сезон ми посочи само
В София Левски има много повече фенове... по селата и много малките градове - предимството е за Цска
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта