Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Мнениеот tani » 14 юли 2011 20:49

Направо голем смях с това мнение :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 14 юли 2011 20:49

Painch0 написа:Вие имате предимство в градовете като Благоевград, Разград, Банско, Сандански и около тях. В част от Северна България също мисля, че имате предимство. Мисля си за Русе, но не съм сигурен. Левскарите имат пък предимство в градовете по морето. Варна, Бургас и това ясно се забелязва по гостуванията. Като цяло са г/д разпределени феновете, но да твърдите, че феновете на цска са повече от феновете на ЛЕВСКИ в страната е абсурдно!

В Благоевград не знам дали повечето хора са от ЦСКА, но все още нямат фен клуб, за разлика от Левски.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 14 юли 2011 20:50

Tommi написа:
petrof написа:В София никой няма превес. В София почти няма нито Левскари, нито ЦСКА-ри. В София хората не се интересуват от футбол. Феновете на тези 2 отбора са основно от селата и малките градчета. Не го казвам за да се заяждам. Просто е неоспорим факт!

Разцепи мрака с това мнение :lol: :lol:

Може да ти е странно, но за мене си е абсолютна истина :) Нека някой да ме опровергае. Държа на мнението си. Абсолютно съм убеден в това.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Andrey
Контакти:

Мнениеот Andrey » 14 юли 2011 20:54

Няма занчение кой е повече.Важна е подкрепата.Щото е по-добре малък и твърд отколкото голям, мек и безполезен.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 20:58

S.T.A.L.K.E.R написа:
Avanti_Ragazzi написа:Това е тотално безсмислена тема,всеки знае отговора няма кво друго да се каже!!!

Варна

Търново

Търново, дето измислят песента "да нахлуем в сектор 'Б" за да няма повече сви.. :mrgreen:

Търново е много син град,стига си писал глупости!!!Даже там може да има повече левскари и от феновете на Етър дори!!!Не случайно има две фракции от там OCB и Сини Боляри!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 юли 2011 20:58

noi написа:В Благоевград не знам дали повечето хора са от ЦСКА, но все още нямат фен клуб, за разлика от Левски.

Все едно да правиш фенклуб във фенклуб. Благоевград е червен. И не само. Целия район е червен.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 юли 2011 21:00

Само не мога да разбера какви са тези теми кой колко привърженици има? Така само си мерим ...
Да попитам аз колко от потребителите във форума могат да пишат на кирилица - не чрез фонетичната, ами чрез БДС?
Защото това е сериозен проблем на обществото ни.
Последна промяна от daniel875 на 14 юли 2011 21:01, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dim1977
Контакти:

Мнениеот dim1977 » 14 юли 2011 21:00

Thsmith написа:
crap написа:Е, иска ли питане? Въпроса е, колко са "истинските" фенове, тези, които ходят на стадиона ;)
По този начин зададен, въпроса е повече от ясен-феновете на ЦСКА са повече!
Иначе Левски са безпорен лидер по фенове и по псевдо фенове.

Интересно :lol: би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски :lol: ? Един сезон ми посочи само :lol:

В София Левски има много повече фенове... по селата и много малките градове - предимството е за Цска

A бе пич, как да ти покажа, като статистика се води от последните няколко сезона само. Да не говорим колко субективна е тя. Репортера поглежда стадиона със зоркото око на ястреба, после включва процесора Пентиум 77, разбирай човешкия процесор и после туптящото му сърце му казва според това дали предава мач на любимия отбор или съперник да каже колко присъстват на стадиона. Виж и по вестниците - мачовете на ЦСКА са отразявани по скалата минимум в сините вестници и по скалата максимум в червените. Та хайде нека не се дърлим и за тази статистика, понеже тя няма да е една!!!
София е син град, хората възприемат ЦСКА като комунистически отбор, макар комунизма да си отиде преди 20 години. Но българина му дай да плюе, те дори не помислят че синята демокрация разруши и опустоши държавата много повече, отколкото по време на комунизма. Ти спомняш ли си колко шампиони давахме в спорта по него време? Сега само се руши, само при Бойко се почна нещо по-сериозно, помага се на спорта и резултата ще проличи след 5-6 години.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 14 юли 2011 21:01

Естествено, че левскарите са повече. Иначе темата е тъпа, защото отговорите са ясни, всеки ще си каже отбора. Поне една анкетка да беше вмъкната.. :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 14 юли 2011 21:01

За София - Левски, за Пловдив - Ботев ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Футбол - България”