Кой бьлгарски отбор ще се представи Най-добре в Европа ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- stoicho_317
- Контакти:
Re: Кой бьлгарски отбор ще се представи Най-добре в Европа ?
както винаги - Левски 

[center]
[/center]

- modor
- Контакти:
Надявам се Левски,Литекс и ЦСКА да представят добре 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
За Левски миналият сезон беше момента. Настоящият Европа е пожелание, а не задължение.
Последна промяна от daniel875 на 02 юли 2011 17:58, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Captain Stottlemeyer
Re: Според вас Кой Бьлгарски отбор ще се представи Най Добре В
turbogena написа:Както винаги - Левски
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Това както винаги не може да бъде свързано с Левски.По скоро същото се отнася за ЦСКА .Специално за тая година да се надяваме ,че ЦСКА,Левски,и Литекс ще успеят да направят запомнящо се представяне.Локо Сф ,ще се представи достойно,но не ми се вярва да постигнат голям успех.Канал 3 се мъчат да предават Локо -Левски,но се вижда като че ли през аквариум,без пари трудно се прави телевизия.
Последна промяна от amoros на 02 юли 2011 18:03, променено общо 1 път.
amoros написа:Това както винаги не може да бъде свързано с Левски.По скоро същото се отнася за ЦСКА .Специално за тая година да се надяваме ,че ЦСКА,Левски,и Литекс ще успеят да направят запомнящо се представяне.Локо Сф ,ще се представи достойно,но не ми се вярва да постигнат голям успех.
И ЦСКА ще гони първенство. Не знам дали изобщо ще има отбор, който иска пробив. Хм, двата отбора неистово искат титлата.
- Синьо сърце
- Контакти:
За мен три отбора в групите на ЛЕ е реално постижима цел.За това е необходимо Литекс и Левски да не подценяват първите мачове,а ЦСКА да извади малко късмет-като миналата година.В самите групи кой как ще се представи,не мога да гадая.Но ми прави впечатление надценяването на ЦСКА и подценяването на Литекс и Левски,което аз лично не мога да си обясня...Най-малкото защото въпреки"блестящия пролетен сезон" на червените,разликата спрямо първите два отбора се увеличи драстично.Дори и резултатът на сините 13-1-1 явно никого не навява на някаква мисъл,но нейсе...Така да бъде.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ЦСКА ще прави чудеса тая година.На първо място за мен е титлата,но влезем ли в групите ще мачкаме и се класираме.Успех на Литекс и Локо.Другите каквото и да направят ми е все тая
ЦСКА-83 написа:ЦСКА ще прави чудеса тая година.На първо място за мен е титлата,но влезем ли в групите ще мачкаме и се класираме.Успех на Литекс и Локо.Другите каквото и да направят ми е все тая
Оптимист

Върни се в “Футбол - България”