За какво ни е Иван Цветков на 31 год като си имаме Иса.Сега е момента да се наложи и да му се даде шанс,показа че има потенциал и според мен ще стане играч от него стига да му се даде шанс.Ясно е че които и да вземем няма да е Гара.
Йовов не знам защо искате да остава,това че вкара 2-3 гола на края не значи нищо.Безидеен,слаб греши всеки втори пас и на тези години не става нищо.Може да остане в ролята на Кривия да влиза за 10-15 мин,но задължително да не е опорен халф че хич го няма на тази позиции.
За крилата съм на мнение че Матондо и Дани в дясно ще вършат работа,в ляво това момче от Пирин - Каракачанов маи беше може да се вземе ако не му искат пари.
Трябва да се наложат повече юноши и това е пътя-шампиони няма да станем отново ако Гришата реши,така че и без скъпите играчи можем да си вземем среброто.Аз като фен на Левски искам да гледам Горанов,Попайдин,Иса,Стамболисйки,Станчев,Иво Иванов,Пламен Илиев и двамата близнаци в отбора.2-3 чужденци макс.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
bai_ganio написа:За какво ни е Иван Цветков на 31 год като си имаме Иса.Сега е момента да се наложи и да му се даде шанс,показа че има потенциал и според мен ще стане играч от него стига да му се даде шанс.Ясно е че които и да вземем няма да е Гара.
Йовов не знам защо искате да остава,това че вкара 2-3 гола на края не значи нищо.Безидеен,слаб греши всеки втори пас и на тези години не става нищо.Може да остане в ролята на Кривия да влиза за 10-15 мин,но задължително да не е опорен халф че хич го няма на тази позиции.
За крилата съм на мнение че Матондо и Дани в дясно ще вършат работа,в ляво това момче от Пирин - Каракачанов маи беше може да се вземе ако не му искат пари.
Трябва да се наложат повече юноши и това е пътя-шампиони няма да станем отново ако Гришата реши,така че и без скъпите играчи можем да си вземем среброто.Аз като фен на Левски искам да гледам Горанов,Попайдин,Иса,Стамболисйки,Станчев,Иво Иванов,Пламен Илиев и двамата близнаци в отбора.2-3 чужденци макс.
Ако Йовов и Кривия(а много вероятно и Тасевски) си тръгнат,както се очертава,не може да останем само с младоците!Иса и Цветков играят на различни постове.
Иван Цветков нищо,че е на 32 е като Меси в сравнение с Иса.
Иса си е централен нападател,това че капацитетите Ясен и Гонзо го пускат на крилото не значи нищо.
Цветков играеше централен нападател в Холандия,в Пирин не му следя развитието.
- blue avalanche
- Контакти:
bai_ganio написа:Иса си е централен нападател,това че капацитетите Ясен и Гонзо го пускат на крилото не значи нищо.
Плеймейкър.
- santiliana
по темата:
моето мнение е, че трябва да се разделим с доста хора.Имам в предвид, че отбора не се състои само от 11 души, а от 24-25. И те да са равностойни,но в положителен аспект, а не равностойно слаби...Просто бройки не ни трябват, а в момента в Левски е пълно с такива.Искам да играят момчета с характер и мерак за победа.Ето, това момче Пламен Илиев, ми пълни душата с какво самочувствие пази.Удари от земята и Божката, и Киро...(в хубавия смисъл на думата).За новия сезон трябва да се подсилим значително почти за всеки пост и най-важното е да имаме дълга резервна скамейка.За да не се повтарят грешките от изминалия вече.Защото не е достатъчно само да се изиграят 4-5 мача в ЛЕ на есен, а да се държи високо ниво през целия шампионат.Та ние сме Левски, просто трябва да доказваме постоянно, че сме №1 в България.Но не на приказки, а с факти.А за тази цел са нужни изпълнители и качествени треньор, кондиционен специалист, лекари, рехабилитатори и т.н. Трябва си яка промяна, ако искаме да ни уважават навсякъде...
моето мнение е, че трябва да се разделим с доста хора.Имам в предвид, че отбора не се състои само от 11 души, а от 24-25. И те да са равностойни,но в положителен аспект, а не равностойно слаби...Просто бройки не ни трябват, а в момента в Левски е пълно с такива.Искам да играят момчета с характер и мерак за победа.Ето, това момче Пламен Илиев, ми пълни душата с какво самочувствие пази.Удари от земята и Божката, и Киро...(в хубавия смисъл на думата).За новия сезон трябва да се подсилим значително почти за всеки пост и най-важното е да имаме дълга резервна скамейка.За да не се повтарят грешките от изминалия вече.Защото не е достатъчно само да се изиграят 4-5 мача в ЛЕ на есен, а да се държи високо ниво през целия шампионат.Та ние сме Левски, просто трябва да доказваме постоянно, че сме №1 в България.Но не на приказки, а с факти.А за тази цел са нужни изпълнители и качествени треньор, кондиционен специалист, лекари, рехабилитатори и т.н. Трябва си яка промяна, ако искаме да ни уважават навсякъде...
- nostradamus
- Контакти:
jusi123 написа:Точно Карачанаков е много по- добър от Дани.. Дани имаше само 2 силни мача в Пирин и Левски го взе, защото беше без пари.. А и Тони е по-млад и преспективен
Та той тежи 50 килограма с мокри гащи,как разбра че е станал вече по-добър от Дани Младенов.
Батков вън!
- nostradamus
- Контакти:
tevez написа:Иван Цветков нищо,че е на 32 е като Меси в сравнение с Иса.
Те играят на различни постове.
Батков вън!
- nostradamus
- Контакти:
Като гледам в по-горните постове се коментира най-много Иван Цветков-искат го всички-и ЛЕВСКИ,и цска,и ЛОКО СФ,но парите които в момента му ги предлагат от чужбина може да му ги плати само джуджето от Микре,Бай Ганьо Боратков и собствениците на Титаник могат само да му ги обещаят.
Батков вън!
тогава дано хване пътя към "чужбина" и не се вясва на Герена, а Кривия и Йовов да преподпишат 
в Б група ли искаш да гледаш Левски?

bai_ganio написа:Аз като фен на Левски искам да гледам Горанов,Попайдин,Иса,Стамболисйки,Станчев,Иво Иванов,Пламен Илиев и двамата близнаци в отбора.2-3 чужденци макс.
в Б група ли искаш да гледаш Левски?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]