Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот Neo M » 20 май 2011 19:41

obi4am_pirin написа:Ти ако в Истанбул излезеш пред църквата и почнеш да се молиш и надуеш православен тропар направо ше ти резнат кофата човек!И това е буквално!

Ами не е така! Там имаме църква и на Великден църквата се обикаля. Ако си ходил на църква някога, ще знаеш за какво се обикаля.

Целта на тази "акция" е ясна, няма какво да го коментираме повече.[/quote]
Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми![/quote]

Разкажи ни, да чуем кой е Мелхиседек! И после обясни на аудиторията какво общо има една книга, която е пълна с недоказани твърдения и очевидно написана по начин обслужващ нечии интереси и днешната случка от човешка гледна точка? Аз доколкото си спомням във въпросната книга пишеше, че когато те "изплющят" по едната буза, то трябва да подложиш и другата. Ти подложи ли своята? Да не говорим, че с почти всичките си размисли по темата нарушаваш по- голямата част от Божиите заповеди. Да те питам тогава за какъв точно християнин претендираш да бъдеш? И въобще като ви чета призивите се чудя, защо още не сте хванали пушкалата и да вземете закона във ваши ръце, а? Големи сте бабаити и храбреци, но само зад клавиатурите!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 19:42

Hrabar написа:
Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми!

Не, нямам представа кой е Мелхиседек. Не съм чел цялата Библия, само откъси. Да, християнин съм и не съм чувал за тази така важна за християнството личност.

Мелхиседек е първообраз на Исус Христос от стария завет който има изключително важна среща с Авраам!След като се определяш като християнин и носиш името на христос трябва поне това да знаеш!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 20 май 2011 19:42

Phoenix_ написа:Няма смисъл, човек да си губивремето с необразовани селяци, да ги убеждава, че грешат.. Глупавия можеш да го научиш... идиота обаче си е идиот..визирам всичките тука дето много разпалено говорят за "резаците" и какво било в инстанбул.. Теляк, ти собственото село напускал ли си някога?(реторичен въпрос) А и ти към Инсталбул ли се стремиш или към Лондон и Париж примерно? ДЕБИЛ! А пък знаеп ли как е в забутаните афганистански провинции... дай и ние да правим така...

Май необразования селяк си ти- четири реда-четири правописни грешки!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 20 май 2011 19:43

Вижте какво. Момента за разрешаване на този въпрос приключи с идването на "демокрацията". До тогава комунистите бяха успели ефективно да изселят ПОЛОВИНАТА от турско-езичното население. При това забележете, без да се налага някой да атакува джамия.

Иначе е интересно да се види същите тези хора, които плюят по комунистите, как са се разтревожили за проблема с турците. Това ще да е някаква обществена шизофрения.

Казано е отдавна "Каквото сам си направиш друг не може да ти го направи".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 20 май 2011 19:52

kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици и резултата е озлобяване към нас българите и сплотяване на редиците на дпс-то.

Еййй ,мухльо!Ква тайна кви 5 лева бе, ибрик!Що аз не я знам тази тайна а ти я знаеш!Вие в Кърджали щяхте да се целувате в уста ,нали бе охлюв!Вие щяхте да пляскате на фесчетата,като викаха ,че Ботев е пе...... ,к*р за Ботев и Кърджали е Турция!Такива олигофрени като теб и оня пловдив1926 сте за инжекция!Кво намесваш клубни пристрастия бе цървул!ПУБЛИЧНА ТАЙНА е ,че сте лепилари!!
Последна промяна от sir George на 20 май 2011 19:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 19:52

Neo M написа:
obi4am_pirin написа:Ти ако в Истанбул излезеш пред църквата и почнеш да се молиш и надуеш православен тропар направо ше ти резнат кофата човек!И това е буквално!

Ами не е така! Там имаме църква и на Великден църквата се обикаля. Ако си ходил на църква някога, ще знаеш за какво се обикаля.

Целта на тази "акция" е ясна, няма какво да го коментираме повече.

Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми![/quote]

Разкажи ни, да чуем кой е Мелхиседек! И после обясни на аудиторията какво общо има една книга, която е пълна с недоказани твърдения и очевидно написана по начин обслужващ нечии интереси и днешната случка от човешка гледна точка? Аз доколкото си спомням във въпросната книга пишеше, че когато те "изплющят" по едната буза, то трябва да подложиш и другата. Ти подложи ли своята? Да не говорим, че с почти всичките си размисли по темата нарушаваш по- голямата част от Божиите заповеди. Да те питам тогава за какъв точно християнин претендираш да бъдеш? И въобще като ви чета призивите се чудя, защо още не сте хванали пушкалата и да вземете закона във ваши ръце, а? Големи сте бабаити и храбреци, но само зад клавиатурите![/quote]
ЕХ невежаааа точно там пише око за око и зъб за зъб!Авраам тъкмо е сгънал едни такива като тези днешните и се поклонява пред Мелхиседек!Прочети образовай се!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 20 май 2011 19:53

в конститицията е записано, че всеки има право на свободно вероизповедание. това, че друга религия парадира и с това дразни мнозинството е видно за всички.аз бих го нарекъл провокация, на която атака са клъвнали много глупаво.сега има някакви чествания от възродителния процес и се цели да се оплеска и без това кофти имиджа на българия. да се получи- "видите ли българия още проявява нетръпимост към "турците" си."не случайно вчера и доган се размяка за сефте от много време.всичко е добре планирана и изпълнена акция. много е глупаво с физическа разправа да се демонстрира национализъм. аз бих казал на всеки, който иска да покаже, че е истински българин да си закачи знаме на терасата, на прозореца в дома си, на огледалото в колата, пред магазина си, на бензностанцията, кръчмата и тнт.в турция съм бил само веднъж, но това ми направи най-голямо впечатление, навсякъде, където е възможно се вее техния байрак.друго, което е хубаво да се знае е историята и от там да се издири как така, където до преди 100 години е имало само помаци или по-точно помохамеданчени българи, сега има компактно "турско" население и вчера доган им пляска на турски.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 20 май 2011 19:54

А начинът за справяне с "турският проблем" е да се води такава политика, която да накара българските турци да гласуват за която и да било друга партия, освен ДПС или друга етническа партия.

Лека вечер на всички!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 20 май 2011 19:55

Вярно, че това беше част от стратегията на Воленчо да вдигне рейтинга на партията си, но не виждам какво точно е провокативното. Някой отишъл и поставил тонколони на някаква ОБЩЕСТВЕНА тоалетна, по подобие на други(само че на минаре). Къде е провокативното тук? След това пуснали са някакъв звук с определени децибели пак по подобие на други в центъра на София. Боя го започнаха р*заните, не Атака. До колкото си спомням и заканите бяха техни, така че.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 май 2011 19:55

Петима полицаи са ранени при днешния митинг на “Атака” пред джамията “Баня Башъ” в центъра на София. Арестувани са няколко от симпатизантите на “Атака”. БНР съобщи и за ранен мюсюлманин. От “Атака” съобщиха, че полицай е наранил депутатката Деница Гаджева. Митингът беше обявен като протест срещу високоговорителите на джамията. Активистите на “Атака” се опитали да поставят две тонколони в двора на джамията, при което последвал сблъсък. Намесила се и полицията, при което са били ранени полицаите. Протестиращите хвърляли яйца, шишета и други предмети към мюсюлманите, а те им отвръщали с ръкопляскания. Симпатизантите на “Атака” са запалили част от молитвените килимчета, а след това плюли върху тях и си тръгнали, като се насочили към Народното събрание, съобщи Агенция “Фокус”. Сидеров поиска оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов
по време на митинга. Лидерът на “Атака” твърди, че полицаите, охраняващи митинга, са удряли протестиращите. По думите му мюсюлманите са виновни за боя пред джамията. По данни на полицията симпатизантите на “Атака” на мястото са били максимум 150 души. След оттеглянето им, мюсюлманите продължиха молитвата си пред джамията. По-късно от парламентарната трибуна Сидеров призова вътрешния министър Цветан Цветанов незабавно да освободи активистите на партията, арестувани по време на протеста пред джамията и “да издири престъпника, който рани български депутат”. Ако това не се случи министър Цветанов ще има най-сериозната опозиция, каквато не е очаквал, и неговата оставка ще бъде искана всеки ден, заяви Волен Сидеров. По думите му “МВР работи като еничарски корпус” – арестува български патриоти, но не и “ислямисти, които се заканяха на християни”. Зам.-председателят на парламента Анастас Анастасов, депутат от ГЕРБ, обаче взе думата и категорично заяви, че никой не може да ползва религиозните символи и вярвания за политическа сцена и агитация. “България е една от малкото страни в Европа, която повече от 50 години беше пример за толерантност – етническа, религиозна, и това е част от българската история. Всички, които живеят в нашата страна са български граждани”, каза външният министър Николай Младенов.

Младенов е МИШКА И ДОЛНА ПОДЛОГА НА ТУРЦИТЕ!

Върни се в “Архив”