Ето защо "Литекс" пак ще стане шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Ето защо "Литекс" пак ще стане шампион

Мнениеот ivaka » 30 апр 2011 19:38

POPCORN написа:и аз не виждам къде е връзката?Какво общо имат колите с футбола?

Може ти да не я виждаш, но връзка ИМА!
Така ще има повече парички за купуване на мачове, като днешния с ТИЧА!
Това ли е ТИЧА, който би ЦСКА и се опъна зверски на Левски в София?
Не можеш да ги познаеш на собствения им терен и то срещу отбор, който играе с човек по-малко.
ПРОСТО ПРОДАДЕНО!

darktron
Контакти:

Мнениеот darktron » 30 апр 2011 20:07

ivaka много се излагаш бре момче ... Черно море имаха 3-4 уникални пропуска кой им е виновен,че са некадърници?Те играха за 0-0 като стана 0-1 им се объркаха плановете,ама и атаката им е една такава ....А да забравих,че и червеният картон на един от най-важните играчи на Литекс пак е бил умишлен нали ??? Излагаш се смешко...гадно е да си 2-ри ама кво да се прави,всички мразят победителите :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 20:31

ivaka написа:

Може ти да не я виждаш, но връзка ИМА!
Така ще има повече парички за купуване на мачове, като днешния с ТИЧА!
Това ли е ТИЧА, който би ЦСКА и се опъна зверски на Левски в София?
Не можеш да ги познаеш на собствения им терен и то срещу отбор, който играе с човек по-малко.
ПРОСТО ПРОДАДЕНО!

Ми купувайте и вие бре!Ама на вас само не ви отърва да не сте първи и затова само сипете злоба и помия върху Литекс.
На теб лично кой ти доказа (не каза, а доказа), че мачът днес е купен.. или когато Литекс бие мачовете са винаги купени.За да са честно играни те трябва само да падат, нали така :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 01 май 2011 01:38

Ритнитопковците се возят на коли,доста често пияни.А Декстер да почака китайците да започнат да правят кофи за боклук.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 май 2011 04:40

Представиха две китайско-български коли

Изображение

Great Wall Hover и Steed се разкриха на писта Велико Търново.
Два от автомобилите, които компанията Литекс Моторс ще произвежда край гр. Ловеч, бяха предпремиерно показани на провелия се през почивните дни Първи кръг на Български шампионат на затворен маршрут Писта Литекс Велико Търново.

Автомобилите Great Wall Hover и Steed на компанията бяха използвани за официални автомобили на състезанието.

Двата модела предизвикаха сериозен интерес сред публиката на автомобилното състезание, а от компанията разкриха техническите характеристики на возилата.

Цените им все още се пазят в тайна, но от Great Wall подчертаха, че автомобилите им ще "предложат на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене".

Изображение

Hover:

Дължина: 4649 мм
Широчина: 1810 мм
Височина: 1745 мм
Междуосие: 2700 мм
Мин. пътен просвет: 194 мм
Преден/заден ъгъл на заход: 30/24°
Обем на багажника: 810-2074 л.
Обем на резервоара: 70 л.

Двигател:

Бензинов редови 4 цилиндров, 2,4 литров, с два горни разпределителни вала и електронно управление на запалването.
Мощност 136 к.с.
Максимален въртящ момент 200 Нм.
Максимална скорост на движение 171 км/ч.

Изображение

Steed:

Дължина: 5040 мм
Широчина: 1800 мм
Височина: 1730 мм
Междуосие: 3050 мм
Мин. пътен просвет: 194 мм
Преден/заден ъгъл на заход: 30/24°
Обем на багажника: 1000 л.
Обем на резервоара: 70 л.

Двигатели:

Бензинов редови 4 цилиндров, 2.4 литров, с два горни разпределителни вала и електронно управление на запалването.
Мощност 136 к.с.
Максимален въртящ момент 200 Нм.
Трансмисия - 5 степенна.

Дизелов редови 4 цилиндров common-rail, 2.0 литров с турбо-компресор с променлива геометрия.
Мощност 150к.с.
Максимален въртящ момент 310 Нм
Трансмисия - 6 степенна.

Изображение

Както вече знаете строежът на завода, където ще се произвеждат моделите на китайската марка Great Wall, е в напреднал стадий и се очаква да започне производство през втората половина на 2011 г. Заводът ще стартира с производството на малък пътнически автомобил Voleex, високопроходим SUV Hover и пикап с единична и двойна кабина за пътниците Steed.

Капацитетът на завода ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени. Автомобилите, които ще произвеждат у нас са предназначени за пазара на Европейската общност и другите пазари в цяла Европа, и отговарят на всички европейски стандарти и изисквания, твърдят производителите.

http://www.automedia.bg/news/article_12913.html

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 06 май 2011 16:23

Китайски, занзибарски, инвестицията си е инвестиция! И то инвестиция в производство, нещо, от което България, и в частност един град като Ловеч, се нуждае изключително много в момента... То хубаво в Ловеч се направиха няколко големи хипермаркета- Билла, Лидл, Пикадили, Пени. Но каква е ползата от тях, след като няма платежоспособност. Еднствената полза е, че все пак дават работа на 80-ина човека. Трябваше да се тръгне по обратния път- първо да се възродят производтсвата, хората да имат работа и стабилни доходи- и от там по-големи покупателни възможности. Тогава можеше вече да се правят всякакви магазини от големи вериги.
Както и да е, важното е, че все пак ще го има тоя завод, и аз съм горд, че ще е именно в моя град(където междудругото си имаме и традиции в автомобилостроенето)! Най-хубавото е, че над 1000 млади човека ще се върнат в Ловеч. Защото това е основният проблем на родния ми град- демографския. Застаряващо население, доколкото знам, Ловеч е един от областните градове с най-голям дял на хората в надтрудоспособна възраст. Дано да потръгнат сега нещата ногоре след като заработи завода! Покрай него ще се отворят и сервизни центрове и и дистрибуционна мрежа. Чух, че и заплатите в завода ще са на едно доста прилично за Ловеч ниво. Аз също бих радвал да се върна в Ловеч, за да работя там в един бъдещ период. Въпреки, че образованието ми е в доста по-различна от техническата насоченост. Да се надяваме, че в един момент ще им потрябват и икономисти... :)
Иначе ако решат да инвестират в отбора- още по-добре. Тогава няма да имаме стигане в България! :) Дано им потръгнат нещата с експанзията на европейския пазар. Предполагам имат начертана маркетингова стратегия, дано да е успешна! Трябва да накарат хората да се доверят на автомобилите им, което няма да е лесна задача. България е добър пазар за такъв род автомобили, също така и основно Източна Европа. На пазара в Западна Европа трудно ще пробият, поне според мен. Но знае ли човек... Преди 10-15 години почти никой в Европа не караше Хюндай например...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”