wilge написа:Аз мисля, но ти blue avalanche не си си дал зор да помислиш. Прочети внимателно и ще видиш, че треньорът искам да е бил шампион. За директор Наско става, разбира се. Той е най- големия. Но като имам предвид настоящият собственик как се отнася с него...Наско му докара над 7 млн. евро в клуба. Дори един да му е свил (което не ми се вярва), агент Тара пак е на далавера. За треньор. Всички викате Илиан. Аз разсъждавам така: едно е да си треньор на Берое, съвсем друго на Левски. То и Войн Войнов и Вили Вуцов влязоха от "Б" в "А" група, а после. Иво Иванов беше най- добрия защитник в България- виж го сега. Несъизмеримо е. Но знам ли, ако не се опита, не се знае. Колкото до Балъков- виж какво направи в Швейцария и го слагай в сметките после. За изявите му във финансовия рай в Бургас няма да коментирам, защото нещата са несъпоставими (във финансов аспект) и не е в негов плюс. Имах предвид треньори като Вячеслав Грозни, Георги Весилев (уви!), Херо, Едуард Ераносян и други от този ранг. Това е моето виждане по въпроса. Не искам да критикувам, ей така заради самата критика. Искам, ако мога да помогна. Предполагам, ти също. И е нормално да имаш различно от мен мнение. Нали за това сме различни. Дано факторите облечени с власт в Левски вземат адекватни мерки и да извадят отбора от това положение. Всички го искаме.
"...задължително да са били шампиони като треньори."
Я сега ми "разкажи" кога Сираков е бил шампион КАТО ТРЕНЬОР?
Ераносян допингиста???Леле-е-е...