Най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

toniha2
Контакти:

Re: най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира

Мнениеот toniha2 » 07 апр 2011 10:18

Един от най-неприятните е човека от Кремиковци- Борис Касабов.Необективен, пристрастен лафкар

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 07 апр 2011 10:19

Сокачев и Делов са най-скучните коментатори в ефира.

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 07 апр 2011 10:28

Сокачев е най- дразнещия ковентатор в Ефира по принцип.Но тия от Диема печелят първенството по точки.Тия там съм ги признал за тотални некадърници.Сигурно топка са виждали само на снимка.Такава фрапираща некомпетентност рядко се среща.Понякога ,като гледам мач и има явна симулация на играч за дузпа и коментаторчето се изцепи - чиста дузпа , макар ,че дават повторения от 5 различни камери как играча симулира--е ,не знам какъв темерутин трябва да си се родил ,за да си толкова некадърен.Да не говорим ,че и се празнят в гащети си при всеки гол на Бербатов на празна врата и му лижат задника.Абе ,жалка история..

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 07 апр 2011 10:32

От Диема има един дето работи в едно списание не се сещам как се казва.Той бърка постоянно ударенията на футболистите.

spindoc
Контакти:

Мнениеот spindoc » 07 апр 2011 10:33

Има един изключително неприятен индивид, който коментира мачове от българското първенство (по-специално на Литекс и ЦСКА), който продължава вече втора година, да употребява думата "тукА", които е изключително дразнещо. Предполага се, че за да станеш коментатор, трябва да си се освободил от диалектния говор, но не би.

И от снощи - коментаторът на Челси - Манчестър, със своето "напредЕ", също ме уби.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 07 апр 2011 11:01

Илиян Енев от БТВ Екшън - цитирам реплика по памет от снощния мач Левски-Литекс: Веско Минев опита да играе за топката, а освен това не беше последен в отбраната на Левски, на два-три метра зад него тичаше Йордан Милиев!?! Е след като Милиев е зад Минев, кой аджеба е последен? И други подобни изказвания, подсказващи въпиюща некомпетентност от това момченце, до скоро бивш юноша на познайте кой отбор ;)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

hektor54
Контакти:

Мнениеот hektor54 » 07 апр 2011 11:02

ИВО АНГЕЛОВ е безспорен победител в тази антикласация.Ако има малко достойнство по добре сам да се откаже и да си намери друга работа.Който има възможност да гледа някой мач на сръбска тв.и нашите коментатори да гледат за да разберат как се коментира мач

salama
Контакти:

Мнениеот salama » 07 апр 2011 11:19

1.Илиян Енев 2.Борис Касабов 3.Алекси С окачев

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 апр 2011 11:23

видях, че повечето се кефите на Диема..АЗ НЕ!..там са големи фенчета на МАН Ю .. кгоато играе отборът направо ми иде да счупя телевизора.. нямам нищо против отбора ама мразя да ми коментират по този начин... иначе ме дразни, че повечето не знаят какво е засада (Един играч попада в засада, когато част от тялото му, с която е позволено да играе с топката(без ръцете) е по-близко до голлинията, отколкото топката и предпоследния човек в отбраната на противниковия отбор, и получи пас, даващ му възможност за активно участие в играта)
А не "аа краката им са на една линия няма засада" :evil: :evil: :evil: !
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 апр 2011 11:32

По Диема много ме дразни като почнат със статистика,кой колко картона има,колко тъча е метнал или пък колко корнера е бил през сезона от ляво и от дясно на вратата.Коментирай си мача пък статистиката я остави.Иначе са добре коментаторите на Диема.Още ме кефи и Алекси нищо,че много хора могат да го мразят и плюят.

Върни се в “Футбол - България”