Монтана - Локомотив ПД - 1:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив ПД!

Мнениеот Asterix » 10 апр 2011 19:25

Важното накрая е да завършим 4ти , а чорбарчетата да вземат купата на България :lol: :mrgreen:

Слабо иначе , не може така без нападател да се играе. Кур за всички мениджъри , които пречат за развитието на 1 отбор :idea:

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 10 апр 2011 19:27

Много слаб Локомотив, второто полувреме буквално ви смачкахме, Чипилов и Едуардо изпуснаха на празна врата. Вашият гол стана след левашка намеса на Левашки, топката мина под него. Иначе евала на агитката, за първи път виждам такива фенове в Монтана. През цялото полувреме си подкрепяше отбора, никакви псувни и провокации, Даже и на подвикванията "Пирин, Пирин" почваха да пеят веднага.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 апр 2011 19:32

Asterix написа:Важното накрая е да завършим 4ти , а чорбарчетата да вземат купата на България :lol: :mrgreen:

Слабо иначе , не може така без нападател да се играе. Кур за всички мениджъри , които пречат за развитието на 1 отбор :idea:

По добре да завършим трети и чорбата да не вземат купата :shock: :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 апр 2011 19:41

iicoo написа:Много слаб Локомотив, второто полувреме буквално ви смачкахме, Чипилов и Едуардо изпуснаха на празна врата. Вашият гол стана след левашка намеса на Левашки, топката мина под него. Иначе евала на агитката, за първи път виждам такива фенове в Монтана. През цялото полувреме си подкрепяше отбора, никакви псувни и провокации, Даже и на подвикванията "Пирин, Пирин" почваха да пеят веднага.

Да бяхте ни били поне,дали е равен или загуба,няма голямо значение.При загуба поне на Коко можеше да му светне червената лампичка и да има кардинални промени в клуба.Сега ще има обеснения,че вятъра,климатичните условия,озоновата дупка,извънземните са били виновни........ :?

респект към момчетата който за пропътували пътя до Монтана!

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 10 апр 2011 19:42

loko-pd-fan написа:
Дака написа:Без нападетели :shock: ! Това го могат само треньорското ръководство на Локомотив! Ще ме прощавате ама кой определя кой да играе в даден двубой! Този цирк до кога ще го гледаме! Май ще се окажат прави някои хора които твърдят,че матушев е пионка! Срам да трепериш особенно второто полувреме :evil: ! Добре ,че Лучини бе в час! Иначе какво правихме... :!: Матушев и Ясен Петров са послушковци ! Кой има интерес от такива хора като тях!

Кой слушат,и кой им казва с какъв състав да играят?Кажи ,като си толкова осведомен.

Не съм осведомен!!! Коментирам (пиша)това което говорят хората по трибините още на мача срещу Пирин! А приказките тръгнаха с пълна сила от там!

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 10 апр 2011 19:46

Кризата в отбора се задълбочава. Трябва да се вземат някакви мерки! Та ние сме Локомотив Пловдив, не може така в нашия клуб - нашият живот!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 апр 2011 19:54

Джамбазки треньора на Монтана :arrow:
През второто полувреме обаче, натиснахме своя съперник и пропуснахме 2-3 чисти голови възможности. Съжалявам, но загубихме две точки, не спечелихме една. Доволен съм от старанието на момчетата, но не и от ефективността ни пред гола”, каза Джамбазки след края на двубоя.

И наш Матушев
Старши треньорът на Локо (Пловдив) – Неделчо Матушев не остана разочарован от равенството 1:1 с тима на Монтана, предаде репортер на Novsport.com.

Монтана са ни изпуснали да ни бият,вместо да е обратнота,ние да сме ги изпуснали,но тренера Матушев не е бил останал разочарован :lol: Локомотив ли гони ЕКТ или Монтана,не става ясно :lol:

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 10 апр 2011 20:02

Стига с тва 4-ти 3-ти 8-ми 1-ви... не разбрахте ли че докато Неделчо е треньор няма да влезем в Европа???
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 апр 2011 20:16

pankin написа:Какво става бе Пловдивски Ма.ни?????...................................................

Лека нощ,pankin.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 10 апр 2011 20:20

[offtopic]АЗ НЕ РАЗБИРАМ ОТ ФУТБОЛ!!! АЗ СЪМ ДАЛЕЧ ОТ ИГРАТА НАРЕЧЕНА ФУТБОЛ!
НО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО СЕ ПРАВИ СМЯНА НА НАЙ-ДОБРИЯ НА ТЕРЕНА (ВИТАНОВ)!? ВИЗИРАМ МАЧА С ПИРИН!!! ЗАЩО ИЗЛИЗАМЕ СРЕЩУ МОНТАНА БЕЗ ЦЕНТРАЛНИ НАПАДАТЕЛИ!? ИМАЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА МИ ОБЯСНИ КАКВА Е ЛОГИКАТА В ТЕЗИ ВЗЕТИ РЕШЕНИЯ :shock: ! Това нещо го нема есента! Сега ШОК :shock: и БЕЗУМИЯ :o ![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”