Пирин-Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Г-н Наков, спрете участието на Пирин в първенството !

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 17:46

noi написа:
Аз лично информация нямам, ако имах щях да я дам където трябва. И за пореден път ти казвам боли когато не си паднал по правилата. И не съм казал, че Пирин са надиграли Ловеч или че цял мач са били в тяхната половина. Пирин не е от класата на Ловеч за да се надиграва с тях. Попитах те какво ще кажеш за победата на Ловеч над Пирин - имаше ли съдийска помощ или не - но не ми отговори.[/quote]

Не съм гледал мача и нямам отговор.За разлика от вас, когато нещо не знам не се правя, че го знам.Ти също казваш, че нямаш доказателства за това, че Ганчев е купил съдията, но това не ти пречи да си убеден в това, че Литекс е победил незаслужено ;)[/quote]

Кашчей, бях на мача и от видяното останах с такива впечатления. Вярно може и да съм пристрастен, но моля те изгледай някъде мача или поне спорните положения и кажи какво мислиш. Друго нещо ми направи впечатление, за което никой не говори. Националните ни засхтитници - Занев, Бодуров и особенно Пл. Николов, бяха меко казано трагични. За да се стигне до там едно младо момче като Карачанаков на няколко пъти да ги минава като пътни знаци и да им прави "чашки", си направи сметка какви национали имаме[/quote]

Вземи едно цвете, каквото и да е, и го гледай от различни ъгли.Ако отвсякъде го виждаш еднакво тогава ще призная, че всяка гледна точка на феновете на стадиона е равна на тази, която вижда съдията.
По въпроса за националните ни защитници-надали са виновни те, че са национали, нали.За да са такива трябва някой да ги повика.Защо вика точно тях и дали чужденецът (както тук се убиха колегите да твърдят, че ще е) е панацея за Националният отбор кой би казал открито.Боби явно и открито се подигра с всички, които толкова напиняха за чужденец-треньор, но не това е тема на темата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 мар 2011 18:22

съдията подпираше литекс от първата до последната минута!Кога ще доживея съдия да подкрепи Пирин в мач срещу литекс!Тони Костадинов да забучи една зверска глава на Дока и съдията да го подмине и да даде жълт на Дока за симулация!Искам това нещо да го видя на мач Пирин-литекс!Няма да ме интересува дали някой е взел пари или не!Защо пък всеки път е в ущърб на Пирин а не на литекс?????????????????????????????
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 18:38

obi4am_pirin написа:съдията подпираше литекс от първата до последната минута!Кога ще доживея съдия да подкрепи Пирин в мач срещу литекс!Тони Костадинов да забучи една зверска глава на Дока и съдията да го подмине и да даде жълт на Дока за симулация!Искам това нещо да го видя на мач Пирин-литекс!Няма да ме интересува дали някой е взел пари или не!Защо пък всеки път е в ущърб на Пирин а не на литекс?????????????????????????????

Аве пич, миналият шампионат имате 2 победи над Литекс-за какво говориш всъщност, и защо говориш за доживяване на нещо?Да не кажеш, че миналият шампионат сте били с класи над Литекс, обаче тях са ги подпирали пак, но не им е била качествена подпората, та се е счупила и в двата ви мача :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 мар 2011 18:42

Кашчей написа:
obi4am_pirin написа:съдията подпираше литекс от първата до последната минута!Кога ще доживея съдия да подкрепи Пирин в мач срещу литекс!Тони Костадинов да забучи една зверска глава на Дока и съдията да го подмине и да даде жълт на Дока за симулация!Искам това нещо да го видя на мач Пирин-литекс!Няма да ме интересува дали някой е взел пари или не!Защо пък всеки път е в ущърб на Пирин а не на литекс?????????????????????????????

Аве пич, миналият шампионат имате 2 победи над Литекс-за какво говориш всъщност, и защо говориш за доживяване на нещо?Да не кажеш, че миналият шампионат сте били с класи над Литекс, обаче тях са ги подпирали пак, но не им е била качествена подпората, та се е счупила и в двата ви мача :roll:

а ве омотан първия мач играхме на една врата и с една контра им вкарахме!Никой не ни е подпирал!В кюстендил следващия мач бяхме с класа над литекс!4-1!Но никой не е и дал повод на съмнение че за нещо е помагано на Пирин!докато обратното го има в изобилие
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 19:21

obi4am_pirin написа:
Кашчей написа:

а ве омотан първия мач играхме на една врата и с една контра им вкарахме!Никой не ни е подпирал!В кюстендил следващия мач бяхме с класа над литекс!4-1!Но никой не е и дал повод на съмнение че за нещо е помагано на Пирин!докато обратното го има в изобилие

Като сте с класа над Литекс, що не сте вие водачи в класирането?!Викаш, Пирин бие Литекс в Кюстендил и това е напълно в реда на нещата.Обаче Литекс бие Пирин в Благоевград и това вече няма начин да не е мафиотско.Най-нормално би било Пирин пак да бие Литекс.Защо?Ами така, то друг отговор и няма.С интерес ще чакам мачът ви с Левски в Благоевград.. и отзивите след него ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 мар 2011 19:56

Ще се борим по същия начин!Ние се борим за точките не ни ги подаряват корумпирани съдии и не си ги купуваме!Какво става с литекс в европа как тук почти нямат загуба а там нещо различно!
damyanov1963:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Пирин-Литекс

Мнениеот Alex » 14 мар 2011 16:07

Преди да ме почнат феновете на Пирин, да кажа, че аз харесвам Пирин и НЕ харесва мЛитекс.

Съдийството беше слабо и толкова, обаче, след като държите да се самосезират комисии, искам да попитам защо не държите да се самосезират и за расистките скандирания на феновете?!?!?!?!? През целия мач се чуваше по телевизията, че не спряха да наричат същия играч мангал и кюмюр!

Нека някой от разпалените защитници на Пирин да отговори защо държат само за тези нарушения, които им изнася, да се самосезират комисии?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Пирин”