tatusindo написа:Неприятно впечатление ми направи едно настъпване на Ранокия срещу противников състезател.....
Определено жабчето не е искал да го настъпи така,но какво ли не прави човек в борба за топката..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:Неприятно впечатление ми направи едно настъпване на Ранокия срещу противников състезател.....
какво му е положителното та той няма един важен мач спечеленtatusindo написа:durex написа:Става същото,както с Милан миналата година.Лео ги подлъга като съкрати с нас точките,но се видя,че няма още опит и се о*ра накрая,така както с нас става в момента!
Айде да не забравяме в каква кал бехте затънали преди да дойде ЛеоОсвен това подобри рекорда за спечелени точки от както е поел тима.... Като цяло оценката ми за работата му дотук е положителна
chaflio79 написа:какво му е положителното та той няма един важен мач спечеленtatusindo написа:durex написа:Става същото,както с Милан миналата година.Лео ги подлъга като съкрати с нас точките,но се видя,че няма още опит и се о*ра накрая,така както с нас става в момента!
Айде да не забравяме в каква кал бехте затънали преди да дойде ЛеоОсвен това подобри рекорда за спечелени точки от както е поел тима.... Като цяло оценката ми за работата му дотук е положителна
но и трябва цялостно подновяване на отбора особено в защита ,едно голямо благодаря на КОРДОБА,МАТЕРАЦИ,ЛУСИО ,САМОЕЛ за всичко което направиха за тима и особено миналата година.Но наистина трябва промяна ,ако нестане сега ще става по зле и по зле а ние ще си останем само със спомена от 2010
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост