Реал Мадрид - Реал Сосиедад 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Реал Сосиедад, 06.02 (неделя) 20 часа

Мнениеот Madridist » 06 фев 2011 22:21

Sl321 това,че защитата ни е зле в момента въобще не искам да го коментирам,защото това е единствения катран в кацата с меда от днешния двубой. Но все пак, ще спомена само няколко неща:

1)за съжаление, "трагична защита" стана нарицателно за Реал от доста години.
2)липсват основни играчи като Рамос и Пепе
3)в игра днес бяха Гарай, голмайстора за гостите - Арбелоа и най-вече моят любимец Раул Албиол. Знаех си,че като влезне в игра,голът на Сосиедад е въпрос на време.
4)Карвальо въобще не може да си комуникира нито с Гарай,нито с Албиол в центъра на защитата. Така както го прави с Пепе,където двамата се сработиха буквално от втория двубой.
5)Всички отбори ни научиха "ахилесовата пета"- извеждащи пасове от дълбочина. И щом централните защитници на Реал Мадрид изглеждат статични пред футболисти като Антоан Гризман и Даниел Естрада, какво можем да очакваме като дойдат Шави, Меси, Фабрегас, Швайнщайгер..... Пянич :oops:

Мисля си,че тези пет неща,които съм изброил донякъде обясняват слабостите в защита отзад. Което за пореден път доказва,че глупостите и легендите,които се пишеха в началото на сезона,че с "любителят на грозен и дефанзивен футбол" (Моуриньо) ще сме бетон отзад и ще гоним победи с по 1:0, са доста,ама доста далеч от реалността 8-) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Реал Сосиедад 4:1 (FT)

Мнениеот UNBEATABLE » 06 фев 2011 22:44

Честита победа мадридисти! Според мен играта беше прекрасна в нападение, но ме е яд за многото пропуски също... защитаата не беше на нужното ниво, но Гарай ми хареса донякъде, но Албиол и острието на гостите Арбелоа ми направиха лошо впечатление... чудно ми е, как се отървахме с 1 гол... странно! Браво на Адебайор! Браво! Направи добър мач днес да се надяваме занапред да вкарва още повече!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 06 фев 2011 22:49

Честита победа
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 06 фев 2011 22:57

ivo82 написа:Честита победа

Казвам ти едно благодаря от името на Моуриньо и футболистите. :roll: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 06 фев 2011 23:31

Роналдо влезна в историята на клуба, след като е вкарал 50 гола от 51 мача ...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Реал Сосиедад, 06.02 (неделя) 20 часа

Мнениеот Madridist » 07 фев 2011 00:52

C.Ronaldo.9 написа:А черните ленти в знак на почит на загиналите легенди на Манчестър ли бяха ?

Хубав въпрос. Така и не разбрах защо футболистите на Реал Мадрид са с черни ленти. Коментаторите по ТВ+ не казаха нищо(или поне аз не чух). Ако някой знае нещо да сподели :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 фев 2011 12:18

[center]Жозе: Ако сме втори с добра игра няма да е проблем[/center]

[center]Изображение[/center]

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо неочаквано заяви, че второто място няма да бъде провал за отбора, ако по време на целия сезон тимът е демонстрирал добра игра.

Столичани биха с 4:1 Реал Сосиедад в поредния си мач и останаха на 7 точки от Барселона, но при формата на каталунците малко фенове на отбора са оптимисти, че титлата е постижима.

“Само веднъж в кариерата си съм завършвал на второ място. Това бе третия ми сезон с Челси. При сегашната ситуация за нас е важно да не се предаваме, да продължим да се борим и да играем добре. Ако го направим, дори и да сме втори ще можем да излезем във ваканция с високо вдигнати глави”
заяви Специалния.

Португалецът отличи няколко футболисти след триумфа и бе доволен, че след ротациите, които направи получилите възможност футболисти са се представили добре.

“Решихме да дадем възможност на Адебайор и ето, че той показа на какво е способен. Сега имаме двама нападатели с различни характеристики, което е добре. Кака и Ласана изиграха много силни 60 минути. Гарай бе спокоен в първия си мач като титуляр. Йозил пък впечатли всички с представянето си, след като се появи на позицията на Ди Мария”.

Моуриньо не подмина и Кристиано Роналдо. “Той отново бе фантастичен. За пореден път играе на върха на възможностите си и помага на отбора. Не се страхува от единоборствата, а дори и да го ритат продължава да се раздава”.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 07 фев 2011 12:57

Гледах и не видях някой да е коментирал, как Роналдо мина защитник на Сосиедад с гърба си... беше много красиво, макар че имаше засада...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 фев 2011 12:59

UNBEATABLE написа:Гледах и не видях някой да е коментирал, как Роналдо мина защитник на Сосиедад с гърба си... беше много красиво, макар че имаше засада...

Не го прави за пръв път :mrgreen: И срещу Атлетико Мадрид имаше подобно изпълнение. Много красиво и ефектно. Както и вчера едно центриране на Ди Мария. :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 фев 2011 16:05

Madridist написа:[center]Жозе: Ако сме втори с добра игра няма да е проблем[/center]

[center]Изображение[/center]

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо неочаквано заяви, че второто място няма да бъде провал за отбора, ако по време на целия сезон тимът е демонстрирал добра игра.

Столичани биха с 4:1 Реал Сосиедад в поредния си мач и останаха на 7 точки от Барселона, но при формата на каталунците малко фенове на отбора са оптимисти, че титлата е постижима.

“Само веднъж в кариерата си съм завършвал на второ място. Това бе третия ми сезон с Челси. При сегашната ситуация за нас е важно да не се предаваме, да продължим да се борим и да играем добре. Ако го направим, дори и да сме втори ще можем да излезем във ваканция с високо вдигнати глави”
заяви Специалния.

Португалецът отличи няколко футболисти след триумфа и бе доволен, че след ротациите, които направи получилите възможност футболисти са се представили добре.

“Решихме да дадем възможност на Адебайор и ето, че той показа на какво е способен. Сега имаме двама нападатели с различни характеристики, което е добре. Кака и Ласана изиграха много силни 60 минути. Гарай бе спокоен в първия си мач като титуляр. Йозил пък впечатли всички с представянето си, след като се появи на позицията на Ди Мария”.

Моуриньо не подмина и Кристиано Роналдо. “Той отново бе фантастичен. За пореден път играе на върха на възможностите си и помага на отбора. Не се страхува от единоборствата, а дори и да го ритат продължава да се раздава”.

Жозе пак ги спряга едни оправдания за пред хората, които винаги звучат праводоподобно. Обаче списъкът с възможностите с които може да си измие ръцете, драстично намаля. Май забравя за какво Перес плати трансферна сума за него.
То и през миналия сезон не беше срамно Реал да е втори, но Инженера затвори вратата от външната страна. От 3-те възможни купи в Испания, Моу трябва да вземе поне едната, защото на чичко Перес ще му дойдат множко директните загуби от Барселона. И не се знае каква ще му бъде реакцията. На Моу може и да му се размине заради името и визитката му, но като знаем какъв е нравът на бизнесмена нищо не е сигурно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Реал Мадрид”