Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Вярвате ли, че записите уличаващи премиера са манипулирани ?

Мнениеот Samoyl » 20 яну 2011 13:23

Моето лично мнение - манипулирани.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 20 яну 2011 13:30

mormona написа:По - важно е дали сте доволни от управлението и от начина ви на живот....повечето меи сте доволни.... :? Много жалко :|

Ти какво искаш да се промени за 2 години ? А и мислиш ли сериозно, че който и да е ще ни оправи, та нали ние трябва да си помогнеме ?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 яну 2011 13:34

По - важно е дали сте доволни от управлението и от начина ви на живот....повечето меи сте доволни.... :? Много жалко :|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 20 яну 2011 13:46

Hardi написа:100 % подкрепа за ББ. По клеветнически записи няма да намерите никаде. Гаранция че по заявка на Яне , Алексей е бутнал тук там и ето ти манипулирани записи . Алексей и Яне в затвора!

Платените мишоци нямате почивен ден.
Всички са убедени, че са проведени тези разговори. И участниците си признаха, и се знае по нареждане на кого са - да си чувал за съдия Г.Колев!?! Прокурора също е известен.
Няма манипулация, има хайдутлуци, извършвани от сегауправляващите ни физкултурници и пожарникаро-милиционери.
Когато фактите говорят,и мишоците трябва да мълчат!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 яну 2011 14:19

Записите са истински. А Бойко е време да си ходи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 яну 2011 15:14

Сега видях темата и сложих към нея и една анкета да гласуват потребителите. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 яну 2011 01:20

Аз съм единственият,който е гласувал,че не може да прецени.Няма как да бъда сигурен дали са манипулирани записите или не,по простата причина,че не съм специалист и няма как да съм наясно с тази материя.Все пак,мога да кажа,че опит за лобиране в полза на Мишо Бирата,от бившия бригадир в една силова групировка,наричан тогава Боко Тиквата,е имало.Наричам така шефа на баскетфедерацията и премиера,по простата причина,че самият изказ в записа е подобен,а и все пак тези прякори съвсем не съм ги измислил аз.Във всяка една нормална европейска държава,щеше да стане огромен скандал и щяха да хвърчат оставки.Тук обаче Бойко Борисов,не само че няма да падне,а и ще изкара минимум още един мандат.А и да ви кажа честно,нечистоплътността на кампанията на Галерия,РЗС,Трактора,Дългия и т.н. ме отвращава повече от Бойко Ларжа(другият му прякор,който също не аз съм измислил).Всички бяха по-ниски от тревата при предишните две правителства,а днес не спират да изкарват записи и да провеждат платена кампания срещу властта.Е,Дългия поне има опит в изпълняване на поръчки...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Мнениеот W84me » 28 яну 2011 16:11

Преди малко в извънредно предаване на Канал 3,Сашо Диков направи интервю с човек от вестник Галерия,той каза,че френска експертиза е доказала абсолютната автентичност на записа между ББ и Танов,свързан с Мишо "Бирата"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Мнениеот child in time » 28 яну 2011 16:17

Не съм изненадан! Честно казано ми омръзна от целия този цирк! Преместват фокуса от истински важните неща към порената шуробаджанащина на управляващите! Нито е толкова революционно нито изненадващо! Подобни неща винаги ги е имало просто сега се вдигна повече пушилка от друг път! Честито братя Българи пак се опитват да ни правят на маймуни!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Мнениеот zlatan » 28 яну 2011 16:22

Не съм изненадан! Честно казано ми омръзна от целия този цирк! Преместват фокуса от истински важните неща към порената шуробаджанащина на управляващите! Нито е толкова революционно нито изненадващо! Подобни неща винаги ги е имало просто сега се вдигна повече пушилка от друг път! Честито братя Българи пак се опитват да ни правят на маймуни

казал си всичко което става в държавата ни
+11111111111111111111
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Свободна зона”