Evening Times: Селтик заплаши ЦСКА с ФИФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Evening Times: Селтик заплаши ЦСКА с ФИФА

Мнениеот Кашчей » 21 яну 2011 21:08

B__A__N__DA__TA написа:Много е ниско нивото на футбола и на управниците му в България, не се изненадвам от тази новина.А тези, които злорадстват в подобни случаи, трябва да се замислят над ролята си в този цирк.Без значение, за кой се отнася проблема, не трябва да се злорадства, това е все едно да ръкопляскаш, на погребение на роднина...в случая.Ако имате креативно мнение дайте го, но само да се плюе не става. Първият и най-съществен признак на ниска култура и възпитание в големи лишения....това се отнася изцяло за потребителя Кашчей

[offtopic]Данке зеер!Винаги съм знаел, че имам много ниска култура.. и не съм го криел.Не си плащам данъците, не си плащам лизинга.Вземам стоки на лизинг и ги продавам.. въобще съм с много ниска култура.

Благодаря ти, че успя да откриеш това и де ме засрамиш... като митничар от Свиленград се чувствам сега :cry: :cry:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2011 21:08

PFC Litex е написал почти същото, не сме се наговаряли :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 яну 2011 21:12

Viktor4o_Rs написа:
B__A__N__DA__TA написа:Много е ниско нивото на футбола и на управниците му в България, не се изненадвам от тази новина.А тези, които злорадстват в подобни случаи, трябва да се замислят над ролята си в този цирк.Без значение, за кой се отнася проблема, не трябва да се злорадства, това е все едно да ръкопляскаш, на погребение на роднина...в случая.Ако имате креативно мнение дайте го, но само да се плюе не става. Първият и най-съществен признак на ниска култура и възпитание в големи лишения....това се отнася изцяло за потребителя Кашчей

Не съм съгласен, какво сме виновни феновете на другите отбори, че пернишките мутри се имат за много хитри и не плащат ? Какво креативно мнение да дадем, след като повечето от вас непрекъснато търсят конспирации и врагът с партиен билет, и си живеят в 60-те и 70-те на миналия век :roll: Какво има толкова да се мисли - продавате си добрите играчи, не вземате скъпи нови, ако трябва 1 година няма да играете в Европа и си изчиствате дълговете - съвсем просто е ;)
Само че оня дебелак Иво Иванов се изстъпанва и казва, че сте първи или в най-лошия случай втори, и вие плясвате с ръце и сте доволни, еми как да стане ...

Да беее пляскаме с ръце,с крака даже и с нещо друго от радост нали!Ние сме много добре в момента и затова му вярваме.......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 яну 2011 21:13

kiko75 написа:
PFC Litex написа:B__A__N__DA__TA , ученици в 10-ти клас да поставят да управляват ЦСКА ще го направят по-успешно. Тези неща се дъвчат вече 3-4 години и как до сега аджеба никой от ръководството не го хвана поне малко срам от всичко това.

Когато нещо не можеш да го платиш, ти купуваш ли го?

Поговорката за съдраните гащи в момента важи в пълна сила за червените колкото и гадно да звучи, ти ги кърпиш, но те се късат на друго място. Също така голяма вина е егото, което вече няма покритие.
Толкова време мина, че ако бяха почнали от нулата на чисто, днес всичко при ЦСКА щеше да е цветя и рози.
Още когато ТИТАН поеха ЦСКА ако са искали да правят нещо, то първото нещо което трябваше да свършат е да се порине всичко с високи заплати и да се крета един два сезона с юноши, дори и с юноши ЦСКА няма изпадне от групата. Това ще доведе до финансови икономии с които ще погасят задълженията за да излязат на чисто.

ЦСКА за три години сте привлекли над 30 нови футболисти бре, това е адски смешно, за сметка на същото ние в Литекс сме привлекли дали има 5-6 човека.

Заебете за един два сезона фанфарите, но си оправете нещата, след това ще е лесно.
Аве кво се сравнявате вс ЦСКА ве радваите се да няма наглите 2 щото няма да ви има и на картата пак ще копуваме и пак ще ни има

Ти някога нормална дискусия ще почнеш ли да водиш в този форум?
Щом не можеш да отсееш едно мнение какво е, няма как да ти помогна.
Радвайте се тогава на проблемите си, но след това не обвинявайте всички други, а вие да сте невинни по случая.
Последна промяна от PFC Litex на 21 яну 2011 21:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 яну 2011 21:16

PFC Litex написа:B__A__N__DA__TA , ученици в 10-ти клас да поставят да управляват ЦСКА ще го направят по-успешно. Тези неща се дъвчат вече 3-4 години и как до сега аджеба никой от ръководството не го хвана поне малко срам от всичко това.

Поговорката за съдраните гащи в момента важи в пълна сила за червените колкото и гадно да звучи, ти ги кърпиш, но те се късат на друго място. Също така голяма вина е егото, което вече няма покритие.
Толкова време мина, че ако бяха почнали от нулата на чисто, днес всичко при ЦСКА щеше да е цветя и рози.
Още когато ТИТАН поеха ЦСКА ако са искали да правят нещо, то първото нещо което трябваше да свършат е да се порине всичко с високи заплати и да се крета един два сезона с юноши, дори и с юноши ЦСКА няма изпадне от групата. Това ще доведе до финансови икономии с които ще погасят задълженията за да излязат на чисто.

ЦСКА за три години сте привлекли над 30 нови футболисти бре, това е адски смешно, за сметка на същото ние в Литекс сме привлекли дали има 5-6 човека.

Заебете за един два сезона фанфарите, но си оправете нещата, след това ще е лесно.

Еми де да знам сега Титаните както виждаш не дават луди пари за играчи!Взимат се разни свободни агенти(Само Четин не е !Даже и не са платили на Калиакра още,въпреки че не е много сигурно,че ще остане де)!Почнаха да се разплащат малко по малко,на Аримята почна някъв ремонт и като че ли всичко си идва по местата!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2011 21:17

Да купувам го.Имам кредитни карти и си ги обслужвам.Също така, ако забавя вноска(което се е случвало), банката не се свързва с първият вестник за да ме изтипосат на челна страница.Та какво написал тоя и оня , ми е през крачола, но това няма общо с темата в края на краищата, а и с предният ми коментар в който очевидно си на страната на споменатия.Няма лошо, но ...няма и смислен коментар по темата или поста ми, или аз не виждам.Извинявай, ако съм те обидил и прости невежеството ми, ако съм те неразбрал
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 яну 2011 21:20

Проблемите са доста големи и с козметични намеси няма да се оправят.
Във форума на ЦСКА има един списък с всички ваши трансфери за 3-4 сезона назад ли бяха не помня и излиза, че сте дали над 5 милиона евро за трансфери, това според теб нормално е ли е, при всички финансови проблеми които имате?
Този Шеридън за какво ви беше, освен проблеми друго нищо не даде на ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 яну 2011 21:21

Предният ми отговор беше ироничен.
Дай сега по-сериозно:ти искаш да скърбя за това, че ЦСКА има проблеми, създадени единствено от некадърното управление на клуба, грандоманщината на шефове и фенове?И защо да го правя?ЦСКА не е моят отбор.Все едно ми е какво става с тях.Въобще не споделям мнението, че България има нужда от силни ЦСКА и Левски.България има нужда от качествени президенти на ФК, от качествени школи, от качествени стадиони и бази.България има нужда от 7-8 силни отбора, които да се конкурират всяка година.България няма нужда от 2 отбора, чиято заслуга за съществуването им е това, че са от София и целият медиен апарат е впрегнат да ни промива мозъците, че няма футбол без тях.Отбори, които (особено ЦСКА) нямат сила да си създадт качествени играчи и все се оглеждат за нещо от Пловдив, Ст. загора и Благоевград, но имат наглостта да говорят за тях, като за селски отбори, които с нищо не са допринесли за коефицента на България в ЕКТ.Ако вие, "граждани" играехте със собствени юноши, май нямаше и да помиришете ЕКТ.

Пък нека съм с ниска култура...висококултурний "армеецо"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 21 яну 2011 21:21

всички имат такива проблеми ама само за ЦСКА се бие камбаната .... другите минават между капките ...... да си видял седмици да се дъвчи дълга на батков към онова списание за рекламата ..... едвам се спомена , някой нещо да написа за неплатените заплати на оня сърбина в левски ........ може сега всички тия неща да са изчистени ама и когато изплуваха никой нито писа статии нито извънредни предавания се правиха ........ селтик ще си получат парите , тва е ясно , както и ние ще си получим парите от алания ..... и нещо към разбирача ....глей кво измислих ..... селтик са си получили парите ама не казват а с това се оправдават за проблемите си .... кво ще кажеш????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 яну 2011 21:28

PFC Litex написа:Проблемите са доста големи и с козметични намеси няма да се оправят.
Във форума на ЦСКА има един списък с всички ваши трансфери за 3-4 сезона назад ли бяха не помня и излиза, че сте дали над 5 милиона евро за трансфери, това според теб нормално е ли е, при всички финансови проблеми които имате?
Този Шеридън за какво ви беше, освен проблеми друго нищо не даде на ЦСКА.

Абе гледай сега Шеридън според мен има нужда от малко адаптация!Идва от друга страна и не е много в час!Въпреки това вкара 6 гола досега,1 от който беше срещу Бешикташ!И освен това не беше титуляр в почти всички мачове!
Качествата му е малко рано да се дискутират,поне аз така мисля!Друг е въпросът,че се дават пари за трансфери,когато трябва да се дават на други места!На мене лично ми се иска да се купуват играчи(ама да СТАВАТ),ама са като има толкова много задължения ще трябва да се примиря няма как..
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”