Манчестър Юнайтед-Ливърпул Ф.А Къп

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед-Ливърпул Ф.А Къп

Мнениеот liverpool-4ever » 06 яну 2011 21:19

KingKenny написа:Мисля че мача ще бъде, ако говорим логично, минимум 7-0, но все пак си мисля че има някакъв Бог на тази Земя, мисля че има някаква справедливост на тази Земя. Не може един клуб който е преживял толкова много мъки през този сезон толлкова ядове са брали всички да падне в неделя от Юнайтед. Моментното състояние показва точно обратното, но за бога спомнете си мачовете в които сме правили обрати срещу Сити, Алвеш, Милан,Портсмут, Челси, Нюкасъл - все велики срещи. Спомнете си защо сме фенове на Ливърпул спомнете си го и тогава кажете че не можем да бием Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд.

Първото ти изречение е неуместно.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 06 яну 2011 21:21

sps написа:4:1 .... pak

Ти фен на Ливърпул ли си бе? 4:1.. Хаха. Всички казваха по Челси 5:0 Ливърпул, ама ги победихме, нали? Защо Бог да не ни пусне малко късмет поне в един мач, както пуска всеки мач късмет на МЮ?

Потребителски аватар
ssteffan
Контакти:

Мнениеот ssteffan » 06 яну 2011 21:55

ЛИВЪРПУЛ ПРОДЪЛЖАВА :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 яну 2011 22:21

ssteffan написа:ЛИВЪРПУЛ ПРОДЪЛЖАВА :twisted: :twisted: :twisted:

Да губи двубойте си. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 06 яну 2011 22:38

Rofles написа:
ssteffan написа:ЛИВЪРПУЛ ПРОДЪЛЖАВА :twisted: :twisted: :twisted:

Да губи двубойте си. :)

Аз сериозно мисля да влизам в форума на МЮ и аз да злорадствам, както вие го правите. Е то е нормално, като имаме предвид, че ние сме най-успешният отбор в историята, да, нормално е при първото и последно превъзходство да злорадстват, да използват момента..

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 яну 2011 22:43

Абе Ливърпул може да се дънат яко срещу такива отбори като Блекбърн,Помпи и така на татък.Но срещу силните отбори играят доста добре.Аз мисля,че ще бием със 3:4 или 2:3.Но с тренер като дядо ви Ходжа нищо не е сигурно :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 07 яну 2011 01:14

Някое друго клише така.

Паднахте от Сити 3:0, паднахте от Евертън 2:0, Паднахте от нас 3:2, като реалния резултат беше 5:1, паднахте от Тотнъм 2:1, хиксирахте на Арсенал и бихте отчайващ Челси (по-скоро Торес ги би).
Миналия сезон отново от всички топ отбори имахте най-малко спечели точки от мачовете от топ 4 заедно с Арсенал.
Мисля че беше победа и загуба срещу нас, 2 хикса с Арсенал, 2 загуби срещу Челси (на Джерардчо тъпкано ще му се върне сега задето се направи на мотика, всичко се връща), 2 хикса срещу Сити и победа и загуба срещу Тотнъм.
Нещо силното представяне срещу силните отбори ми се губи.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 07 яну 2011 11:17

FCUnitedofManchester написа:Някое друго клише така.

Паднахте от Сити 3:0, паднахте от Евертън 2:0, Паднахте от нас 3:2, като реалния резултат беше 5:1, паднахте от Тотнъм 2:1, хиксирахте на Арсенал и бихте отчайващ Челси (по-скоро Торес ги би).
Миналия сезон отново от всички топ отбори имахте най-малко спечели точки от мачовете от топ 4 заедно с Арсенал.
Мисля че беше победа и загуба срещу нас, 2 хикса с Арсенал, 2 загуби срещу Челси (на Джерардчо тъпкано ще му се върне сега задето се направи на мотика, всичко се връща), 2 хикса срещу Сити и победа и загуба срещу Тотнъм.
Нещо силното представяне срещу силните отбори ми се губи.

Tи идиот ли си ве? Не виждаш ли, че от 2 години отбора е в криза? Айде и вие да сте в криза и да ви видя кво ще правите. А защо казваш само за последните 2 години. Я се върни още една например назад. Май не ти изнася нали? :lol: :lol: Може би, защото ще трябва да споменеш за дубъла, който ви направихме, нали ? 2-1 и 1-4 :lol: :lol:

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 07 яну 2011 12:21

Слабо ме притеснява оня дабъл. Дето ви беши трети за 25 сезона.
Главно защото изкарахте много късмет оня сезон и незаслужено взехте 10 мача в продължението и завършихте с прекалено много точки за вас, 86.
Сега всички разбраха къде ви е реалното място и че не заслужавахте титлата оня сезон.
Освен това те съветвам да не се връщаш по-назад защото ще разбереш че преди тоя определено калитарски сезон имахме 11 поредни мача без загуба срещу вас. И победи с по 3,4 гола.
А ако се върнем още по назад (като фенове на ливърпуул много обичате да го правите) статистиката показва че имате 10 победи в последните 20 години от около 45 мача, а ние имаме 25.
това се казва да живееш в миналото.

Да не говорим за генералната статистика дето естествено е познай за кой отбор пак с повече победи.
Даже е доста интересна в момента.

70-50-60 във всички мачове.
Като имаме 7 победи на вашия стадион повече отколкото вие имате на ОТ.

Върни се в “Ливърпул”