msm написа:Кашчей написа:Поисках линк към решението на съда защото миналата година излезе подобна информация, но за Административния съд.Ако ти не си го прочел това-не е мой проблем.Това е сериозна информация и трябва да я има на официалният сайт на ВКС, а не да ми излиза в Спортал, 24 часа или Балоня.Когато регистрираха "Ботев"Пд. си имаше инфо, с номер и решение на Пловдивски окръжен съд.Дайте сега вие линк към решението на ВКС, за да ни убедите, че е вярно.. и че въобще е имало такова дело.
Простотия ли е да питаш кои са задлъжнелите общини, защото 65 милиона си е сериозна сума, която се хвърля ей така, между другото, за да зарибява такива като теб?!?
ПП-Много ти е силната омразата и ти заслепява очите.
Това, че някъде излязал някакъв линк, в никакъв случай не означава, че за всяко решение, който и да е съд трябва да предоставя подобна информация. Това , че на теб ти се иска, не означава, че е задължително. И пак ще ти кажа, като толкова те интересува, вземи рейсчето от Русе та в София и право в Върховният касационен съд , там си го поискай това решение. Същото се отнася и за общините, отивай в Софийска община и питай колко дължат....Аз не се зарибявам изобщо, защото не ме интересува. Кой какво има да взима си е негов проблем и да си го решава. Аз си гледам отбора и толкова. Но такива дърльовци като теб само дразнят с тъпи въпроси. Остава да искаш и да ти кажем часа на делото, номера на залата, състава на съда - поименно с ЕГН-та, адреси и телефони, семейно положение и др. подобни глупости.
ПП - Не е омраза да защитавам отбора на който съм привърженик. Това се казва "ОБИЧ". Омразата е за тези които плюят по чуждото, а не виждат тяхното. Точно като теб. Ти нямаш един позитивен пост в тоя подфорум, а мненията ти тук са най-много. Когато видиш мое мнение във друг подфорум, и критикувам някой или нещо, тогава можеш да кажеш , че мразя!
хахахаха..... Значи на сайта на всеки съд може да излиза инфо по решение на всяко заведено дело, с номер, съдебен състав и страни по делото, само за това дело не трябва да има информация.Не усещаш ли, че олекваш с такъв пост

Ти хвана ли рейса за Панчерево, та да се увериш със собствените си очи за мащабното строителство, или се довери на инфото от Спортал?Само си питам, не ми трябва отговор!
ПП-Мразиш мен, msm