ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева 13 ное

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева 13 ное

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 01:22

msm написа:
Кашчей написа:Поисках линк към решението на съда защото миналата година излезе подобна информация, но за Административния съд.Ако ти не си го прочел това-не е мой проблем.Това е сериозна информация и трябва да я има на официалният сайт на ВКС, а не да ми излиза в Спортал, 24 часа или Балоня.Когато регистрираха "Ботев"Пд. си имаше инфо, с номер и решение на Пловдивски окръжен съд.Дайте сега вие линк към решението на ВКС, за да ни убедите, че е вярно.. и че въобще е имало такова дело.
Простотия ли е да питаш кои са задлъжнелите общини, защото 65 милиона си е сериозна сума, която се хвърля ей така, между другото, за да зарибява такива като теб?!?

ПП-Много ти е силната омразата и ти заслепява очите.

Това, че някъде излязал някакъв линк, в никакъв случай не означава, че за всяко решение, който и да е съд трябва да предоставя подобна информация. Това , че на теб ти се иска, не означава, че е задължително. И пак ще ти кажа, като толкова те интересува, вземи рейсчето от Русе та в София и право в Върховният касационен съд , там си го поискай това решение. Същото се отнася и за общините, отивай в Софийска община и питай колко дължат....Аз не се зарибявам изобщо, защото не ме интересува. Кой какво има да взима си е негов проблем и да си го решава. Аз си гледам отбора и толкова. Но такива дърльовци като теб само дразнят с тъпи въпроси. Остава да искаш и да ти кажем часа на делото, номера на залата, състава на съда - поименно с ЕГН-та, адреси и телефони, семейно положение и др. подобни глупости.
ПП - Не е омраза да защитавам отбора на който съм привърженик. Това се казва "ОБИЧ". Омразата е за тези които плюят по чуждото, а не виждат тяхното. Точно като теб. Ти нямаш един позитивен пост в тоя подфорум, а мненията ти тук са най-много. Когато видиш мое мнение във друг подфорум, и критикувам някой или нещо, тогава можеш да кажеш , че мразя!

хахахаха..... Значи на сайта на всеки съд може да излиза инфо по решение на всяко заведено дело, с номер, съдебен състав и страни по делото, само за това дело не трябва да има информация.Не усещаш ли, че олекваш с такъв пост :mrgreen: ВКС се произнася след 10 години по въпрос, който....Трябвали и м 10 години, за да разнищят казуса.Сега очаквам и Висшият Апелативен съд, като последна инстанция да се произнесе.. кога ли :roll:
Ти хвана ли рейса за Панчерево, та да се увериш със собствените си очи за мащабното строителство, или се довери на инфото от Спортал?Само си питам, не ми трябва отговор!

ПП-Мразиш мен, msm ;) защото въпросите ми са неприятни за теб.Неприятни са, защото или нямат отговор, или отговорът не е в полза на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 ное 2010 01:55

Я пак погледни , какво пише в сайта на ВСК - В тази секция ще бъдат публикувани решения на дела и мотиви към тях с изключителен обществен интерес. Да прочиташ всички дела някъде? Това , че на теб ти е проблем, че го няма, не е проблем на съда за да ти го предостави. Делата които са публикувани се отнасят до убийства, измами в големи размери, и др. обществени интереси. Няма едно дело което да е качено отнасящо се до това , че някой бил надчетен преди 11г. Но явно щом на теб ти се иска, това трябва да е здължително - защото тежиш!
Аз не мразя теб лично, както и когото да било. Дразнят ме навлеци, които искат да се изкарат големи специалисти на гърба на други хора, които нямат интерес от подобни конкретики. Това все пак е спортен форум и е естествено да си говорим за спорт. Обществените изяви са само част от информацията за определен клуб, която просто се коментира като факт. А който желае извлечения, решения, доказателства и др. подобни, да си ги търси в определените за това институции.
П.П. И какво ако евентуално може информацията да не вярна. Какво ме касае мен или пък да ми е неприятна? Има си юристи в ЦСКА, има си собственици, да го мислят. Ами ако евентуално е вярна, ти ще се извиниш ли публично, че плюваш без да си 100% сигурен? Или тогава ще плюеш ВКС, че не са си обновили сайта на секундата? Защото ти май само това можеш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 03:25

msm написа:Я пак погледни , какво пише в сайта на ВСК - В тази секция ще бъдат публикувани решения на дела и мотиви към тях с изключителен обществен интерес. Да прочиташ всички дела някъде? Това , че на теб ти е проблем, че го няма, не е проблем на съда за да ти го предостави. Делата които са публикувани се отнасят до убийства, измами в големи размери, и др. обществени интереси. Няма едно дело което да е качено отнасящо се до това , че някой бил надчетен преди 11г. Но явно щом на теб ти се иска, това трябва да е здължително - защото тежиш!
Аз не мразя теб лично, както и когото да било. Дразнят ме навлеци, които искат да се изкарат големи специалисти на гърба на други хора, които нямат интерес от подобни конкретики. Това все пак е спортен форум и е естествено да си говорим за спорт. Обществените изяви са само част от информацията за определен клуб, която просто се коментира като факт. А който желае извлечения, решения, доказателства и др. подобни, да си ги търси в определените за това институции.
П.П. И какво ако евентуално може информацията да не вярна. Какво ме касае мен или пък да ми е неприятна? Има си юристи в ЦСКА, има си собственици, да го мислят. Ами ако евентуално е вярна, ти ще се извиниш ли публично, че плюваш без да си 100% сигурен? Или тогава ще плюеш ВКС, че не са си обновили сайта на секундата? Защото ти май само това можеш!

Да, ще се извиня, защото не ме е срам да си призная, ако съм сбъркал.
Не съм убеден, че някой друг ще се извини, ако той е сбъркал, като не визирам теб, защото ти вече показа, че го можеш :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2010 14:29

Кашчей написа:хахахаха..... Значи на сайта на всеки съд може да излиза инфо по решение на всяко заведено дело, с номер, съдебен състав и страни по делото, само за това дело не трябва да има информация.Не усещаш ли, че олекваш с такъв пост :mrgreen: ВКС се произнася след 10 години по въпрос, който....Трябвали и м 10 години, за да разнищят казуса.Сега очаквам и Висшият Апелативен съд, като последна инстанция да се произнесе.. кога ли :roll:
Ти хвана ли рейса за Панчерево, та да се увериш със собствените си очи за мащабното строителство, или се довери на инфото от Спортал?Само си питам, не ми трябва отговор!

ПП-Мразиш мен, msm ;) защото въпросите ми са неприятни за теб.Неприятни са, защото или нямат отговор, или отговорът не е в полза на ЦСКА.

28 октомври 2010 г.

Поради въвеждане на нова деловодна система в официалния сайт на ВКС все още не могат да се правят справки по делата

Поради въвеждане в експлоатация на нова деловодна система във ВКС и затруднения от техническо естество се забавя въвеждането на данните по делата в раздел „Справки за дела”.

Справки може да се правят и по телефона в съдебна информация.

Ръководството на ВКС се извинява на гражданите за причинените неудобства и моли за разбиране и търпение. Прави се всичко необходимо, за да се въведе в експлоатация новата деловодна система на официалния сайт на ВКС.

Това го пише на сайта на ВКС. Може би не си го забелязъл...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 14:42

vaskonti написа:
Кашчей написа:хахахаха..... Значи на сайта на всеки съд може да излиза инфо по решение на всяко заведено дело, с номер, съдебен състав и страни по делото, само за това дело не трябва да има информация.Не усещаш ли, че олекваш с такъв пост :mrgreen: ВКС се произнася след 10 години по въпрос, който....Трябвали и м 10 години, за да разнищят казуса.Сега очаквам и Висшият Апелативен съд, като последна инстанция да се произнесе.. кога ли :roll:

28 октомври 2010 г.

Поради въвеждане на нова деловодна система в официалния сайт на ВКС все още не могат да се правят справки по делата

Поради въвеждане в експлоатация на нова деловодна система във ВКС и затруднения от техническо естество се забавя въвеждането на данните по делата в раздел „Справки за дела”.

Справки може да се правят и по телефона в съдебна информация.

Ръководството на ВКС се извинява на гражданите за причинените неудобства и моли за разбиране и търпение. Прави се всичко необходимо, за да се въведе в експлоатация новата деловодна система на официалния сайт на ВКС.

Това го пише на сайта на ВКС. Може би не си го забелязъл...

Васконти, аз въобще не съм търсил нищо в сайта на ВКС.Просто исках от кико75 да пусне линк към нещо сериозно, защото още чакам Пуканката да пусне линк към решението на ВАС за АС-23, но май няма да го дочакам ;)
Искам личното ти мнение-сериозно ли е такова дело да се влачи 11 години.. на предпоследна инстанция?Абстрахирай се от страните по делото и ми кажи твоето виждане, ако обичаш :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2010 15:54

Ами защо искаш линк от някой, след като е елементарно и сам да провериш. И след като не си проверил защо твърдиш, че в сайта на ВКС няма нищо?
Иначе дела в България редовно си се точат години наред. Законите са такива, че на практика може да се протака без ограничение във времето, може и 50 години, стига да няма ограничение по давност. Не виждам какво те учудва...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 16:57

vaskonti написа:Ами защо искаш линк от някой, след като е елементарно и сам да провериш. И след като не си проверил защо твърдиш, че в сайта на ВКС няма нищо?
Иначе дела в България редовно си се точат години наред. Законите са такива, че на практика може да се протака без ограничение във времето, може и 50 години, стига да няма ограничение по давност. Не виждам какво те учудва...

Искам линк, защото информацията я пуска той, а не аз.Не твърдя, че няма нищо на сайта на ВКС.Ако смяташ, че съм твърдял подобно нещо-моля, покажи къде!Дела се точат с години, но не и на такова ниво, не и с такива страни по делото.
Аз продължавам да смятам, че това е NT!Божков е достатъчно умен мъж, за да прави такива елементарни грешки от правно естество.
Да допълня:
Божков става президент на ЦСКА в края на 1999 г.Финансова ревизия на неговото управление е правена не по-рано от средата на следващата година.Как тогава Мравоядът и МФ са завели дело за неуредици срещу ЦСКА на Божков, през 1999-а?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 14 ное 2010 23:26

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами защо искаш линк от някой, след като е елементарно и сам да провериш. И след като не си проверил защо твърдиш, че в сайта на ВКС няма нищо?

Искам линк, защото информацията я пуска той, а не аз.Не твърдя, че няма нищо на сайта на ВКС.Ако смяташ, че съм твърдял подобно нещо-моля, покажи къде!Дела се точат с години, но не и на такова ниво, не и с такива страни по делото.
Аз продължавам да смятам, че това е NT!Божков е достатъчно умен мъж, за да прави такива елементарни грешки от правно естество.
Да допълня:
Божков става президент на ЦСКА в края на 1999 г.Финансова ревизия на неговото управление е правена не по-рано от средата на следващата година.Как тогава Мравоядът и МФ са завели дело за неуредици срещу ЦСКА на Божков, през 1999-а?

господин Батков, сайтът на ВКС не е информационен бюлетин! решението, ако има такова, касае страните по него...

интересно е дали научихте къде пише, че държавната публична собственост не може да се отдава под наем!?

Върни се в “ЦСКА”