Истината за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Истината за Левски.

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2010 14:14

deepblue1963 написа:Защото бяхме с двама пенсионери в средата!Не един,а цели двама!Пенсионери,които след 20мин. "издъхват"!Оттам нататък-две "дупки" в средата...Какво да очакваме в нападение или в защита?

Това вие феновете на Левски го виждахте идеално и голямата грешка е, че ръководството ви не спираха да тръбят, че в Левски няма титуляри и резерви, че футболистите са ви най-добрите в България, а тези думи малко или много казани от Гонзо и Ясен е нормално да накарат всеки фен на Левски да вярва в същото и когато тези които не са фенове на Левски в дискусиите споделят, че нямате добри заместници, че някой хора куцат вие вместо да водите дискусия ги нападате, че пишат това с цел да провокират.

Нужно ли беше така да се катурне настроението ви в отбора за да си признае Гонзо това, която го виждаха всички?
Изображение

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 31 окт 2010 14:26

Когато треньор с авторитет,който е учил и знае се съгласи такъв "капацитет"като Гонзо да му е шеф,елате ми се обадете!От кратунка-кратунки! ;)

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 31 окт 2010 14:41

Според някои от вас тука Левски е продал мача, хубаво ама тва нещо не трябва ли да се разследва в една страна с истинска демокрация, при такова положение нашият обор би трябвало от догодина да се състезава заедно с Ботев или Нефтохимик а не да се мисли за шампионски титли и шампионски лиги? :roll: :roll:
tifozi rossoneri

fbox7

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 14:41

Сега ще ви кажа това което наистина мисля без капка ирония,тъй като навярно всички знаете,че съм фен на ЦСКА ! Ще се опитам да бъда абсолютно обективен и да кажа нещата такива каквито са,поне според мен.

1.Ако вие ( под вие имам в предвид ръководството ви) имате амбиции за нещо голямо,то как да стане с хора които са - неуки,незнаещи,не можещи и некадърни ( имам в предвид Гонзо и Ясен - Ясен не е никакъв фактор,а е послушно момченце на Гонзо,а от Гонзо, повече от футбол и тактика разбират поне 70% от хората в форума ! Това означава,че всичко което се случва във вашия лагер става под диктата на Гонзо от което следва,че вие сте обречени.)

2.Вие феновете много бързо започвате да летите в небесата и да мечтаете,доверявате се прекалено бързо на ръководството и на футболистите и когато доиде моментът на истината,болката ви е голяма защото падате от много високо,височината всеки сам си я преценява,зависи кой на каква височина е летял.

3.Играете безидеино и еднотипно и всички отбори от А група разбраха как да играят срещу вас.

4.Разчитате само на 1 футболист и това е Дембеле,той е вкарал 90% от головете ви до сега,което значи,че мачовете ги печелите благодарение на него. Идват моменти когато може да бъде контузен,може да му падне формата,може да бъде разгадан от противниковия отбор(тъй като той не е нищо особено за разгадаване - силен физически,добур демараж и решителен и хладнокръвен пред гола ,но неможе сам да прави положенията си ... трябва да бъде намиран от свой съотборник и да няма покрай него добър защитник които да знае как да го затвои...).може да бъде наказан,поради натрупани картони или дърпане на съдия примерно:) ,а може да бъде и продаден .... ами тогава ???

5.Вие сте в криза ... по-добре го осъзнайте вместо да се заблуждавате,защото колкото по-бързо си дадете сметка,толкова по-бързо ще може да излезете от кризата ....

Считам че имате само един класен футболист и това е Жоазиньо !!!

Моето мнение което ще докаже всичко това което съм написал е следното : в четвъртък падате от Лил и следващия мач със Славия или падате или изстрадано равенство и задълбаване към дъното ....

Това според мен е истината за вашия отбор.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 18:46

Bobby1177 написа: обаче... топлата връзка с Локо Пд е налице, тръгвайки от Гонзо... Дано да са си направили добре сметката и да са си опекли хубаво ъкъла.

Това е абсурд. Гонзо е човекът, който най-бързо забрави откъде е тръгнал. Гонзо е човекът, който показа среден пръст на Лаута, когато отбеляза гол и човекът, който нито веднъж не показа уважение към бившия си клуб, след като го напусна.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 31 окт 2010 19:43

Ако Любо Пенев стане треньор на Левски, ще е перфектно. От българските треньори само той, Балъков и още 1-2 стават за нещо.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2010 00:29

novnik написа:Ако Любо Пенев стане треньор на Левски, ще е перфектно .

Май си прекалил с чашката тая вечер. Наспи се,стани сутринта, изяж една шкембе чорба и иди да си вземеш билет за мача с Лил. И повече никакъв метилов алкохол.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 ное 2010 02:28

Истината за Левски е,че всеки един мач зависи от това дали Дарко Тасевски е здрав,за да дава извеждащи пасове на Гара Дембеле,който да ги реализира.Когато Тасевски го няма,няма кой да подава на Гарата и той става лесен за опазване.Жоазиньо и Младенов са нелоши крила за нашите стандарти,които могат в даден момент да изригнат,но в играта един на един са доста зле,а и нямат достатъчно фантазия и визия за играта,като Дарко например.В халфовата линия има само един Сержиньо Грийн,който е далеч от добрите си години,а и в офанзивен план е безпомощен,Гаджев е ужасно слаб,а Йовов е постоянно контузен или влиза след контузия,което му пречи да играе добре.Защитата е жалка,а вратар на практика няма.Друг сериозен лакмус за представянето,както при всеки български отбор е публиката.Левски играе силно в Лига Европа вкъщи,защото стадионът е пълен и феновете зареждат с емоция футболистите,което пасва напълно със стила им на игра,крепящ се силно на емоцията и изригването,а не на тактиката,тактическата дисциплина,надиграване и т.н.Липсата на каквито и да било сериозно резерви,както и очевидната управленска некомпетентност на Гонзо в съчетание с безгласната буква Ясен Петров очертават сериозни проблеми пред Левски.Разбира се,ако Тасевски и Дембеле играят всеки мач надеждата на сините,че ще вкарат с гол повече от противника е повече от основателна.Когато македонеца е наказан или контузен обаче,нещата не стоят така.Според мен имате шанс да биете Лил и да си вземете мачовете до края на полусезона в първенството,но ако не се вземат адекватни попълнения в защита и в средата на терена,титлата спокойно може да отиде отново в Ловеч и то не заради съдии,конспирации и т.н.,а чисто и просто поради спортно-технически причини.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 01 ное 2010 03:08

Avenger написа:Браво ти си там, ама къде бяха другите?! нали мача беше от 18ч, не беше неделя, времето беше подходящо, можеше да вали?!май само пак на приказки си останаха някои. Гледам много теми в четвъртък всички на стадиона. Да всички, ама там е лесно и без приканване става и ще се напълни стадиона, ама кога на мач от първенство поне 10-12000, май май скоро няма да е, предвид и идването на зимата. Хора, които си намират оправдания и не са си направали труда да са на стадиона( с изключение на хората от провинцията, за тях е по-сложно) ми е смешно да плюят отстрани по отбор и ръководство. Свършете си първо вие работата, пък после може да взимате позиция и да плюете, отстрани е най-лесно да се дава акъл.

Много си прав братле. Аз дори пусках такава тема преди време. Всички се оправдаваха с това,че мачовете били от 21 ч. и затова не ходели.Сега сигурно е имало матнитни бури и затова пак ги нямаше.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 01 ное 2010 09:56

Irish stout написа:
Bobby1177 написа: обаче... топлата връзка с Локо Пд е налице, тръгвайки от Гонзо... Дано да са си направили добре сметката и да са си опекли хубаво ъкъла.

Това е абсурд. Гонзо е човекът, който най-бързо забрави откъде е тръгнал. Гонзо е човекът, който показа среден пръст на Лаута, когато отбеляза гол и човекът, който нито веднъж не показа уважение към бившия си клуб, след като го напусна.

То и Наско си беше показал голия г*з, обаче после някои го боготворяха... Топлата връзка я има - и заради Гарра, и заради Кирчо Акалски. Само не знам дали гредата на Иса в 92-та мин. нямаше да обърка работите. Другата истина е, че сме доста слаби... ще лапнем 2-3 в четвъртък...

Върни се в “Левски”