Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот Gonzo0009 » 29 окт 2010 01:23

гаджев е един от малкото уникати и най - важното че е българин и да не е дорасъл той е бъдещия капитан ;)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 01:23

ЯВНО И ТИ СИ ГЛЕДАЛ ФИЛМА БСП,НЯМА ЛОШО.НИКОЙ НЕ Е ПРОТИВ ГАДЖЕВ,НО ЯВНО НЯКОЙ ИМ СЕ СПИ ПОВЕЧКО.АЗ ЗНАМ,ЧЕ ОТБОР СЕ ГРАДИ МИНИМУМ 1 СЕЗОН,НО В СЛУЧЕЯ МИСЛЯ,ЧЕ ИМАМ ПРАВО,КОЕТО НЕЗНАЧИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ.ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ,КОИТО СА НОРМАЛНИ ЗА ЕДИН ГОЛЯМ КЛУБ КАТО ЛЕВСКИ.НИКОЙ НЕ СЛАГА НА ПРЕДЕН ПЛАН КАЧЕСТВАТА МУ КАТО ФУТБОЛИСТ И ЛЕВСКАР,А КАТО КАПИТАН.ЯСЕН И ГОНЗО РЕШАВАТ,ТОЧКА.НИЕ СМЕ НА СТАДИОНА И ЩЕ ПОКАЖЕМ,ЧЕ ПУБЛИКАТА Е ВТОРИЯ КАПИТАН,КОЙТО Е НАЙ-ВАЖЕН В ЛЕВСКИ.САМО ЛЕВСКИ
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 29 окт 2010 01:32

Dzheff написа:
фифи перото написа:
Love_ написа:Определено този не трябва да ви е капитан. Да не говорим, че той предизвика мелето в Ловеч ! Всичките му изцепки вие си ги знаете. Такова поведение не е на изграден футболист готов да сплоти отбора.

Кажи ми ги всичките или замълчи завинаги...

+1

Ваще фенове са си ги казали, не мисля че е необходимо да повтарям думите им. Освен, ако не искаш да кажеш че те лъжат. Просто прочети всички постове.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

4uk4a
Контакти:

Мнениеот 4uk4a » 29 окт 2010 02:38

А бре хора,нито сме хванали господ за шлифера,нито са ни потънали гемиите.Отбора играе добре,ние сме повече по трибуните...И се започна-крив резултат:тоя крив,оня крив!Някой си не играел,друг не бил достоен,трети бил ренде.А бре хора,това е нашият отбор и този отбор има нужда от любов,вяра и подкрепа...
По темата: Моят избор е Грийн
Само Левски

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 29 окт 2010 04:55

Не разбирам хората, които коментират :roll:
Какво ви е виновен автора ?!?! Защо никой не чете нищо от това, което той е написал и всички се хващат за това как еди кой си не бил Левскар , като някакви деца сте. Нима ще кажете , че Гаджев в момента играе добре или че поведението му е като на капитан :roll: Не..точно обратното даже казвате , но настоявате да е капитан защото бил Левскар, противоречите се , но както и да е....
Мойто мнение е, че той трябва да е бъдещия капитан на Левски , а не сегашния...
Сега на отбора трябва спокойствие, за това ако някой ще взима капитанската лента трябва да е или Йовов или Петков, по този начин няма да се издига допълнително напрежение защото те по принцип си я носат лентата , така че няма да има сърдити...ако не я вземе някой от тези двамата нека остане в Гаджев... :roll:

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 29 окт 2010 07:28

Това дали Владимир Гаджев да бъде капитан на Левски го решава отбора , а не привържениците. След като футболистите са преценили , че има качества да бъде капитан не виждам какво повече може да се обсъжда !
Капитанската лента е нещо символично.Единствената привилегия на капитана на даден отбор , е че има право да разговаря със съдията. Това дали един футболист е лидер в отбора си няма нищо общо с това дали е и капитан.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 29 окт 2010 07:52

Несъм чел какво са написали другите ,но съм съгласен с автора,неможе капитана на отбора да се бие и да дава такъв пример на другите. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 29 окт 2010 08:29

Съгласен съм с това че Гаджев в момента още не е заслужил лентата.Но не мога да се съглася с това плюене и омраза към него.Спомням си мача ни с Черно море миналата година завършил 1-1 с гол на гаджев за Левски тогава Гаджев беше незаменим.Сега когато играта му не му върви ние вместо да го подкрепим ние искаме да го изгоним.Разберете с това никога няма да се съглася.Интересно ми е ако другата седмица вкара победния гол на Лил какъв ще е?
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 окт 2010 09:14

1.Не изпитвам нито злоба,нито омраза към Гаджев.
2.Мачът в Ловеч НЕ Е единственият слаб мач на Гаджев!Той е последният от поредицата(засега).Този сезон Гаджев НЯМА силен мач!Някои забравиха,че срещу ЦСКА остави отбора с 10 човека след една от най-тъпите симулации,които съм виждал!
3.Контузията му отдавна отшумя и оправданията с нея са,според мен,невалидни.Впрочем,само на мен ли ми се струва,че Гаджев е с наднормено тегло?Я вижте с 5 години по-възрастния Грийн.
4.Това кой какво е правил миналата година,НЕ Е индулгенция за "живуркане" в отбора на Левски!На тези,които се умиляват от това,което е правил Владо миналия сезон,предлагам да върнем в отбора:Г.Христов,Е.Кръстовчев,Г.Сърмов(отбелязали "важни" голове),Коприваров,Томашич,Телкийски,Топузаков(без които нямаше да има "приказка")...
5.Да!Гаджев с нищо не е доказал,че трябва да е капитан на отбора!Това,че някой е бил юноша на отбора НИЩО не значи.Капитан на Интер е Занети.Да не е юноша на Интер?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 29 окт 2010 09:29

Човек с аватар на Ювентус дава акъл кой да е капитан на Левски!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Левски”