deepblue1963 написа:Колко,точно,"шамари и ритници" се раздадоха и кой?
На интересен ли се правиш?
http://football.sportal.bg/video.php?video=27120
Кой ли не. Избери си сам, изборът е голям. Вярвам, че си разумен човек и ще се съгласиш.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
deepblue1963 написа:Колко,точно,"шамари и ритници" се раздадоха и кой?
deepblue1963 написа:Модератор ЛокоПД написа:ЧИКАТИЛО написа:За това дерби съдията от коя държава ще е
Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив....- по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.
Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.
Ванко_Ултраса написа:Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!
Аз съм на мнение, че синьото лоби в БФС няма да допусне по никакъв начин милиционерите да направят втора грешна стъпка!Реал Мадрид и Барса може да паднат в първенството, Ман Юнайтед и Челси също, но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите - щото търсят причината на всякъде другаде, но не и в себе си!Най-важното е ние да тръгнем в софия с вяра в отбора, пък на другото - майната му!
В някои от постовете си може да реагирам по революционерски, но Локомотив Пловдив е моят отбор, моята любов и страст.Кръв ми капе от сърцето всеки път, когато виждам, как ограбват и ощетяват отбора на моето сърце и душа!Ще ме извинявате ако някой път за Локомотив реагирам с "рогата" , но чувството е като да посегнат на детето ти - просто не можеш да стоиш безучастно!
Пожелавам си гол на Златински от фаул в 89 мин.
Ванко_Ултраса написа:Пожелавам си гол на Златински от фаул в 89 мин.
Ванко_Ултраса написа:Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!
Аз съм на мнение, че синьото лоби в БФС няма да допусне по никакъв начин милиционерите да направят втора грешна стъпка!Реал Мадрид и Барса може да паднат в първенството, Ман Юнайтед и Челси също, но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите - щото търсят причината на всякъде другаде, но не и в себе си!Най-важното е ние да тръгнем в софия с вяра в отбора, пък на другото - майната му!
В някои от постовете си може да реагирам по революционерски, но Локомотив Пловдив е моят отбор, моята любов и страст.Кръв ми капе от сърцето всеки път, когато виждам, как ограбват и ощетяват отбора на моето сърце и душа!Ще ме извинявате ако някой път за Локомотив реагирам с "рогата" , но чувството е като да посегнат на детето ти - просто не можеш да стоиш безучастно!
deepblue1963 написа:Ванко_Ултраса написа:Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!
"...но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!"
Нали видя,че МОЖЕ?Междувпрочем,аз винаги пиша Локомотив Пд с главна буква!Както и Пловдив!Капиш?
"...Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите..."
Тук,пък,изобщо не пипай,щото един отбор падна от Оксер със 7-1,а един друг отбор ОТСТРАНИ Оксер,нали?
"Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!"
Не-е-е...Ей тва е конспирацията!Чак сега ли схвана?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта