Ще размисли ли Бербатов за националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще размисли ли Бербатов за националния?
Прав е Рос.Един друг легендарен наш футболист,ама пълен цървул,като човек,директно се отказа от България,защото ''какво ми е дала?''А бе,тикво кратунеста,коя страна те направи играч и човек и откъде тръгна,бе?А Бербо не е казвал такова нещо.Правете разлика.Бербо ви е много черен,защото така сте свикнали,той да ви е виновен за всичко.
Само Черно море.
Re: Ще размисли ли Бербатов за националния?
rumbata написа:Не съм тръгнал да изсипвам помия върху Бербатов, според мен е много голям футболист и е национално богатство, което обаче, за съжаление не е в България (нещо като античните български съкровища, изнесени от страната от иманярите, за да радват чуждестранните колекционери).
Но цялата тази еуфория, че е вкарал хеттрик на Ливърпул, от страна на българските медии ми идва малко в повече. Защото те го плюха и критикуваха, а сега го възхваляват, може би повлияни от молбата на Изкуствената коса, да помагат на българския национален отбор с надеждата Митко да се върне.
Проблема на българския футбол не е Бербатов, с него и без него, пак ще падаме от всеки съперник, то се вижда, че няма желание за игра.
А това, че не трябва да сравнявам колективни и индивидуални спортове, е много глупаво изказване от твоя страна. Дали си сам или с десет съотборника, когато излезеш срещу съперника, ти трябва да играеш за БЪЛГАРИЯ.
В първата ти част от този поуст - 6:00.
А сега на прост български език:
В индивидуалните спортове, примерно бокса, ако си със счупена ръка - няма да излезеш да се биеш, защото важна част от организма ти не работи и ще загубиш автоматично.
Ако си в колективен спорт(футбол) и ти се налага да излизаш с Иван Иванов, Кирчо Котев, Чавдар някой си и т.н. - ти излизаш с няколко счупени крайника, които те дърпат назад.Капиш?
И аз да изляза с 10 съотборника за да играя за БЪлгария ще си изплюя дробовете, ще изям тревата и т.н. НО И АЗ ЩЕ СЪМ ПРЕЕБАНО ЗВЕНО.
Схващаш ли?В единия спорт играеш само на твои, собствени сили, т.е. ще спечелиш толкова, колкото си добър.
В колективния спорт не важат само твоите сили и желание.Зависиш от другите.
Абе въобще, щом правиш съпоставка между колективен и индивидуален спорт...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???