Дървото -Килиан Шеридън!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дървото -Килиан Шеридън!
Знаете ли най-голямата ирония коя е? С този терен Иньоню не би получил лиценз в България 

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
danko_sot написа:Наистина всички цесекари се раздадоха вчера на максимума на възможностите си. Имаше може би един единствен човек, който не го направи. Става въпрос за Килиан Шеридън. Човекът, от който се очакваше най-много от новите ни играчи. Човекът, за който се борихме цяло лято да го вземем. Човекът от Селтик, грандът в шотландския футбол.
А тя каква стана. Най-къпото ни попълнение беше най-бездушен на терена. Опропасти почти всичките ни добри възможности за попадение, а те бяха много. Наистина много, защото Бешикташ се бяха оголили доста отзад в защита. И се чудя защо Делев не се появи въобще в игра. Той щеше да се справи много по-добре от ирландеца. Изобщо Бешикташ ги надценихме много преди мача, а те не впечатлиха с нищо снощи. И ако не беше вялата намеса на Шеридън при фала в последната минута, сега настроението щеше да е съвсем различно. ЦСКА щеше да си тръгне с точка от ада на Инюню.
Eй глупак ти повече никога непускай теми тука

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
dim77dim написа:Шеридън беше слаб този мач - мен също ми скъса нервите с тези пропуски. НО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИЗНАЕ, че има качества.
1 - Шеридън за разлика от Делев знае къде да застане. Вчера не биха му се отворили толкова шансове ако не притежаваше това си качество
2 - Шеридън за разлика от Делев/Илиев/Саидходжа може да гардира успешно топката под натиск от бранители. Виждали ли сте Делев затиснат от снажен защитник?не говорим тук за хъс, такъв Делев има
![]()
3 - Шеридън е бърз. Вчера игра на ръба на засадата и закъснели пасове го оставиха 4 пъти в засада, но когато спринтираше с топката, надбягваше си човека и изскачаше на стрелкова позиция.
Куца му обаче решителността при стрелбата и точния удар. Не забелязвам да бие с десния крак, а днешния тип нападател трябва да е добър и с двата крака.
Та НЕ ПЛЮЙТЕ ШЕРИДЪН ОТСЕГА, ДАЙТЕ МУ МАЛКО ВРЕМЕ! СПОРЕД МЕН ТОЙ НАЙ-ДОБРЕ БИ ИГРАЛ В ДВОЙКА С ДРУГ НАПАДАТЕЛ. ВЧЕРА на няколко пъти би изглеждал доста по-добре, ако бе получил повече подкрепа от халфовете при някои от нахлуванията си
+1
Не съм съгласен с този негативизъм и изрази от сорта на "вън от отбора".
Знаете аклиматизирането става бавно и нанякой играчи им трябва дори цял
сезон!
Мисля това бе най-добрия мач за сезона на нашите и се надявам да вървим само
нагоре!Успех момчета!
И за пореден път защо нагнетяват обстановката с такива простотии за скандали
между Делев и Коцето...че и на първа страница1Нямам думи,простотия голяма!
Знаете аклиматизирането става бавно и нанякой играчи им трябва дори цял
сезон!
Мисля това бе най-добрия мач за сезона на нашите и се надявам да вървим само
нагоре!Успех момчета!
И за пореден път защо нагнетяват обстановката с такива простотии за скандали
между Делев и Коцето...че и на първа страница1Нямам думи,простотия голяма!
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Само и единственно в България след 5 изиграни мача може на някой футболист да се лепне определение от типа на "дърво"...Но ние българите сме така,от едната крайност на другата.

dafquezz написа:Знаете ли най-голямата ирония коя е? С този терен Иньоню не би получил лиценз в България
Вярно е, тревното покритие беше като това в някое междублоково пространство, изпозлвано за махленски мачове.

Колкото до Шеридън, с риск да ядосам много хора ще кажа, че той е класа. Снощи допусна грешка при гола и някои неточности в нападение, но все още не е сработен, знам че звучи клиширано, но е истина, нека не забравяме, че той не проведе подготовка с ЦСКА, дойде след като първенството беше започнало, та тепърва ще влиза в час. Също така е само на 21 години, трябва да му се даде шанс, искрено се надявам публиката на отбора да не го напада и освирква. Определено е един от класните млади футболисти на ЦСКА, на които им трябва спокойтвие.
Стига сте плюли по момчето.Случва се да направи слаб мач.Дано си вземе поука и малко да си вдигне нивото.Само ЦСКА.
Заглавието на темата е повече от странно...
Наистина има още много какво да се желае от играта на Шеридън, най-вече във завършващата фаза на атаките-личи си, че като че го е страх да я ритне тая топка...това говори за страх да не се "издъни", което говори за неопитност-млад е все пак! с този нападател трябва да се рабори най-вече в психологически план - от резерва в Селтик изведнъж се озовава титуляр на отбор играещ в Лига Европа...
погледнато чисто спортно-технически, Шеридън направи непростими пропуски пред гола и обърка някойлко паса, но от друга страна, в 90% от въздушните единоборства успя да вземе борбата за първа топка на едни много добре подготвени физически защитници!
всъщност работата му във въздуха остана безрезултатна защото не бе подкрепен нито от крилата, нито от халфовете от втора линия...
като цяло оценката му за мача трябва да бъде около средната - да кажем 5 по десетобалната скала...
Наистина има още много какво да се желае от играта на Шеридън, най-вече във завършващата фаза на атаките-личи си, че като че го е страх да я ритне тая топка...това говори за страх да не се "издъни", което говори за неопитност-млад е все пак! с този нападател трябва да се рабори най-вече в психологически план - от резерва в Селтик изведнъж се озовава титуляр на отбор играещ в Лига Европа...
погледнато чисто спортно-технически, Шеридън направи непростими пропуски пред гола и обърка някойлко паса, но от друга страна, в 90% от въздушните единоборства успя да вземе борбата за първа топка на едни много добре подготвени физически защитници!
всъщност работата му във въздуха остана безрезултатна защото не бе подкрепен нито от крилата, нито от халфовете от втора линия...
като цяло оценката му за мача трябва да бъде около средната - да кажем 5 по десетобалната скала...
ЦСКА-83 написа:Стига сте плюли по момчето.Случва се да направи слаб мач.Дано си вземе поука и малко да си вдигне нивото.Само ЦСКА.
Той има ли добър мач от както е в ЦСКА ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Изказвам лично мое мнение-най-добрия нападател в ЦСКА и с най-много качества за таран е М.Платини,но психически го съсипахме за съжаление.Когато доиде в отбора беше в страхотна форма,просто готов,завършен футболист и какво стана после с него та изгуби формата си така и не се разбра,но вината не е само в него мисля............но с този Шеридън немогат въобще да се сравняват.Шеридън е дърво-питаите Любо и той въобще нямаше да го вземе в отбора ако беше още треньор на ЦСКА!!!!!!Вервайте ми.